2022. július 11., hétfő

Legjobban Várt Romantikus Megjelenéseim – Júliusi Kiadás | My Most Anticipated Romance Releases – July Edition

 
! PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH !

Sziasztok! :)
Ismét egy olyan bejegyzéssel készültem, amelyben megmutatom nektek, hogy mely regények megjelenését várom a legjobban. A júliusi lista egy picit rövidebb lett, mint az előzőek, ugyanis csak három könyv került fel rá, viszont ennek a háromnak a megjelenésére már hónapok óta várok, szóval egy izgalmakkal teli néhány hét vár most rám.
És most nem is húznám tovább az időt, mutatom is, hogy mely könyvek megjelenését várom a legjobban.
Jó böngészést mindenkinek!
 
Piper Rayne: My Scorned Best Friend
Xavier és Clara párosa már akkor kíváncsivá tett, amikor elkezdtem olvasni a The Greene Family sorozatot. Aztán ahogy szépen lassan haladtam a kötetekkel, beütött egy váratlan fordulat, és azóta szinte már tűkön ülve várom, hogy végre a kezeim közé kerüljön a My Scorned Best Friend. Ennek a bejegyzésnek a közzétételének idejében már egy nap sem választ el minket Xavier és Clara történetének olvasásától, mégis úgy érzem, hogy ez lesz életem leghosszabb napja.
 
 
Rina Kent: God of Malice
Rina Kent Royal Elite sorozata teljesen magával ragadott, a mai napig ez az egyik legnagyobb kedvencem a dark romance témán belül. A Royal Elite Epilogue keretein belül betekintést nyerhettünk kedvenc karaktereink jövőjébe, amelyben már a gyermekeik is feltűntek. Nagyon bíztam benne, hogy az írónő megírja majd az ő történetüket is, szinte el sem hiszem, hogy már ilyen közel vagyunk a sorozatuk (Legacy of Gods) nyitókötetének, a God of Malice-nek, a megjelenéséhez.
 
 
Teagan Hunter: Sin Bin
Teagan Hunter Carolina Comets című sorozatát idén májusban kezdtem el olvasni, az első két kötete hatalmas kedvencem lett, a harmadik sem volt rossz, de attól annyira azért nem ájultam el. Viszont a One-Timer-ben megismerhettük a Sin Bin főszereplőit és megtudhattunk néhány dolgot kettejük kapcsolatáról, és te jóságos ég! Már csak tíz nap van hátra a megjelenéséig, de nem tudom, hogyan is fogom addig kibírni, annyira, de annyira kíváncsi vagyok erre a könyvre!
Ui.: Ha szeretitek a jégkorongos romantikus történeteket, mindenképpen adjatok ennek a sorozatnak is egy esélyt, főleg akkor, ha olvastátok és szerettétek az írónő Texting sorozatát is.
 
 
És ez a lista ennyi is lenne. Köszönöm szépen, hogy ma is velem tartottatok. Remélem, hogy sikerült egy (vagy akár több) olyan könyvet találnotok, amelyet ti is szívesen elolvasnátok.
Legyen csodás napotok!
 
xoxo, Fruzsi
 

 
Hey everyone! :)
Here I am again with another most anticipated releases post. My list for July is a little bit shorter than the previous ones, but this list has three books on it I am basically dying to read, so these upcoming few weeks will be super exciting for me.
And now, without further ado, let me show you my most anticipated July romance releases.
Happy reading!

My Scorned Best Friend by Piper Rayne
I have been really interested in the relationship of Xavier and Clara since I have started to read The Greene Family series, and after a huge and super unexpected twist happened, I have been super impatiently waiting for their book to be released. Right now, as I am posting this list, we are only less than a day away from My Scorned Best Friend, and I swear this is the longest day of my life.
 
 
God of Malice by Rina Kent
It was the Royal Elite series that made me totally obsessed with Rina Kents writing, it mesmerised me, it is definitely one of my biggest favourites within the dark romance trope. In Royal Elite Epilogue, we get a short sneak peek into the future of our favourite characters, and we even get to read about their kids. After I have read this novella, I hoped that one day Rina Kent would write their stories too, and oh my goodness, it is happening, and we are so close to the release of the first book in the Legacy of Gods series, titled God of Malice.
 
 
Sin Bin by Teagan Hunter
I have started to read the Carolina Comets series in May, I could quickly add the first two books to my biggest favourites lists, the third one was not bad, but not that good either, I would not say that it swept me off my feet. However, in One-Timer, we get to meet the main characters of Sin Bin and oh my goodness! We are only ten days away from its release, and I seriously do not know what to do with myself, I am so super excited for this novel!
PS.: If you love hockey romances, and moreover, if you loved the Texting series by Teagan, then please do check out this series too, it is so amazing.
 
 
And that’s it. Thank you so so much for joining me today. I hope you could find a book (or even more) that you would also love to read.
Have a wonderful day!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése