2018. június 29., péntek

Book a Sloth Club Unboxing - Júniusi Felnőtt Doboz / June Adult Box


PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH
 
Ha követitek az Instagram oldalamat, akkor már tudhatjátok, hogy én is Book a Sloth Club rep vagyok. Ebből következően májusban, júniusban és júliusban nálam is láthattok dobozbontogatásokkal egybekötött véleményezést az adott havi felnőtt dobozról, emellett rendszeresen képeket is találhattok majd az Instagram oldalamon (@fruzsi829). Ha még esetleg valaki nem tudná, hogy mi is ez: a Book a Sloth Club egy havonta megjelenő könyves meglepetésdoboz, amely minden hónapban egy adott téma köré épül fel. A doboz tartalmaz egy friss megjelenésű könyvet, valamint számos könyvhöz vagy olvasásához kapcsolható apróságot. A Book a Sloth Club kínálatában már hatféle doboz szerepel: magyar YA, angol YA, felnőtt, fandom (Az első fandom doboz Sarah J. Maas köré épült, a második pedig az Árnyvadászokat helyezi középpontba.), az Álomgyár Kiadó és a Book a Sloth Club közös dobozát, ami Baráth Viktória Az igazság nyomában című könyvéhez lesz köthető, valamint a nyomozós doboz, miről bővebb információt olvashattok a BASC facebookos csoportjaiban (lentebb minden elérhetőséget belinkelek).
Most pedig mutatom is, hogy mit tartalmazott a júniusi felnőtt doboz:

A hónap könyve – Veres Attila: Éjféli iskolák
Először is, azt fontos tudni, hogy a felnőtt dobozok nem téma köré épülnek. A témák kihirdetésekor a BASC csapata a dobozban található könyv műfaját fogja megadni, ami ebben a hónapban a horror/misztikus volt, a hónap könyve pedig ennek megfelelően Veres Attila Éjféli iskolák című alkotása volt. Ráadásul, dedikáltan volt megtalálható a dobozban, ami számomra egy hatalmas meglepetés volt. Maga a regény izgalmasnak, érdekesnek és rejtélyesnek tűnik; én örülök, hogy ez került bele.

 

 

Könyvvászon
A doboz egyik fénypontja. Imádom a mintáját, jó anyagból készült, a nagysága tökéletes, egy puhatáblás, de még egy keménytáblás könyv is kényelmesen elfér benne.

 

 

Könyvtámasz – London
I-MÁ-DOM. Nincsenek rá szavak mennyire; annyira jól néz ki. 

 

Zokni – „Ha ezt el tudod olvasni, hozd ide a könyvem.”
Az egyik legnagyobb kedvencem! Zseniális az ötlet, jó a kivitelezés, a zokni kényelmes. Kell ennél több?

 

 
 
Little’s őrölt kávé – ír krémlikőr ízesítésű
A Book a Sloth Club dobozainál már-már hagyomány, hogy valamiféle ehető-iható dolog is kerül a meglepetések közé, és ez most is így történt. Az egyik ezek közül a Little’s őrölt kávé, ami minden dobozban különböző ízesítésekben volt megtalálható; az enyém egy ír krémlikőröset rejtett.

 

Aszalt meggy fehér csokoládéburokban
Sajnos erről a termékről már nem tudok képet mutatni, de annyit biztosan elmondhatok, hogy nagyon finom volt. A fehér csoki nálam alapból hatalmas kedvenc, szóval ez abszolút plusz pont volt.

A doboz tartalmát leíró lap
Végezetül pedig mutatom a doboz tartalmát leíró kis lapot. A Book a Sloth Club kártyái elképesztően szépek, igényesek, jó rájuk nézni. Ez a júniusinál is így van, nekem nagyon tetszik, tökéletesen illik a témához.

 

 

Mindent egybevéve: a júniusi doboz számomra túlszárnyalta a májusit. Májusban még nem gondoltam volna, hogy ez egyáltalán lehetséges lesz, de aztán megkaptam ezt, és teljesen elvarázsolt. Minden meglepetés nagyszerű, nem is tudnék elképzelni ennél jobbat. Kíváncsian várom a júliusit!
Ha ti is ki szeretnétek próbálni egy könyves meglepetésdobozt, őszintén tudom nektek ajánlani a Book a Sloth Club-ot. Nagyon sokat fejlődtek az indulás óta, egyre csak jobb és jobb dobozokkal állnak elő, csalódni biztosan nem fogtok. Az augusztusi témák már ki lettek hirdetve, ezeket lentebb meg is találjátok, de ezek mellett már rendelhető a második Fandom és a Baráth Viktóriás doboz is.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A BOOK A SLOTH CLUB CSAPATÁNAK, HOGY ELKÜLDTÉK NEKEM EZT A DOBOZT! ♥

 

AUGUSZTUSI TÉMÁK
MAGYAR YA
Téma: „Kémek és gengszterek”
Műfaj: Thriller
ANGOL YA
Téma: ”Call of the sea”
Műfaj: Fantasy
FELNŐTT
Műfaj: Krimi
MEGRENDELÉSI IDŐSZAK
Július 7-től 15-ig tudjátok megrendelni az augusztusi dobozokat. Ez továbbra is időlimites, ami azt jelenti, hogy az ebben az időszakban beérkezett rendelések mindegyikét teljesíteni fogják, tehát nincs olyan, hogy lemaradtok a kívánt dobozról.

A BOOK A SLOTH CLUB ELÉRHETŐSÉGEI
E-mail: info@bookasloth.club
Ha szeretnétek, csatlakozzatok a Book a Sloth Club facebookos csoportjához (BOOK A SLOTH CLUB – Általános csevegés), ahol bármilyen kérdésetekre hamar választ kaphattok, és gyakran még egy doboz vagy valamiféle extra nyerésére is lehetőségetek van.
Emellett már létrehoztak egy csoportot a nyomozós doboznak is, ha érdeklődtök iránta, akkor nyugodtan csatlakozzatok (BOOK A SLOTH CLUB - Nyomozz velünk!).

 

If you follow me on Instagram I’m sure you know that I became a Book a Sloth Club rep, and it means that you will see pictures about their boxes on my Instagram page (@fruzsi829), and every month from May to July you can read an unboxing post on my blog. If you are not familiar with Book a Sloth Club: it is a bookish monthly subscription box company based in Hunagry. In every month, it will send you a newly released novel that fit a theme with other bookish goodies. You can choose from many different boxes: YA – Hungarian (the book is in Hungarian), YA – English (the book is in English), Adult (the book does not fit into the YA genre), Fandom, Detective (coming soon).
Now, it is time to see what were in the June Adult box:

The book for the month – Midnight Schools by Attila Veres
It is neccessary for you to know that the Adult boxes are a little different. At the beginning of every month Book a Sloth Club reveals the next month’s themes, but the Adult boxes does not fit a theme, they will always reveal the genre of the book. The bookish goodies do not neccessarily fit the genre of the novel. Back to the June box, the genre for this month was horror/mystery, and the book for the month was Midnight Schools (Éjféli iskolák) by Attila Veres. Also, it was signed by the author, and it was a huge surprise for me. The novel sounds exciting, interesting and mysterious, I’m happy that it was in that box.

 

 

Book sleeve
One of the best things from that box. I absolutely love that design, it was made of a good material, the size is good, a paperback, and also a hardback copy fit comfortably in it.

 

 

Bookend – London
I A-DO-RE it. It looks so amazing.

 

A pair of socks – “If you can read this, bring me my book.”
My favourite. The idea is genious, the design is very good, the socks are comfortable. Need more?

 

 
  
Little’s infused ground coffee – Irish cream flavour
It is a tradition in Book a Sloth Club’s boxes that some kind of edible stuff is going to be a surprise, and that's what happened this time, too. One of these is Little’s ground coffee, which was found in each box in different flavors, mine was an Irish cream flavoured coffee.

 

White chocolate covered dried cherries
Unfortunately, I can't show you a picture about these, but I can tell you that these were so delicious. One of my favourtie chocolate is white chocolate, so it was a plus point.
 
Card
Last, but not least, there was the card, which explained what were in the box. Book a Sloth Club's cards are so gorgeous, it's good to look at it. I really do think that the June box's card perfectly fitted the theme, I like it. 


 

Taking everything into account, I really do think that the June box got above the May one. In May, I did not even think it would be possible at all, but then I got it, and I loved it. All the surprises were great, I could not imagine better. I'm looking forward to July boxes!
If you want to try out a bookish subscription box, I highly and honestly recommend Book a Sloth Club's boxes. They have developed a lot, the boxes are getting better and better, I'm sure you won't be disappointed. The themes for August have already been announced, which you can find below, but also the second Fandom (theme: Shadowhunters) and Viktória Baráth's boxes can also be ordered.

THANK YOU SO MUCH BOOK A SLOTH CLUB FOR SENDING ME THIS BOX! ♥

 

AUGUST’S THEMES
YA – Hungarian
Theme: „Spies and gangsters”
Genre: Thriller
YA – English
Theme: ”Call of the sea”
Genre: Fantasy
ADULT
Genre: Thriller
ORDER
You can order you box (or boxes) from July 7th to July 15th. There is no limit in the number of the boxes, so if you order one (or more), you’ll receive it. What if you don’t live in Hungary but you want to order? Well, Book a Sloth Club ships to EU countries, so if you want to order, write them an e-mail and they will tell you all the informations you have to know.

CONTACT BOOK A SLOTH CLUB
E-mail: info@bookasloth.club
Moreover, there are two Facebook group, one is BOOK A SLOTH CLUB – Általános csevegés, where you can get answers for your questions and furthermore, there are several possibilities to win boxes or some extras. The second os for the Detective box (BOOK A SLOTH CLUB - Nyomozz velünk!), where they share lots of informations about this upcoming box.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése