2019. január 8., kedd

A Kedvenc Bookstagrammereim / My Favourite Bookstagrammers

 

PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH
 
I do believe something magical can happen when you read a book. - J. K. Rowling

Néhány nappal ezelőtt ezt a kérdést tettem fel nektek az Instagram oldalamon: Szerintetek mi a legvarázslatosabb dolog az olvasásban? Szerintem a legvarázslatosabb az, hogy minden egyes könyv egy új világba tud elrepíteni minket. De leginkább azt szeretném megemlíteni, hogy csodálatos barátokra lelhetünk. Imádom, hogy a könyvek közösséget formálnak, és ez szerintem igazán varázslatos. És pontosan emiatt, a mai bejegyzésemben szeretném nektek megmutatni, hogy kik az én személyes kedvenc bookstagrammereim (teljesen véletlenszerű sorrendben):

@tilthelastpage
Carol Instagram oldalát nemrég fedeztem fel, és teljesen le vagyok ájulva a fotóitól. Annyira gyönyörűségesek, imádom a stílusát és minden egyes eddig feltöltött képét. Ha szeretitek a romantikus regényeket, akkor mindenképpen kövessétek be, nagyszerű könyveket szokott ajánlani. Blogot is vezet, szóval ha szeretnétek bővebb értékeléseket is olvasni, akkor az övét nagyon tudom nektek ajánlani.

 

@musingsofthemb
Sarah oldalát már nagyon-nagyon régóta követem, és szinte már a kezdetektől fogva hatalmas kedvencem. Imádom a képeit, mindig olyan bámulatosak a posztjai. A fotói mellett gyakran posztol saját készítésű idézetes képeket is, amik egytől egyig elképesztően szépségesek. Hihetetlenül tehetséges. Az Instagram oldala mellett ő is vezet blogot, romantikakedvelő olvasóknak nagyon tudom őt ajánlani, ha követitek Sarah-t, akkor biztosan nem maradtok le egy új megjelenésről sem.

 

@seri_reads
És most egy magyar bookstagrammerrel folytatnám a sort. Mindig nehéz egy kedvencet választani, de ha a magyar bookstagrammerek közül kellene kiválasztanom egy embert, akinek a képei a legjobban elnyerték a tetszésemet, akkor biztosan @seri_reads lenne az, akit megemlítenék. Szavakkal egyszerűen nem lehet kifejezni, hogy mennyire csodálatosak a fotói. Nem csak könyvekről posztol, személyesebb képei is vannak, viszont én mindet imádom. Ha még nem követnétek, akkor mindenképpen tegyétek.

 

@shay_shelf
Az egyik legédesebb lány, akit a bookstagram miatt megismerhettem. ♥ Imádom a könyvekhez készítettet képeit, mindig annyira jól meg tudja ragadni egy-egy történet hangulatát. Az ajánlásai elképesztőek, mindig miután elolvastam ezeket rögtön olvasni akarom az adott könyvet. Romantikus regények kedvelőinek nagyon tudom ajánlani az oldalát.

 

@sinnersofsaint
L. J. Shen rajongók merre vagytok? A legeslegjobb Instagram profil a számotokra egyértelműen Sarah-é. Az ő képei egyszerűen.... ahhh, egyszerűen minden. Zseniális egy lányról van szó. Imádom a képeit, hihetetlenül tehetséges, egyszerűen elképesztő. Legfőképpen L. J. Shen könyvei inspirálta alkotásait láthatjátok az Instagram oldalán, de rengeteg más alkotó regényéhez is készített képeket, mindenképpen érdemes bekövetni. ♥

 

@kaylaauandromedus
Ha már könyves-idézetes képekről beszélünk, akkor mindenképpen érdemes megemlíteni Kayla oldalát is. Csakúgy, mint Sarah, ő is lélegzetelállítóan szépséges képeket készít, imádom minden egyes alkotását. Egyszerűen zseniális, annyira tehetséges. Ha még nem követnétek, akkor mindenképpen vessetek egy pillantást az oldalára és kövessétek be. ♥

 

@booknerdingout
Az ő Instagram oldalát már szintén nagyon régóta követem és mindig csodálattal figyelem a legújabb képeit. Olyan otthoniasak és természetesek a fotói, imádom a stílusát. Romantikus regények kedvelőinek nagyon-nagyon-nagyon tudom ajánlani az ő oldalát, biztos vagyok benne, hogy nagyon fognak nektek is tetszeni a képei.

 

@littlesteamyreads
Ismét egy csodás lány, akit a bookstagram miatt ismertem meg. ♥ Weronika nagyon aranyos, a képei lenyűgözőek, a könyvajánlásai pedig zseniálisak. Ha ti is leginkább a romantikus regényeket szeretitek, akkor mindenképpen érdemes benézni hozzá, rengeteg gyönyörűséges képpel van tele az oldala. Ő is vezet blogot, szóval ha véleményezéseket is szerettek olvasni, akkor mindenképpen olvassátok el az övéit is.

 

@bookofdream
Ismét egy magyar bookstagrammer, akinek a posztjait egyszerűen nem lehet nem szeretni. Vivi mindig csodálatos képekkel lep meg minket, én személy szerint egytől-egyig imádom a fotóit, annyira nagyon szépségesek. Az Instagram oldala mellet blogot is vezet, érdemes benézni hozzá.

 

@bookandablanket
Heather oldalát már szintén régebb óta figyelemmel követem, egyszerűen annyira imádom az összes posztját. A posztjai mellett a könyvajánlásai is zseniálisak, nekem az ő véleményezéseinek az elolvasása után mindig csak bővül és bővül a kívánságlistám. Az Instagram oldala mellett mindenképpen érdemes megnézni a blogját is, én nagyon tudom nektek őt ajánlani.

 

@fannislibrary
Ismét egy hazai, kifejezetten tehetséges bookstagrammer, aki nem más, mint Fanni. Az ő képeit szerintem egy szóval tökéletesen lehet jellemezni: varázslatosak. Igen, nekem mindig ez a szó jut eszembe, ha meglátom az ő egyik fotóját. Fanni az Instagram oldala mellett egy blogot is vezet, hozzá is nagyon érdemes benézni.

 

@bookishaurora
Elsa képei engem mindig lenyűgöznek. A fotói stílusát imádom, szerintem mindegyik annyira szépséges, könyvek terén pedig nagyon hasonló az ízlésünk, így az ő ajánlásaiban is mindig bízok. Az Instagram oldala mellett ő is vezet blogot, az övét is mindenkinek nagyon tudom ajánlani.

 

@bookmaniacforever
Joannie bookstagram-ja az egyik legnagyobb kedvencem. A fotóit egytől-egyig imádom, a könyvekhez készült előzetesei pedig zseniálisak és egyediek. A képei mellett készít könyvekhez előzeteseket is, amelyek mindig arra késztenek majd titeket, hogy azonnal olvasni akarjátok majd az adott regényt.

 

@kennedyfoxbooks
A mai listát pedig egy kicsit másabb oldallal zárnám, hiszen ez az Instagram fiók a kedvenc írónőimhez tartozik. Ők pedig Lyra Parish és Brooke Cumberland, akik Kennedy Fox néven írnak közösen, de külön-külön is vannak publikált regényeik. Az ő oldalukat azért szeretném kiemelni, mert annyira imádom, ahogy az olvasóikkal kommunikálnak, és rendszeresen szebbnél szebb fotókkal és nagyszerű hírekkel árasztanak el bennünket. Ha olvastátok a könyveiket, akkor mindenképpen megéri követni őket, ha pedig még nem, akkor teljes szívemből tudom ajánlani nektek az összes alkotásukat.

 
 
Mára ennyi lett volna, hamarosan érkezem a folytatással, mert még rengeteg olyan bookstagrammer van, akiket be szeretnék nektek mutatni. ♥
Nektek kik a kedvenc bookstagrammereitek? Szerintetek mi a legvarázslatosabb dolog az olvasásban?

 

I do believe something magical can happen when you read a book. - J. K. Rowling

A few days ago, I asked that question on my Instagram page: In your opinion, what is the most magical thing in reading? Personally, I think that every book can take us to another world. But more importantly, now that we are talking about this, I would like to also mention that we can make amazing friendships. I love that books create a community, and I really do think that it is so magical.
Because of that, I would like to show you some of my biggest favourite bookstagrammers (in a completely random order): 

@tilthelastpage
I have only found Carol's Instagram page not so long ago, and I am completely blown away by her pictures. Her photos are super gorgeous, I absolutely love her style and all of her pictures she uploaded. If you love romance novels, I think you should give her a follow, she always recommends amazing books. She also has a blog too, so if you want to read longer recommendations, check out her blog too.

 

@musingsofthemb
I think Sarah's Instagram page was one of the very first ones I hav started to follow, and since then, her feed is one of my biggest favourites. I adore all of her pictures, these are always super amazing. Besides her photos, she often posts her won edits to her page, and these teasers are simply gorgeous, I love them. She is incredibly talented. Besides her Instagram feed, she also has a blog, I can highly recommend it to every romance reader, if you follow Sarah you will never miss any new romance release.

 

@seri_reads
I would like to continue my list with a Hungarian bookstagrammer. Picking a favourite one is always hard, but if I had to pick only one favourite out of the Hungarian bookstagrammers, I would say that @seri_reads' page is my biggest favourite. I can not even find words to describe how beautiful is her page. Besides her books, she often posts about different things too. If you don't follow her yet, make sure to do so.

 

@shay_shelf
One of the sweetest girls I know because of bookstagramming. ♥ I absolutely adore her bookish teasers, she can always capture so amazingly the mood of one book. Her recommendations are everything, after I read one I always put the book on my TBR, and I always want to start reading the novel, like immediately. I can honestly recommend her page to every romance reader.

 
 
@sinnersofsaint
L. J. Shen fans where are you? The most perfect Instagram profile for you is definitely Sarah's. Her teasers are ahhh.... simply breathtaking. She is so talented. I adore her pictures, she is incredibly amazing, her feed is absoltely awesome. She mostly posts her teasers inspired by L. J. Shen's novels, but you can find edits for many many authors' books. Make sure you give her a follow. ♥

 
 
@kaylaauandromedus
Now, that we are talking about bookish edits, I need to mention Kayla's page too. Just as Sarah, her Instagram feed is amazeballs, I adore all of her teasers. She is simply genious and extremely talented. If you don't already follow her, make sure to check out her page and give her a follow. ♥

 
 
@booknerdingout
I follow her page for a long now, and her pictures always amaze me. Her photos are always so homey and cosy, I love her style so so so much. If you like to read romance novels, I can highly and honestly recommend her page to you, I am pretty sure that you will like her pictures.

 
 
@littlesteamyreads
Another adorable girl I know because of bookstagramming. ♥ Weronika is super sweet, her pictures are stunning and her bookish recommendations are always so super amazing. If you like romance novels, make sure to check out her page, her Instagram feed is full with beautiful photos. She also has a blog too, so if you like to read longer recommendations, check out her blog too.

 
 
@bookofdream
Another Hungarian bookstagrammer whose pictures, I am sure, you will love. Vivi always posts gorgeous photos, personally I really love all of her photos, these are always super beautiful. 

 
 
@bookandablanket
I have been following Heather's page for a long now, I simply love all of her posts. Besides her pictures, her bookish recommendations are also so awesome, after reading her reviews my TBR list is getting longer and longer. Besides checking out her Instagram page, make sure to go to her blog too, I can highly recommend her to you.

 
 
@fannislibrary
Another really talented Hungarian bookstagrammer, and she is Fanni. If I had to pick only one word to describe her pictures, I would say "magical". Yes, that is the first word that comes to my mind when I see one of her photos. 

 
 
@bookishaurora
Elsa's photos always impress me. I love the style of her pictures, all of these are always super stunning, she reads the same books as I do, I always trust in her recommendations. She also has a bookish blog, and I can highly recommend hers to you.


@bookmaniacforever
Joannie's bookstagram is one of my biggest favourites. I love each and every one of her photos, these are always so glamorous and unique. Besides her pictures, she also posts bookish edits too, which will always make sure want to read the books.


@kennedyfoxbooks 
I would like to finish today's list with a different account, because this page is my biggest favourtie authors' Instagram page, and they are Lyra Parish and Brooke Cumberland. They publish books together as Kennedy Fox, but they also have books individually, too. I would like to mention their page too because I simply love how they communicate with their readers and also, they post beautiful pictures of their novels. If you have read their books, make sure to follow them, and if you not read any of their novels yet, I can wholeheartedly recommend these to you.

 

So, that's it for today, but soon, I'll upload another post about my favourite bookstagrammers, because there are so many that I want to show you. ♥
Who are your favourite bookstagrammers? In your opinion, what is the most magical thing in reading?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése