2018. július 20., péntek

Book a Sloth Club Unboxing - Júliusi Felnőtt Doboz / July Adult Box

 
PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH
 
Ha követitek az Instagram oldalamat, akkor már tudhatjátok, hogy én is Book a Sloth Club rep vagyok. Ebből következően májusban, júniusban és júliusban nálam is láthattok dobozbontogatásokkal egybekötött véleményezést az adott havi felnőtt dobozról, emellett rendszeresen képeket is találhattok majd az Instagram oldalamon (@fruzsi829). Ha még esetleg valaki nem tudná, hogy mi is ez: a Book a Sloth Club egy havonta megjelenő könyves meglepetésdoboz, amely minden hónapban egy adott téma köré épül fel. A doboz tartalmaz egy friss megjelenésű könyvet, valamint számos könyvhöz vagy olvasásához kapcsolható apróságot. A Book a Sloth Club kínálatában már hatféle doboz szerepel: magyar YA, angol YA, felnőtt, fandom (Az első fandom doboz Sarah J. Maas köré épült, a második pedig az Árnyvadászokat helyezi középpontba.), az Álomgyár Kiadó és a Book a Sloth Club közös dobozát, ami Baráth Viktória Az igazság nyomában című könyvéhez lesz köthető, valamint a nyomozós doboz, amiről bővebb információt olvashattok a BASC facebookos csoportjaiban (lentebb minden elérhetőséget belinkelek).
Most pedig mutatom is, hogy mit tartalmazott a júliusi felnőtt doboz:

A hónap könyve – Rachel Van Dyken: A csábítás szabályai
A júliusi hónap könyvének a zsánere a NA romantikus lett, aminek már akkor nagyon örültem, amikor kihirdették a témákat. A romantikus áll a legközelebb hozzám az összes műfaj közül, így még izgatottabban vártam a dobozom érkezését, mint eddig. Nekem is volt egy tippem, hogy melyik könyv lesz benne (én A szerelem egyenletére tippeltem), és ahogy olvasgattam a találgatásokat sokakkal egyezett is a véleményem. Aztán megérkezett a doboz, és a Book a Sloth Club csapata meglepett engem, csakis pozitív értelemben, ugyanis egy nagyon-nagyon-nagyon régóta vágyott regényt találtam benne, Rachel Van Dyken A csábítás szabályai című alkotását. Már előző hónapban is meg akartam venni, aztán inkább másik könyvet vettem helyette, és úgy voltam vele, hogy majd legközelebb ez lesz az első, amit megveszek. Így tehát hatalmas meglepetésként ért, hogy ez lett a hónap könyve, elképesztően örülök neki, tökéletesen passzol a témához, telitalálat lett.

 

Koktél illatú gyertya – Margarita
A doboz másik fénypontja. Imádom, hogy nem szokványos a gyertya, hanem ilyen kis pohárszerű alakja van, a színe szerintem  nagyon szép, gyönyörű ez a kék, az illata pedig annyira finom. Nagyon jól el lett találva, ötletes, a címke igényes és jól kialakított, nagyszerű elem.

 

 

Erdei gyümölcsös tömbszappan
Egy másik illatos ajándék. Pirosas-rózsaszínes színekben pompázó szappant is tartalmazott a doboz, aminek az illata szintén mennyei.

 

 

Mini Light Box (A6)
Az egyik kedvenc elemem. Egyszerűen imádom, 85 betűt, számot és írásjelet tartalmazott a doboz, így bőven lehet rakosgatni belőle.

 
 
Fém könyvsarok (4 db)
Még nem találkoztam ilyen termékkel, szóval mostmár tudom, hogy léteznek ilyenek is. Szerintem jól néznek ki, biztosan fogom őket használni.

 

Hűtőtáska
Egy igazi cukiság. Aranyos, praktikus, nyaraláshoz tökéletes, imádom a mintáját.

 

Terry narancsos csokoládéja
A Book a Sloth Club dobozaiban mindig lehet találni valami kis finomságot, ezúttal egy narancsos csoki volt az ajándék. Csupa finomság.

 

A doboz tartalmát leíró kártya
Gyönyörűséges. Imádom a stílusát, a Book a Sloth Club mindig nagyon szép kártyákat alkot, ez most sincs másképpen, nekem nagyon tetszik ez is.

 


Mindent egybevéve, szerintem ez volt a legaranyosabb és legimádnivalóbb könyves meglepetésdoboz, amit valaha is kaptam. Számomra minden egyes termék tökéletes volt, a könyv teljes mértékben illett a zsánerhez, szerintem telitalálat lett, sok olvasó fog neki örülni.
Ha szeretnétek kipróbálni, hogy milyen is egy ilyen doboz, akkor őszintén tudom ajánlani a Book a Sloth Club-ot. Reális áraik vannak, nagyszerű dobozokat állítanak össze, a minőség nagyon jó, kreatívak és ötletesek minden hónapban.
Ugyan már az augusztusi dobozokat nem tudjátok megrendelni, viszont az Álomgyár Kiadó és a BASC közös dobozát még igen. Ez Baráth Viktória Az igazság nevében című trilógiájának első kötete köré fog épülni, és minden egyes könyv dedikálva lesz az írónő által. Emellett pedig már lehetőségetek van a júliusi dobozok extráit is megvásárolni, itt érdemes sietni, mert a termékek csak limitált mennyiségben érhetőek el. A Book a Sloth Club minden elérhetőségét megtalálhatjátok lentebb.
Ha szeretnétek, IDE kattintva elolvashatjátok a júniusi unboxing bejegyzésemet is.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A BOOK A SLOTH CLUB CSAPATÁNAK, HOGY ELKÜLDTÉK NEKEM EZT A DOBOZT! ♥

 

A BOOK A SLOTH CLUB ELÉRHETŐSÉGEI
E-mail: info@bookasloth.club

 

If you follow me on Instagram I’m sure you know that I became a Book a Sloth Club rep, and it means that you will see pictures about their boxes on my Instagram page (@fruzsi829), and every month from May to July you can read an unboxing post on my blog. If you are not familiar with Book a Sloth Club: it is a monthly bookish subscription box company based in Hungary. In every month, it will send you a newly released novel that fit a theme with other bookish goodies. You can choose from many different boxes: YA – Hungarian (the book is in Hungarian), YA – English (the book is in English), Adult (the book does not fit into the YA genre), Fandom, Detective (coming soon).
Now, it is time to see what were in the July Adult box:

The book for the monthThe Matchmaker's Playbook by Rachel Van Dyken
The genre for July was NA romance, and I was so so happy when they announced it. I am a huge romance fan, I love reading romance novels, so I was super excited to receive my box. I thought that the book for the month would be The Kiss Quotient by Helen Hoang, because it was released at the end of June in Hungary, so it was a newly released NA romance book. I've read other bloggers opinions about it, and they thought the same. When I opened the box it was a huge surprise for me to find a Hungarian edition of The Matchmaker's Playbook by Rachel Van Dyken in it, and I mean it in a very positive way. I really wanted to buy this book, so I was so happy when I found it in the box. I think it was a perfect choice, it fitted the month's genre.

 
 
Candle Margarita
Another beauty in the box. I adore it, it is not an usual candle, it has a little glass shape, I reall love it, its colour is beautiful, that blue is gorgeous, and it smells amazing. It is so creative, the label is beautiful, it is really good.

 

 
 
Soap Fruity
A fragrant product. It is a redish-pinkish soap which has a really good fruity smell, I absolutely love it.

 

 
 
Mini Light Box (A6)
One of my favourties. In the box, there was 85 letters, numbers and symbols to fully customize your sign.

 
 
Metal book corners
I haven't seen these things before, so now I know, that book corners exist. I think that these look so good, I will definitely use them.

 
 
Cooler
The cutest. It is practical, perfect for a holiday, I love the design on it.

 

Terry's chocolate orange
Every month, you can find something edible in Book a Sloth Club's boxes, and now, there was a chocolate orange in it. Yummy.

 

Card
A-ma-zing. I love their cards, these are always so so gorgeous, I really like it.


 

Taking everything into account, I really do think that it was the cutest and most adorable bookish box I have ever received. Everything was perfect for me, the book fitted the month's genre, I'm pretty sure that lots of reader will love it.
If you want to try out a monthly bookish subscription box, I highly and honestly recommend Book a Sloth Club. They have reasonable prices, they made amazing boxes, the quality is always very good, they are so creative in every month.
If you want, click HERE and read my June Adult box unboxing, too.

THANK YOU SO MUCH BOOK A SLOTH CLUB FOR SENDING ME THIS BOX! ♥

 

CONTACT BOOK A SLOTH CLUB
E-mail: info@bookasloth.club

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése