2021. január 1., péntek

Giana Darling: Dead Man Walking – értékelés | Dead Man Walking by Giana Darling – review

 
! PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH !
 
Dead Man Walking | Könyvprofil
Megjelenés ideje: 2020. december 28.  
Sorozat: The Fallen Men 
A sorozat kötetei:
Lessons in Corruption (Cressida Irons & King Kyle Garro)
Welcome tot he Dark Side (Louise Lafayette & Zeus Garro)
Fallen Son (Louise Lafayette & Zeus Garro)
Good Gone Bad (Harleigh Rose & Lionel Danner)
After the Fall (Cressida Irons & King Kyle Garro)
Inked in Lies (Lila Meadows & Johnathon ’Nova’ Booth)
Dead Man Walking (Beatrice Lafayette & Priest McKenna)
Oldalak száma: 588
Fülszöveg:
From USA Today & Wall Street Journal Bestselling Author Giana Darling comes a dark MC romance about a broken enforcer and the beautiful, innocent woman who shows him that light can exist even in the dark...
A killer. A criminal.
A psychopath.
The Irish enforcer for The Fallen Men MC is everything good girls are taught to stay away from.
Only, I found myself inexorably drawn into his dark gravitational pull. I wanted to know what it would be like to walk beside the human personification of Death and hold his hand, feel his kiss, and maybe even earn his undying love.
But Priest McKenna is older, cold as ice, and notoriously unfeeling.
So what are the odds that a dead man walking would come to life for little, insignificant me?
When a serial killer begins to target the women of Entrance, BC, and The Fallen suffers another terrible blow, Priest resolves to hunt down the killer himself.
And when the murderer sets his eyes on me?
My very own psychopath steps between me and certain death, thrusting us into an intimacy I prayed we would never recover from.
*A standalone book in The Fallen Men Series.*
 

A recenziós példányt az írónő biztosította egy őszinte értékelésért cserébe. ↞ 

Not all love stories play out in the light. Some of the best romances occur in the veil of shadows.
 
Grumpy/sunshine és dark romance rajongók merre vagytok? (bocsi, hogy ezeket nem fordítottam, fogalmam sincs, hogyan lehetne ezeket szépen mondani magyarul) Giana Darling legújabb ilyen témájú regénye nemrég jelent meg, és van egy olyan érzésem, hogy ez teljesen rabul fogja ejteni a szíveteket. A Dead Man Walking a The Fallen Men sorozat hatodik kötete, de teljesen egyedülálló kötetként is megállja a helyét. Nem kell semmit sem elolvasnotok előtte ha csak Bea és Priest történetére vagytok kíváncsiak, így magában is teljesen érthető és élvezhető. Azonban, szerintem ha egyszer elkezdtek olvasni a Fallen MC világáról, akkor onnastól kezdve nincs megállás, legalábbis velem ez történt. Nemrég kezdtem el én is olvasni Giana Darling könyveit, és nagyon hamar hatalmas rajongója lettem az írónő regényeinek. Ezelőtt nem igazán mondanám, hogy annyira nagy odavoltam a motoros klubbokról szóló történetekről, valójában tetszettek azok, amelyeket Giana könyvei előtt olvastam, de nem igazán kerestem többet egészen a Fallen regényekig. Most pedig? Szinte nem tudok betelni ezzel a sorozattal. Priest and Bea története a legjobban várt decemberi megjelenésem volt, imádom a grumpy/sunshine főszereplős történeteket, és őszintén megmondva a Dead Man Walking egy fordulatokkal teli, eseménydús, érdekfeszítő és fájdalmasan gyönyörű történet két teljesen különböző lélek egymásra találásáról.
 
Mielőtt még elkezdenétek olvasni ezt a könyvet, kérlek vegyétek figyelembe, hogy ez egy igen csak NAGYON SÖTÉT témákkal foglalkozó dark romance regény. Számos érzékenyebb témát is érint az írónő a Dead Man Walking-ban, rengeteg erőszakos jelenttel van tele a történet, vallási kérdéseket feszeget, valamint a sorozatgyilkosság és a pszichopatikus viselkedés áll a történet középpontjában. A legtöbb jelent nagyon részletes leírásokkal van szemléltetve. Én már nagyon régóta olvasok dark romance regényeket, nagyon is szeretem ezeket, de azt most itt ki kell emelnem, hogy a Dead Man Walking az egyik legsötétebb romantikus regény, amit valaha olvastam.
 
I may be your sunshine girl, but everything has a shadow. Priest is mine.
 
Beatrice Lafayette az a lány, akiről bárki elhihetné, hogy egy igazi Disney hercegnő. Elbűvölően szépséges és ártatlan külsejével mindenkit képes elvarázsolni; ha valaki ránéz, egyből egy olyan késztetés fogja el, hogy minden áron meg kell védenie őt a világ sötét dolgaitól; egy kedves, nagyon szerető és okos ifjú hölgyről van szó. De mindenkinek van egy sötét, vagy egy sötétebb oldala is, nemde? Hát, ezalól Bea sem kivétel.
Azt is mondhatnánk, hogy megvan mindene, amit csak szeretne, de ez valójában nem így van. Egy dolog nagyon hiányzik az életéből: mindennél jobban vágyik egy családra, akiket szeretik, és akik őt is szeretik. Szerencsére rá is lel erre a családra, amikor nővére, Lou, összeházasodik a Fallen MC vezérével, Zeus-szal. Ezzel Bea is szinte a tagja lesz ennek a motoros klubnak, és ezzel együtt egyre jobban rájön, hogy őt igenis vonzza a világ sötétebb oldala. Ezen felül pedig felkelti a figyelmét egy olyan férfi is, aki teljesen az ő ellentéte, ő pedig nem más, mint a Fallen MC végrehajtója, Priest. De tudjátok, úgy tartja a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást.
 
Priest egy gyilkos, az emberek kivégzése szinte a vérében van. Már egészen fiatal kora óta ki volt téve a világ horrorisztikus oldalának, emiatt pedig már réges régen elveszette azt az oldalát, amely képes volt az érzelmek kifejezésére. Egy bizonyos nap miatt az egész élete megváltozott, a régi énje azon a napon végleg elhunyt, és a helyére érkezett egy keményebb, egy érzéketlenebb és egy szívtelenebb Priest. Senkit sem akar magához közel engedni, ez legalábbis addig így van, míg nem találkozik Bea-val, aki miatt az élete a lehető legjobb értelemben véve teljesen felfordul.
Egy új sorozatgyilkos került Entrance-ba, akinek a célpontjai a város női lakosai, de legfőképpen Bea, akinek szinte a megszállottja lett. Priest útjába azonban senki sem állhat, mindenre képes, csak hogy biztosíthassa Bea biztonságát. Ugyanakkor, Bea sem az az ártatlan édes lány, aki mindenki hinné, benne is megvan minden, ami ahhoz kell, hogy megvédje azokat, akiket a legjobban szeret.
 
Mo cuishle, you are my heart.
 
Bea és Priest a lehetőbb legjobb módon leptek meg. Bea egy hihetetlenül erős karakter, nekem kifejezetten tetszett, hogy ennyire nyíltan ki tudta fejezni az érzelmeit és a véleményét különböző dolgokról, de legfőképpen az tetszett, hogy Priest-tel is ennyire nyílt tudott lenni. Jó volt látni, hogy nem riadt vissza semmitől, szinte kiteljesedett Priest mellett, tökéletes párra lelt a férfiben. Nekem nagyon meglepő volt azt látni, hogy ő nem csak az az ártatlan lány, akit eddig megismerhettem, hanem annál sokkal, de sokkal több. Külön hatalmas meglepetés volt számomra az, hogy ennyire vonzódik a veszélyesebb és sötétebb dolgokhoz is, Bea karaktere a tökéletes kombinációja volt mindennek ami édes, imádnivaló és veszélyes.
Priest személyiség fejlődése valami lenyűgöző volt. Nagyon tetszett, ahogy szépen lassan elkezdett megnyílni Bea-nak, ugyanakkor hű maradt saját magához is, nem vehető észre drasztikus változás a karakterében. Van különbség aközött, hogy milyen volt a könyv elején és végén, de ez a változás mindenképpen pozitívnak mondható.
 
Külön öröm volt újra olvasni a Fallen MC tagjairól és szeretteikről. Ez a család egyszerűen csodálatos, ha egyszer elkezdesz róluk olvasni, akkor már rögtön azt érzed, hogy te is részese szeretnél lenni a kis csoportuknak. A legjobban Lion és Harleigh Rose jeleneteit szerettem, imádom ezt a párost, annyira imádnivalóak együtt.
Lion és Harleigh Rose mellett az egyik legkedvencebb mellékszereplőm ebben a könyvben is Loulou és Bea nagyapja lett. Egy vallásos férfiről beszélünk, aki egyben lelkész is, de ennek ellenére elképesztően nyitott mindenre. Elképesztően imádtam azt a beszélgetést, ami közte és Priest között zajlott le, őszintén ki merem jelenteni, hogy ez volt a regény egyik legnagyobb fénypontja. Lafayette lelkész már a Welcome to the Dark Side-ban is nagy kedvencem volt, és ez így is maradt a Dead Man Walking során is. Lafayette lelkész senki felett sem ítélkezik, mindenkit szívesen meghallgat és remek tanácsokkal látja el azokat, akik hozzá fordulnak segítségért. 

I don’t feel anythin’ at all unless it revolves around you.
 
Sajnos azt nem mondhatom, hogy teljes egészében elnyerte a tetszésemet ez a regény, volt néhány jelenet, amivel volt egy kis bajom, és ezért nem tudtam öt csillagot adni neki. Hogy pontosabban meg tudjam mutatni nektek, melyek nem tetszettek, spoilereket fogok használni, de ezeket mindig jelölni fogom, szóval ha még nem olvastátok volna, akkor nem fogok nektek leleplezni semmi fontosat sem. Ezeket a spoileres részeket más színnel fogom írni, és ugyanezzel a színnel ki is fogom emelni, szóval csak akkor tudjátok majd őket elolvasni, ha ti is kijelölitek őket.
Összességében nekem a könyv második fele valahogy sokkal jobban tetszett. Bea és Priest nagyszerű párt alkotnak együtt, minden egyes közös jelenetüket teljes szívemből imádtam, azonban a regény olvasása során többször is azt éreztem, hogy sokkal jobb lehetett volna, ha egy kicsit többet kommunikálnak egymással. Egy másodpercig sem kételkedtem a szerelmükben, az ő kapcsolatuk és szerelmük rendkívül szenvedélyes, különleges és képes elvarázsolni az összes olvasót. Tökéletesen kiegészítik egymás, másokat el sem tudnék képzelni mellettük. De többször is hiányoltam a beszélgetéseket közöttük. És őszintén megmondva, nem csak kettejük között éreztem ezt a hiányt, hanem az egész regényben, szerintem egy kicsivel több kommunikáció a karakterek között sokkal jobbat tett volna neki.
 
Maga a könyv nyitójelenete igazán mozgalmas, és már ekkor betekintést nyerhetünk Bea egy sötétebb oldalába is. ! SPOILER ! SPOILER ! SPOILER ! SPOILER ! Bea egy Brett nevű sráccal érkezett egy Halloween-i buliba, és már hamar az is kiderül, hogy ez a srác sem olyan átlagos, mint hinnénk, hiszen drogkereskedelemmel foglalkozik (pontosabban drogokat ad el kiskorúaknak, lányokból csinál prostituáltat). A buliból Brett kocsijával távoznak, Priest és Wrath pedig erre a pillanatra vártak, hiszen ekkor szeretnék kivégezni Brett-et; Priest egy bombát helyezett el Brett kocsijába. Egy nagy problémám volt ezzel a jelenettel, ez pedig a következő: Priest és Wrath miért nem győződtek meg róla, hogy Brett tényleg egyedül van, mielőtt aktiválták volna a bombát? Jó, az igaz, hogy Wrath Priest engedélye nélkül indította be a robbanást, és Priest rá is jött, hogy Brett nincs egyedül, de ekkor már túl késő volt.
Csak… Mi van, hogy ha tegyük fel nem Bea, hanem valaki más teljesen ártatlan van a kocsiban Brett mellett? Akkor ők is ott vesztették volna életüket. Loulou elképesztően dühös is emiatt Priest-re, amit én meg is tudok érteni, sokkal figyelmesebbnek kellett volna lenniük. De mindjárt vissza is térek Loulou-ra is. ! VÉGE A SPOILER RÉSZLEGNEK !
Loulou az egyik legnagyobb kedvcen könyves női főszereplőm, tavaly (nagyon fura még ezt mondani 2020-ra) olvastam el először a Welcome to the Dark Side-ot, és azóta szinte már nem is tudom hányszor olvastam újra. Ha szeretitek az olyan regényeket, amelyekben a két karakter között van korkülönbség, és amennyiben nem bánjátok, ha ez alatt egy nagyobb számot értünk, akkor érdemes egy pillantást vetnetek erre a könyvre is. (Csak egy kis gyors info: Zeus 19 évvel idősebb, mint Loulou.) De most térjünk is rá Loulou-ra, és hogy milyen is volt ebben a Fallen Men kötetben. Szóval, Lou-t én egyenesen imádtam a Welcome to the Dark Side-ban, és az azt követő regényekben is, de a Dead Man Walking-ban már annyira nem.Vagy legalábbis a könyv végéig nem igazán mondhatnám, hogy a kedvencem volt. Értem én, hogy Bea az ő kishúga, rengeteg borzalmas dolgon kellett már ketten és egyedül is keresztül menniük, de néha úgy éreztem, hogy egy kicsit túlféltette Bea-t, és ez néhol már egy kicsit idegesítő is volt. Azt hittem, hogy majd Lou fogja a legjobban megérteni Priest és Bea vonzalmát, de ez nem így volt, mondhatni, hogy majdcsak ő ellenezte a legjobban az egészet. Szerencsére minden konfliktus megoldódott a történet végére, és el sem tudjátok képzelni, hogy mennyire megkönnyebbültem, amikor ez végre megtörtént.
 
A másik dolog, ami nem igazán tetszett, vagy inkább úgy mondhatnám, hogy egy kicsit elvett az izgalomból, az az volt, hogy egy bizonyos pont után igazán nyilvánvaló volt, hogy ki is a sorozatgyilkos. Mikor ez a karakter felbukkant egy-egy jelenetben kivétel nélkül mindig olyan furcsa érzésem volt, valami nagyon nem stimmelt nekem vele kapcsolatban, ezért annyira nem volt meglepő a számomra, amikor kiderült, hogy ő van a borzalmas gyilkosságok mögött.
A könyv legeslegvége felé kapunk még egy nagy meglepetést/bejelentést. SPOILER ! SPOILER ! SPOILER ! Ez pedig nem más, mint hogy Bea várandós Priest gyermekével. Véleményem szerint nekünk olvasóknak ez elég nyilvánvaló lehet, én már vártam, hogy mikor jön ez a bejelentés. Abból lehetett erre következtetni, hogy Priest és Bea védekezés nélkül létesítenek testi kapcsolatot, és ez nem csak egyszer fordul elő, szóval szerintem egy idő után már kifejezetten várni lehet, hogy mikor is fog ez kiderülni. Azután meg pláne egyértelmű volt, hogy Bea terhes, miután Zeus elkezdett kérdezősködni Priest szándékai felől, megkérdezte Priest-et, hogy meg akar-e majd valaha nősülni és a gyermekvállalás kérdései is felmerül ebben a beszélgetésben, ezek után már gondolni lehetett, hogy Bea terhes lett. Igen, nagyon kézenfekvő az egész, de attól még nagyon imádnivaló volt ez a jelenet, különösen imádtam Priest reakcióját. Amikor megkérdezte Bea nagyapját, hogy vajon belőle jó apa vállhat-e majd, akkor szinte megszakadt érte a szívem. ! VÉGE A SPOILER RÉSZLEGNEK !
 
She was something out of a fairy tale. The only role I should have played in her life was as the villain, but somehow, she’d cast me as the hero.
 
Mindent figyelembe véve, a Dead Man Walking egy letehetetlen, különleges, szívfacsaró és ellenállhatatlanul csodálatos addition to the Fallen MC világnak. Bea és Priest története egy felejthetetlen utazást nyújt a világ sötét oldalán. Hihetetlenül izgatottan várom a sorozat további köteteit! Ha szeretitek a kicsit komolyabb és durvább témákkal foglalkozó MC romantikus regényeket, akkor szerintem mindenképp érdemes adni egy esélyt a Dead Man Walking-nek is, de kérlek tényleg vegyétek figyelembe, hogy nagyon érzékeny témákat feszeget a történet, és több jelenet is nagyon részletes leírásokkal van szemléltetve.
Értékelés: 4 csillag. 
 
Dead Man Walking | Beszerzéshez szükséges linkek
 
Dead Man Walking | Goodreads
 
Giana Darling | Elérhetőségek
Dead Man Walking | Book profile
Publishing date: December 28th, 2020
Series: The Fallen Men
Books in the series:
Lessons in Corruption (Cressida Irons & King Kyle Garro)
Welcome tot he Dark Side (Louise Lafayette & Zeus Garro)
Fallen Son (Louise Lafayette & Zeus Garro)
Good Gone Bad (Harleigh Rose & Lionel Danner)
After the Fall (Cressida Irons & King Kyle Garro)
Inked in Lies (Lila Meadows & Johnathon Nova Booth)
Dead Man Walking (Beatrice Lafayette & Priest McKenna)
Print lenght: 588 pages
Blurb:
From USA Today & Wall Street Journal Bestselling Author Giana Darling comes a dark MC romance about a broken enforcer and the beautiful, innocent woman who shows him that light can exist even in the dark...
A killer. A criminal.
A psychopath.
The Irish enforcer for The Fallen Men MC is everything good girls are taught to stay away from.
Only, I found myself inexorably drawn into his dark gravitational pull. I wanted to know what it would be like to walk beside the human personification of Death and hold his hand, feel his kiss, and maybe even earn his undying love.
But Priest McKenna is older, cold as ice, and notoriously unfeeling.
So what are the odds that a dead man walking would come to life for little, insignificant me?
When a serial killer begins to target the women of Entrance, BC, and The Fallen suffers another terrible blow, Priest resolves to hunt down the killer himself.
And when the murderer sets his eyes on me?
My very own psychopath steps between me and certain death, thrusting us into an intimacy I prayed we would never recover from.
*A standalone book in The Fallen Men Series.* 


ARC was kindly provided by the author in exchange for an honest review.
 
Not all love stories play out in the light. Some of the best romances occur in the veil of shadows.
 
Grumpy/sunshine and dark romance lovers where are you? Giana Darling has a new book for you that will absolutely capture your heart. Dead Man Walking is the sixth book in The Fallen Men series, but it can be read as a standalone. You do not need to read anything else before if you are only interested in the story of Bea and Priest, it is completely understandable and enjoyable without the previous books in the series. However, I have a feeling if you get lured into this world, you won’t ever want to leave. At least, that has happened with me. I have started to read Giana Darling’s books this year, and I am completely obsessed with this series. I wasn’t really into MC romances (I actually enjoyed the ones I read but I didn’t really look for more to read until the Fallen books), but now basically I can not get enough of this series. I was so super excited for Priest and Bea’s book because I really love the grumpy/sunshine trope, and actually Dead Man Walking is a twisted, action packed, suspenseful and beautifully heartbreaking story about two completely different people falling in love.
 
Before you start reading this book, please keep in mind that yes, it is a dark romance, but it is VERY DARK. It deals with lots of sensitive topics, such as graphic violence, issues of religion, serial killing and psychopatic behavior. Some scenes are pretty detailed, I have read so many dark romances since I have started to read, and I think this is one of the darkest ones.
 
I may be your sunshine girl, but everything has a shadow. Priest is mine.
 
Beatrice Lafayette is a girl straight out of a Disney movie. She is beautiful, her looks radiates innocence, everyone who meets/knows her feels that they need to protect her from the dark side of the world; she is kind, loving and smart. But everyone has a dark, or at least darker side, right? Well, Bea is not an exeption at all.
We could even say that she has everything, but one thing is missing from her life: a family.  But she finds herself in a loving family when her sister, Lou, marries the Prez of the Fallen MC, Zeus, and with it, she finds herself attracted to the dark side, and to a man, who is the exact opposite of her, to Priest, the Enforcer of the Fallen MC. But you know what they say, opposites attract.
 
Priest is a killer, killing is in his blood. He has experienced the horrors of the world, and because of that, he became completely new person. His past self died that day, and he became an emotionless and heartless man who doesn’t want to get close to other people. That is until she meets Bea and his world turns upside down in the best way possible.
There is a serial killer in town, whose targets are the women of Entrance, but more exactly, he is focused on Bea. Priest is ready to do anything he has to do to protect Bea. At the same time, Bea is not just a sweet and innocent girl, she is more than ready to protect the ones she really love
 
Mo cuishle, you are my heart.
 
Bea and Priest surprised me in a lot of ways. Bea is such a strong heroine, I loved that she voiced her opinion and what she wanted, especially when it comes to Priest, she could be open with him, she could share everything with him, and I can say the same things about Priest. It was such a huge surprise for me that she has such a darker side, but I think she is the perfect combination of everything sweet and adorable and dark.
Priest’s character development is amazing, I loved how he slowly opened himself to Bea, but at the meantime, he stays true to himself, he does not change drastically. Still, we can see the change, and it was definitely a positive one.
 
I really enjoyed reading about the other members of the Fallen MC and their loved ones, this family is so wonderful, while you are reading these books you really feel that you want to be a part of this group. My biggest favourite scenes were the ones with Lion and Harleigh Rose, I just love this couple so so much, they are incredibly adorable together.
Besides Lion and Harleigh Rose, one of my favourite side characters is Loulou and Bea’s grandpa. That man is religious, he is a pastor, but he is so super open-minded. I really loved his interaction with Priest, he was an amazing character in Welcome tot he Dark Side, and I can say the very same thing about him in Dead Man Walking too. That man never judges anyone.
 
I don’t feel anythin’ at all unless it revolves around you.
 
Unfortunately, I had some problems with this book, that is why I couldn’t give it five stars. To actually describe why I didn’t like some scenes, I have to use spoilers, but I will always tell you when it is coming, and you will be able to read them only if you want them (I will write them in different colour and highlight them in the same one, so you can only read the text if you mark the text with your mouse, it will become visible only if you do that.
All in all, I can say that I enjoyed the second half of the book a lot better. Bea and Priest are so wonderful together, I enjoyed each and every one of their scenes together, however, I wished there were a little bir more communication between them. I didn't doubt in their love for a minute, their love and relationship is so passionate, so unique, so wonderful, they understand each other so good, they are the perfect match, I can't imagine any other partners for them. But I really wished there were a little bit more communication between them. To be honest, I just wished there were a little bit more communication in the whole book.
 
The opening scene is very action packed, a lot of thing is happening, and we get a glimpse into Bea’s darker side too. ! SPOILER ! SPOILER ! SPOILER ! SPOILER! Bea is at a party with a guy named Brett, and we find out soon that he deals with drugs (more exactly, he sells drugs to minors and gets girls hooked on coke to lock them into prostitution). They are leaving the party together in Brett’s car, and that is when Priest and Wrath are planning to kill him. Priest set a bomb into Brett’s car The problem I had with this scene is the following: why didn’t Priest and Wrath check if Brett is alone? Of course, Priest realized that Bea is with Brett, but it was too late, by the time it happened Wrath has already detonated the device. It’s just… If not Bea, there could have been another innocent people besides Brett, and he/she could have died because of it. Loulou is extremely mad at Priest, and I could understand that, they should have been more careful. But I will talk about her in a second too. ! END OF SPOILER SECTION !
Loulou is one of my biggest favourite heroines ever, since I have read Welcome to the Dark Side for the first time, I have been rereading it so so much. If you love age gap romances and you don’t mind if there is a bigger age difference between the main characters, then you definitely need to check this out. (Just a little bit of info: Zeus is 19 years older than Loulou.) Anyways, back to Loulou. So, I loved her so much in Welcome to the Dark Side and in the other books in this series too, but not so much in Dead Man Walking. Or at least not until the very end. I get it, Bea is her little sister, they have been through so much horrible stuff, but I think sometimes she was way too protective and a little bit annoying. She, of all people, should have understood Priest and Beas attraction to each other. Fortunately, by the end, every conflit is solved, and you can’t even imagine how happy and relieved I was when it happened.
 
The identity of the serial killer, after a point, I think was pretty obvious. That character always gave me those creepy vibes, so I wasn’t really surprised when the big reveal happened. Every time this character appeard I just had a weird feeling, I just felt that something was wrong, so that is why, for me at least, it was not surprising who is the serial killer. I really tried to avoid using pronouns, so if you have not read this book yet, you won’t start it with knowing if the serial killer is a man or a woman. ;)
Near the very end of the book we get another big reveal/surprise. ! SPOILER ! SPOILER ! SPOILER ! Bea is pregnant with Priest’s child, but I think we as readers could guess it would happen at one point in this book, because they have unprotected sex multiple times, so it was obvious that Bea will be pregnant sooner or later. And when Zeus started to question Priest about his intentions, if we wanted to get married and if he wanted kids, it was pretty obvious that Bea is pregnant. Yes, it was pretty obvious from that point, but I think that scene was cute, and I actually really loved Priest’s reaction. When he asked Bea’s grandpa if he could be a good father, my heart totally broke for him. ! END OF SPOILER SECTION !
 
She was something out of a fairy tale. The only role I should have played in her life was as the villain, but somehow, she’d cast me as the hero.
 
Taking everything into account, Dead Man Walking is another page turner, unique, heart wrenching and deliciously amazing addition to the Fallen MC world. Bea and Priest’s story is an unforgettable ride on the dark side. I am incredibly excited for the upcoming books in this series! If you love dark and MC romances, it is worth to give it a try, but please keep in mind what I have said at the beginning of my review: it deals with sensitive issues and some scenes are very detailed.
Final rating: 4 stars.
 
Dead Man Walking | Purchase links
 
Dead Man Walking | Goodreads
 
Giana Darling | Author links

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése