2019. augusztus 8., csütörtök

#CircleBThursdays #2 ~ Taming Him + Needing Him

 
 
“I want more than one night with you, Emily. For the first time in a long time I want… more.”
~ Needing Him by Kennedy Fox ~

PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH

Rengeteg áradozás várható ebben a bejegyzésben. Én szóltam.
Ismét elérkezett egy új hét, ami pedig csak egyet jelenthet: elérkezett egy újabb #CircleBThursdays! Szóval meg is érkeztem a legújabb Bishop Brothers alkotásaimmal. ♥ Ezt a csütörtököt én a Taming Him-nek és a Needing Him-nek szenteltem, és hamarosan bővebben is fogok írni arról, hogy miért is döntöttem úgy, hogy ettől a héttől kezdve, nem egy, hanem minden héten két poszttal fogok érkezni.
Mellesleg, ha még nem tudnátok, hogy mi is az a #CircleBThursdays, akkor az előző ilyen blogbejegyzésben, és az én és az Elsa Instagram oldalán bővebben is tudtok olvasni erről az egész projektről.
Az é Instagram oldalam: https://www.instagram.com/fruzsi829/
És most lássunk is hozzá a második #CircleBThursdays-hez.
Ha még nem tudnátok, akkor most elmondom: Evan a legeslegnagyobb kedvencem a Bishop testvérek közül. Annyira nagyon nehéz kedvencet választani, hiszen mindannyian annyira csodálatosak, de Evan... *sóhaj* *sóhajsóhajsóhajsóhaj* Evan... Oh Evan! Számomra ő a legesleglenyűgözőbb kitalált férfi karakter, akiről valaha olvashattam. Annyira hihetetlen. Tökéletlenül tökéletes, szorgalmas, intelligens, gondoskodó, szerető, humoros és ahh... ♥ Szavakkal ki sem lehet fejezni, hogy mennyire is szeretem ezt a karaktert.
Emily-t egyszerűen nem lehet nem kedvelni, ez a csaj egy nagyszerű könyves főhősnő. Vele nem lehet csak új ujjat húzni, ha valaki valami rosszat tesz vagy mond vele kapcsolatban, akkor biztosan nem hagyja magát. Céltudatos, okos, kitartó, a munkájában kifejezetten tehetséges, szóval egy kifejezetten talpraesett karakterrel van dolgunk. Evan-nek tökéletes párja lett, nagyszerűen kiegészítik egymást, szerintem neki pont egy ilyen lány kellett, és meg is kapta. Nagyon jól működnek együtt, imádom őket. Ha szeretnétek, akkor már elolvashatjátok a teljes értékelésemet erről a regényről, katt ide, ha kíváncsiak vagytok rá.
Evan pedig... Oh Evan! Számomra ő a legesleglenyűgözöbb kitalált férfi karakter, akiről valaha is olvastam. Annyira hihetetlen. Tökéletlenül tökéletes, szorgalmas, intelligens, gondoskodó, szerető, humoros és ahh... ♥
Ui.: Ugye nem csak szerintem illik tökéletesen Ed Sheeran South of the Border című száma Evan és Emily történetéhez? De most komolyan, egyszerűen képtelen voltam ennek a dalnak abbahagyni a hallgatását miközben szerkesztettem mára a képeket.

She got the, mm, brown eyes, caramel thighs
Long hair, no wedding ring, hey
I saw you lookin' from across the way
And now I really wanna know your name
She got the, mm, white dress, but when she's wearin' less
Man, you know that she drives me crazy
The, mm, brown eyes, beautiful smile
You know I love watching you do your thing
Ed Sheeran feat. Camilla Cabello – South of the Border

Az én második #CircleBThursdays posztom
A posztom az Instagramon: https://www.instagram.com/p/B05wDXpg3fk/

 

Elsa második #CircleBThursdays posztja
Elsa posztja az Instagramon: https://www.instagram.com/p/B05wU-Jge1F/


Likeoljátok ezeket a képeket, írjatok hosszászólást és/vagy osszátok meg őket, de ami a legfontosabb az az, hogy ha már olvastátok a Bishop Brothers sorozatot, akkor csatlakozzatok hozzánk ebben a visszaszámlálásban. ♥
Hogyan tudtok csatlakozni?
Mindössze annyi a dolgotok, hogy minden csütörtökön posztoljatok bármit az Instagramra, ami a Bishop Brothers sorozattal kapcsolatos. Lehet ez bármilyen szerkesztett kép, előzetes, vagy csak egy fotó a könyvekről, teljesen mindegy, ezt abszolút ti döntitek el. Ha pedig posztoltok, akkor ne felejtsétek el használni a hashtagünket, a #CircleBThursdays-t, és így bárki könnyen megtalálhatja ezeket a bejegyzéseket. Elsaval úgy tervezzük, hogy ezt egészen a Hitching the Cowboy megjelenéséig fogjuk csinálni (november 12.).  Osszuk meg mindenkivel, hogy mennyire is szeretjük ezeket a könyveket. ♥

És most pedig mutatok nektek valami mást, ugyanis ahogy már a bejegyzés elején is olvashattátok, mára nem csak egy képpel készültem, hanem kettővel. ♥

A Hitching the Cowboy megjelenésének bejelentése után rengeteg olyan hosszászólást olvastam, amelyben azt fejtették ki az olvasók, hogy nem emlékeznek arra, hogy ki is Riley Bishop pontosan, és egyből arra gondoltam, hogy ezzel kapcsolatban is fogok posztolni. Már napokkal ezelőtt megfogalmazódott bennem ez az ötlet, és rögtön neki is álltam szerkeszteni, és annyira izgatott voltam, alig vártam, hogy megoszthassam veletek. Végre megint #CircleBThursdays van, szóval ezt már meg is tehetem. A tervem a következő: minden egyes csütörtökön kétszer fogok posztolni. Az egyik kép szokásosan egy montázs lesz, amit Kennedy Fox könyvei inspiráltak, a másik viszont egy családfa, ami majd mindig láthatjátok a párokat a Bishop Brothers sorozatból és a Circle B farmról. Ezeken a képeken majd az ő gyermekeik is fel lesznek sorolva, szóval talán így majd könnyebben átlátható lesz, hogy ki kihez tartozik. Remélem, hogy ezek a képek majd segítenek egy kicsit nektek, és azt is, hogy majd ezek is elnyerik a tetszéseteket. ♥
Szóval itt is van az első családfám, amit Alex és River inspirált. Két gyermekük van (EDDIG, ki tudja, hogy mi fog még történni), egy fiú, akit Riley-nak, és egy lány, akit pedig Rowan-nak hívnak. Riley idősebb Rowan-nál.
Hitching the Cowboy lesz az első könyv, ami a Bishopok következő generációjáról szól, és ennek a kötetnek Alex és River fia, Riley lesz az egyik főszereplője. A regényt már megtalálhatjátok a Goodreads-en (katt ide), szóval ha úgy gondoljátok, hogy ez valami olyasi lehet, amit szívesen olvasnátok, akkor ne felejtéstek el hozzáadni a várólistátokhoz.
És ha még esetleg nem olvastátok volna a Bishop Brothers sorozatot: OLVASSÁTOK.

Az első családfám: Alex és River a Taming Him-ből


Ma nálam a nap kérdése a következő volt: Mire vagytok a legjobban kíváncsiak a Hitching the Cowboy-ban és az egész új generációs sorozatban?
Az én válaszom: Én már annyira nagyon nagyon NAGYON izgatottan várom ennek a könyvnek a könyvnek és a többinek is a megjelenését, már alig várom, hogy olvashassak a Bishopokról, a gyerekekről, akik itt már nem is gyerekek, hanem felnőttek lesznek, és már alig várom, hogy olvashassak arról, hogy milyen a kapcsolatuk egymással. Annyira nagyon sok Bishop gyermek van, ez a család annyira nagy, és szerintem ez a lehető legjobb dolog. Elképesztően sokmindent szeretek a Bishop Brothers sorozatban, de szerintem ez az egyike annak a nagyon soknak, amit nagyon-nagyon imádok ezekben a könyvekben. Ez a család annyira lenyűgöző, megbíznak egymásban, mindig ott vannak, hogy segítsenek, ha valakinek szüksége van rá. Természetesen ők sem tökéletesek, néha akadnak kisebb-nagyobb problémák, de olyan csodálatos volt arról olvasni, hogy mindent meg tudnak együtt oldani. Már alig várom, hogy láthassam a Bishop gyerekeket, hogy tagjaivá vállnak ennek a családnak, csak éppen már nem kisbabaként, hanem felnőttként. ♥ Alig várom, hogy olvashassak róluk, hogy többet megtudhassak róluk, és hogy azt is kiderítsem, hogy mennyire hasonlítanak a szüleikre/nagyszüleikre. Alig várom, hogy újra olvashassak a Bishop testvérekről. Alig várom, hogy újra olvashassak a szüleikről. Alig várom, hogy újra olvashassak a Bishop farmról. ♥
Nektek mi a válaszotok erre a kérdésre?

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok ezt a bejegyzést, remélem, hogy tetszett nektek. ♥ Jövőhéten pedig ismét érkezik a #CircleBThursdays. ♥

 

Attention. There will be a lot of swooning in this post. You have been warned.
New week, which means: it's #CircleBThursdays again! So here I am with my newest Bishop Brothers teasers. ♥ This Thursday is for Taming Him and Needing Him, and you will find out soon why I decided to post about two books from now on. By the way, if you don't know what is #CircleBThursdays, check out my blog post about it, or you can read more about this project on my and Elsa's Instagram feed.
And now, let's start the second #CircleBThursdays.
If you don't know, Evan is my biggest favourite Bishop. It's so hard to pick a favourite because I love all of them, but Evan... *sigh* *sighsighsighsigh* Evan... Oh Evan! For me, he is the most awesome bookish fictional male character I have ever read about. So incredible. Perfectly imperfect, hard-working, intelligent, caring, loving, funny and ahhh...♥ Words can not express how much I love this character.
You can not not like Emily, she is such a fantastic bookish heroine. If somebody does or says something bad to her, she won't let him or her to get away with it. She is very tendentious, smart, determined and really talented. Emily is the perfect partner for Evan, they are a wonderful match, I really do think that he needed a woman like her and finally, he got one. They are so good for each other, I absolutely loved them together. ♥ I have already uploaded my full review about Needing Him to my blog, if you want to read it, click here.
PS.: Am I the only one who think that South of the Border by Ed Sheeran is so perfect for Evan&Emily's story? Literally, I couldn't stop listening to it while I was making my edit for this week.

She got the, mm, brown eyes, caramel thighs
Long hair, no wedding ring, hey
I saw you lookin' from across the way
And now I really wanna know your name
She got the, mm, white dress, but when she's wearin' less
Man, you know that she drives me crazy
The, mm, brown eyes, beautiful smile
You know I love watching you do your thing
Ed Sheeran feat. Camilla Cabello – South of the Border

And now let's see my and Elsa's edits for today. ♥ So last week we made teasers for Alex and River (Taming Him), and now it's time to see what we made for Evan and Emily (Needing Him).

My second #CircleBThursdays post

 

Elsa's second #CircleBThursdays post
Elsa's post on Instagram: https://www.instagram.com/p/B05wU-Jge1F/


Like, comment and/or share if you like our posts, but most importantly, if you have read the Bishop Brothers series, join us in this countdown. ♥
How to join?
Basically, if you want, share something about this series on you Instagram once in a week, on Thursday. It can be a teaser, a picture of the books, anything about the Bishops. Don't forget to use our hashtag #CircleBThursdays, so everyone can easily find all posts about the Bishops. We are planning to do #CircleBThursdays until the release of Hitching the Cowboy (November 12th). Let's share the love for this amazing series. ♥ 

And now let's move on with something else, because as you have read at the beginning of my post, I had something else planned for today. ♥

I saw that a lot of you forget about the Bishop babies, so I was planning something and I couldn't wait to show it to you, and finally it is #CircleBThursdays again so I can do it. So every week, I am planning to post twice on Thursday: one will be a teaser for a Kennedy Fox book, and the other one will be a family tree. On these family trees, you will see the couples from the Bishop Brothers series and from the Circle B Ranch, and you will see all of their kids listed too, so these can help you to remember. I hope you will like these post too. ♥
So here is my first family tree for Alex&River, they have two babies (SO FAR, who knows what will happen later), a boy who is Riley and a girl who is Rowan. Riley is older than Rowan.
Hitching the Cowboy will be the first next generation book, and it will be their son's, Riley's story. You can find this novel on Goodreads (click here), so if you find that it is something that you would love to read, don't forget to add it to you TBR.
And if you haven't read the Bishop Brothers series: READ IT.

My first family tree: Alex&River from Taming Him
My first family tree on Instagram: https://www.instagram.com/p/B05vcZ-gqMG/

 

My question of the day for today was the following: What are you looking forward to in Hitching the Cowboy and the whole next generation of Bishops?
My answer: Seriously, I am so so SO super excited for the next generation series, I can't wait to see all the Bishop babies all grown up and their relationship with each other. There are so many Bishop kids, this family is so huge and it is the most amazing thing ever. I think that's one of the many things I absolutely adore in this series. This family is so amazing, they all tust in each other, they are there when someone needs help. Of course, they are not perfect, there were some problems, but it was so wonderful to see that they can solve everything together. I can't wait to see the Bishop kids being the member, but now as an adult/young adult, of this family. ♥ I can't wait to read about them, to learn more about them, find out how they are similar to their parents/grandparents. I can't wait to meet the Bishop brothers again. I can't wait to meet their parents again. I can't wait to read more about the Bishop ranch. ♥
What is your answer to this question?

Thank you so so much for reading this post, I hope you liked it. ♥ #CircleBThursdays is coming next week too! ♥

Photos on these teasers are not ours, credits to their owners.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése