2020. szeptember 26., szombat

Krista & Becca Ritchie Addicted sorozata új borítókat kapott | The Addicted series by Krista & Becca Ritchie has brand new covers

 
! PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH ! 
 
Krista & Becca Ritchie már néhány héttel ezelőtt bejelentették, hogy az Addicted könyvek hamarosan teljesen új külsővel lesznek elérhetőek. Már akkor azt is elárulták, hogy az új borítók középpontjában különböző tárgyak lesznek, nem pedig modellek. Nos, a borítóleleplezés ideje el is érkezett, és szerintem az írónőknek sikerült az olvasóikat levenni a lábukról. Személy szerint én úgy gondolom, hogy bámulatosak lettek az új borítók, nekem jobban tetszenek, mint a régiek.
Én ezt a sorozatot egy nagyon kedves barátom ajánlására kezdtem el olvasni, és nem tudom eléggé megköszönni neki, hogy rávett arra, hogy kezdjek bele ebbe ezeknek a könyveknek az olvasásába. Szívszorítóan gyönyörűséges Lily és Lo története, ha szeretitek a barátságból szerelem témájú regényeket, akkor nagyon tudom nektek ajánlani az Addicted sorozatot.
A borítóleleplezésre a tegnapi nap folyamán került sor, és az írónők az Instagramon megosztottak néhány információt az új kiadásokkal kapcsolatban, amelyet lefordítottam nektek:
 
Mit jelent ez a régi borítókra nézve?
Az új borítók jelenleg feltöltés alatt vannak, és ezek fogják helyettesíteni a régieket, mihelyst a folyamat befejeződik.
 
Mi a helyzet a dedikált példányokkal?
Az Addicted to You és a Ricochet régi borítókkal még elérhető a webshopunkban. Amint ezek elkeltek, nem lesz belőlük utánrendelés. Az Addicted for Now, a Thrive és az Addicted After All már nem elérhető, de még rendeltünk néhányat mindegyikből. Ami azt jelenti, hogy ez a három kötet hamarosan újra elérhető lesz, de ez lesz az utolsó ilyen alkalom. A könyvek az új borítókkal várhatóan október-november körül lesznek elérhetőek a webshopban.
 
A box set nyomtatott formában is elérhető lesz?
Nem, ez csak digitális formában elérhető.
 
A Calloway Sisters sorozat is fog új borítókat kapni, hogy passzoljon az Addicted könyvekhez?
Nem, jelen pillanatban nincsenek ilyen terveink. 
 
Van valami különbség az új ebook és nyomtatott könyv és a régi kiadások között?
Az új borítós kiadások is teljesen ugyanazzal a történettel jelentek meg. Viszont, az új borítós regényeknek a belső dizájnjuk is megváltozott. HÓNAPOKAT töltöttünk a megszerkesztésükkel, és talán azt is bátran ki merjük jelenteni, hogy ezek a legnagyobb kedvenceink, amiket valaha is megalkottunk.
 
Most pedig nem is húzom tovább a szót, mutatom is az új borítókat.
 






 
Ti mit gondoltok ezekről a borítókról? 
 
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok ezt a bejegyzést!
Legyen csodás napotok!
 
xoxo, Fruzsi
Krista & Becca Ritchie have announced a few weeks ago that the Addicted books will have new covers. When they told us this, they also revealed that there will be objects on the covers, and not models. Well, now it is time for the cover reveal, and in my opinion, they really surprised their readers in the best way possible. I really do think that these covers are so wonderful, I prefer these to the old covers.
I have started to read this series because one of my friends recommended it to me, and I am so so thankful that she introduced me to this series. Lily and Lo’s story is so heartbreakingly gorgeous, if you love friends to lovers stories, I can highly and honestly recommend the Addicted series to you.
The authors have shared the new covers yesterday, and they also added a little Q&A section to their post about these covers: 
 
What does this mean for the old paperback covers? 
They are in the process of being uploaded, and these new covers will be replacing them as soon as the processing is complete. 
 
What about signed paperbacks? 
The old covers for Addicted to You and Ricochet are currently available in our signed paperback store. Once those are sold out, we won’t be restocking them. Addicted for Now, Thrive, and Addicted After All are currently sold out, but we’ve ordered one more carton of books for each title. Which means that these three will be back up and restocked in the store one last time.   The new editions will be up in the signed paperback store sometime in Oct/Nov. 
 
Will there be a paperback box set?  
No, the box set is digital only. 
 
Will the Calloway Sisters series be re-designed to match the Addicted series?  
No, we don’t have any plans on re-designing the Calloway Sisters covers at the moment. 
 
Is anything different in ebook or paperback from the older editions? 
The new editions have all the same content just different covers! However, the paperbacks have all brand new interiors as well. We spent MONTHS formatting these, and they might just be some of our ALL-TIME favorite interiors we’ve ever designed.
 
And now without further ado, here are the new covers:
 




 

What do you think about these covers? 
 
Thank you so so much for reading this post!
Have a wonderful day!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése