2019. február 23., szombat

Mi az a Big Book Lover Box? / What is the Big Book Lover Box?

 

PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH

Romantikakedvelő vagy? Szeretnél egy igazán fantasztikus könyves dobozt venni? Ne is keress tovább, van egy igazán nagyszerű a számotokra. Ez pedig nem más, mint a Big Book Lover Box. ♥
A Big Book Lover Box Willow Winters írónő nevéhez fűződik, ő alapította meg, és ezek a dobozok világszerte mindenki számára elérhetőek. Ezek minden évszakban jelennek meg, és háromféle méretből tudtok választani:
♥ Essential dobozok (a legkisebb)
♥ Addict dobozok (közepes)
♥ Hangover dobozok (a legnagyobb).
Hogy mit is tartalmaz egy-egy doboz? Nézzük is meg.

ESSENTIAL DOBOZOK
♥ Legalább két könyv.
♥ Legalább három vagy négy könyves tárgy, amelyek a következőek lehetnek: vászonszatyrok, ékszerek, fürdőtermékek és bögrék. Ezek mindig változatosak lesznek, de biztosan olyanok lesznek, amelyek nagyon tetszeni fognak nektek! ♥
♥ És egy olvasói csomag, amely a következőeket tartalmazza: könyvjelzők, képeslapok, tollak, kitűzők és sok más gyönyörűséges könyves termék. Továbbá egy ingyen ebook is mindig a része ennek a kis csomagnak.
♥ Ár: $49.99 (Egyszeri vásárlás. Ha előfizettek, 5% kedvezményt kaptok.)

ADDICT DOBOZOK
♥ Legalább három könyv.
♥ Legalább hat vagy ennél több könyves tárgy, amelyek a következőek lehetnek: vászonszatyrok, ékszerek, fürdőtermékek, párnahuzatok és bögrék. Ezek mindig változatosak lesznek, de biztosan olyat fogtok kapni, ami tetszeni fog nektek, hiszen mind külön könyvszeretőknek lettek tervezve.
♥ És egy olvasói csomag, amely a következőeket tartalmazza: könyvjelzők, képeslapok, tollak, kitűzők és sok más gyönyörűséges könyves termék. Továbbá egy ingyen ebook is mindig a része ennek a kis csomagnak.
♥ Ár: $99.00 (Egyszeri vásárlás. Ha előfizettek, 5% kedvezményt kaptok.)

HANGOVER DOBOZOK
♥ Legalább hét könyv.
♥ Legalább tizennégy vagy ennél több könyves tárgy, amelyek a következőek lehetnek: vászonszatyrok, ékszerek, fürdőtermékek, párnahuzatok és bögrék. Ezek mindig változatosak lesznek, de biztosan valami olyat fogtok kapni, ami nagyon fog tetszeni nektek, hiszen ezek a termékek egytől-egyig könyvszeretőknek lesznek tervezve.
♥ És egy olvasói csomag, amely a következőeket tartalmazza: könyvjelzők, képeslapok, tollak, kitűzők és még sok más gyönyörűséges könyves termék. Továbbá egy ingyen ebook is mindig része ennek a kis csomagnak.
♥ Ár: $249.00 (Egyszeri vásárlás. Ha előfizettek, 5% kedvezményt kaptok.)

KUPONKÓD
Szeretnétek vásárolni egy Big Book Lover Box-ot? Vagy esetleg néhány könyves témájú tárgyat a webáruházukból? Akkor nagyszerű hírem van a számotokra, mert nekem van egy kuponkódom, amit felhasználva kedvezményhez juthattok. Használjátok a "Fruzsi" kódot és 10% kedvezményt kaptok a vásárlásotok értékéből. ♥

ELŐZŐ DOBOZOK
Képek forrása: @lifeinlit

Kép forrása: @musingsofthemb

Kép forrása: @theguidetoromancenovels

Kép forrása: @apagetoturn

Képek forrása: @booktwinsreviews
 
KÜLÖN IS MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK
Kép forrása: @bigbookloverbox

Kép forrása: @beautifulbitchbookreviews

Kép forrása: @bigbookloverbox
 
BETEKINTÉS A TAVASZI DOBOZBA
Az elmúlt néhány hétben a Big Book Lover Box csapata megosztott néhány információt a tavaszi dobozokkal kapcsolatban, és már néhány terméket is lelepleztek.
A következőek már biztosan benne lesznek a tavaszi dobozokban:

Kép forrása: @bigbookloverbox
 
Kép forrása: @bigbookloverbox

Egy íróról is lehullt a lepel, akinek az egyik könyve már biztosan benne lesz a dobozokban. Ő pedig nem más, mint L. J. Shen. ♥ A könyv csak a Hangover dobozokban lesz megtalálható.

TAVASZI DOBOZOK
A tavaszi dobozok hamarosan postázásra kerülnek, viszont még mindig van egy kis időtök, ha szeretnétek vásárolni. Az Essential dobozok már mind elfogytak, viszont még néhány Addict és Hangover maradt. Ha szeretnétek valamelyiket, akkor siessetek, mert a készletük már nagyon limitált. Ne felejtsétek el a kódomat használni, hogy 10% kedvezményhez juthassatok. ♥

A BIG BOOK LOVER BOX ELÉRHETŐSÉGEI
A dobozokat itt megtalálhatjátok: https://www.willowwinterswrites.com/mystery-box

 

Are you a romance reader? Do you want to purchase a really fantastic bookish box? Do not look any further, I have an amazing one for you, and it is the Big Book Lover Box. ♥
Big Book Lover Box was founded by Willow Winters, and these boxes are available to book lovers worldwide. These boxes are shipped in every season, and you can choose from three types:
♥ Essential boxes (the smallest one)
♥ Addict boxes (the medium one)
♥ Hangover boxes (the biggest one)
What can you find in these boxes? Well, let's see.

ESSENTIAL BOXES
♥ At least two paperbacks.
♥ At least three or four full sized bookish items like totes, jewelry, bath products, and mugs!  The items vary but they’re always something you’re going to love!
♥ And a reader pack all bundled up with author SWAG including bookmarks, postcards, pens, pins and other fabulous goodies!  One free ebook is always included as well!
♥ Price: $49.99 (One-time purchase. If you subscribe, you save 5%.)

ADDICT BOXES
♥ At least three paperbacks.
♥ At least six or more full sized bookish items like totes, jewelry, bath products, pillow covers and mugs! The items vary but they’re always something you’re going to love and everything is themed for book lovers ALWAYS!
♥ And a reader pack all bundled up with author SWAG including bookmarks, postcards, pens, pins and other fabulous goodies!  One free ebook is always included as well!
♥ Price: $99.00 (One-time purchase. If you subscribe, you save 5%.)

HANGOVER BOXES
♥ At least seven paperbacks.
♥ At least fourteen or more full sized bookish items like totes, jewelry, bath products, pillow covers, and mugs. The items vary but they’re always something you’re going to love and everything is themed for book lovers ALWAYS!
♥ And a reader pack all bundled up with author SWAG including bookmarks, postcards, pens, pins and other fabulous goodies!  One free ebook is always included as well!
♥ Price: $249.00 (One-time purchase. If you subscribe, you save 5%.)

DISCOUNT CODE
Do you want to buy a Big Book Lover Box? Or do you want to purchase some bookish items from their shop? I have a discount code for you. You can use it if you want to buy a box or a bookish item. Or more. ;) Use my code "Fruzsi" and you will get 10% OFF.

PREVIOUS BOXES
Photo credit: @lifeinlit

Photo credit: @musingsofthemb

Photo credit: @theguidetoromancenovels

Photo credit: @apagetoturn

Photo credit: @booktwinsreviews

READY TO SHIP INDIVIDUAL BOOKISH ITEMS
Photo credit: @bigbookloverbox

Photo credit: @beautifulbitchbookreviews

Photo credit: @bigbookloverbox

SPRING BIG BOOK LOVER BOXES - SNEAK PEEK
In the past few week, the Big Book Lover Box team shared some information about their spring boxes, and they revealed some items that will be a part of their boxes.
The following bookish products will be in the spring boxes with more amazing things:

Photo credit: @bigbookloverbox

Photo credit: @bigbookloverbox

Also, a few days ago there was a huge announcement, because they revealed an author whose book will be a part of the Spring Big Book Lover Boxes. And she is L. J. Shen! ♥ One of her books will be a part of only the Hangover boxes.

SPRING BOXES
The Big Book Lover Box team will ship the spring boxes soon, but you still have some time if you haven't ordered one, but you want to. The Essential boxes are sold out, but they still have a few Addoct and Hangover boxes in stock. If you want one, hurry and order, because they have a very limited number of these. Don't forget to use my code to get 10% off. ♥

BIG BOOK LOVER BOX LINKS

Pictures used on the header are not mine. Credits to @bigbookloverbox and @lifeinlit. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése