2021. október 12., kedd

Leiner Laura: Állj mellém – jön a teljes borító!

 
! Note to my English speaking readers: This post is about a book written by a Hungarian author, therefore, I will not include an English section in this one. !
 
Leiner Laura: Állj mellém | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. november 23. (L&L Könyvesboltban) / 2021. november 24. (országos megjelenés)
Sorozat: Iskolák versenye II. trilógia
A sorozat kötetei:
Bízz bennem
Higgy nekem
Állj mellém
Fülszöveg:
???
 
 
Leiner Laura Iskolás versenye II. trilógiájának zárókötete Állj mellém címmel fog megjelenni 2021 novemberében. Az L&L Könyvesboltban már november 23.-tól megvásárolható lesz a regény, az országos megjelenésre pedig egy nappal később fog sor kerülni.
A mai napon Laura egy új bejegyzést tett közzé az Instagramon, és a hozzászólások között az egyik olvasói kérdésre válaszolva kiderült, hogy az írónő holnap, azaz 2021. október 13.-án, tervezi megmutatni nekünk az Állj mellém teljes borítóját, és több mint valószínűleg ez azt is jelenti, hogy holnap már olvashatjuk a fülszöveget is! 😍
Ha esetleg lemaradtatok volna erről a kommentről, beillesztek ide egy képernyőképet, de ha ide kattintotok, ti is megtekinthetitek Laura ezen posztját.
 

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok ezt a gyors kis jelentést. Holnap érkezem majd a legújabb IOV legjobb pillanatai bejegyzéssel.
Legyen csodás napotok!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése