2022. április 10., vasárnap

Várható Magyar Nyelvű Megjelenések – Áprilisi Kiadás | Upcoming Hungarian Releases – April Edition

 
Sziasztok! :)
Ismét egy olyan bejegyzéssel érkeztem, amelybe összegyűjtöttem azokat a regényeket, amelyek a közeljövőben fognak megjelenni magyar nyelven. Ezúttal pedig az áprilisi megjelenéseken lesz a hangsúly.
A kötetek magyar nyelvű leírása után közvetlenül megtalálhatjátok majd az angol változatot is, ezt a bejegyzést azért írom most így, hogy a blog külföldi olvasói is láthassák, mely könyvekkel bővül a magyar romantikus regény kínálat. Így ti is megtudhattok néhány dolgot az eredeti könyvről, plusz láthatjátok azt is, hogy külföldön milyen borítóval jelentek meg ezek a kötetek. Engem mindig is nagyon le tudtak nyűgözni a külföldi kiadások, mindig is nagyon szerettem látni, hogy egyes országok hogyan adják ki a fordításaikat; ha megváltoztatják a borítókat, akkor hogyan alakítják át, valamint hogyan és milyen eszközökkel ragadják meg az adott történet lényegét. Remélem, hogy ti is érdekesnek fogjátok találni ezt a bejegyzést.
Jó böngészést mindenkinek!
 
Hi everyone! :)
Here I am with another upcoming Hungarian releases post. There are so many upcoming Hungarian romance releases, and this makes me so happy, so I will continue this list in another blog post, so stay tuned if you are interested in seeing different editions of English books. Today, I will focus on novels that will be released during the month of April.
Right after the Hungarian descriptions of the novels, you can find the English ones too, so you can easily find them if you want to read or add them to your TBR. I thought this post could be interesting for everyone, foreign editions have always been so fascinating to me, personally I have always loved seeing how different countries release books, if they change the cover what they do with it, how they capture and decide to represent the story. I hope you will find it interesting too.
Happy reading!
 
Ava Harrison: A becstelen | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2022. április 12.
Sorozat: Alvilági játszmák
A sorozat kötetei:
A becstelen
A zsarnok
A vétkes
A bűnös
Fülszöveg:
Bűnöző. Gyilkos. Szörnyeteg.
Azt beszélik, Cyrus Reed könyörtelen ember. Vasököllel uralja az alvilágot.
Vagyonokat szerzett meg, birodalmakat épített föl.
Sosem találkoztunk volna, ám a sors úgy hozta, hogy ugyanannál a pókerasztalnál kötöttünk ki.
A privát szigetén ébredtem fel.
Fogságban.
A gyűlölet és a vágy veszedelmes játékát űztük.
Azt mondta, meg akar védeni.
Megmenteni.
De tőle ki ment meg engem?
 
Ava Harrison a USA Today és az Amazon bestsellerszerzője. Első magyarul megjelenő könyve az Alvilági játszmák-sorozat első kötete, mely tele van szenvedéllyel, veszéllyel és túlfűtött jelenetekkel.
 
Corrupt Kingdom by Ava Harrison | Book profile
Publishing date: April 12th, 2020
Expected Hungarian release: April 12th, 2022
Series: The Corrupt Empire
Books in the series:
Corrupt Kingdom
Tarnished Empire
Ruthless Monarch
Blurb:
From USA Today bestselling author Ava Harrison comes a gritty, twisted standalone romance.
 
They say Cyrus Reed is ruthless. That he rules the underworld with an iron fist.
 A criminal. A murderer. A monster.
He controlled fortunes and amassed empires.
Our paths should never have crossed, but one poker game intertwined our fate.
I woke up stranded on his island.
Trapped.
Forced to play a dangerous game of hate and lust.
He said he took me to protect me.
That he was saving me.
But who will save me from him?
 
 
Claire Contreras: Álmaim hercege | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2022. április 20.
Sorozat: Kékvérűek
A sorozat kötetei:
Vágyaim ura
Álmaim herceg
Fülszöveg:
Ha egy playboyt akarsz jó útra téríteni, lehet, hogy végül te leszel a játékszere
Az volt a feladatom, hogy helyreállítsam a hírnevét, és feleséget találjak neki. Azt hittem, könnyű lesz, de Aramis herceggel kapcsolatban semmi nem az.
Már majdnem feladtam, amikor előrukkolt a megoldással: úgy teszünk, mintha én lennék a barátnője. Ha Aramis valamit a fejébe vesz, teljesen felesleges vitatkozni. Elfogadom az ajánlatát, de határt szabok. Csakhogy Aramis folyton feszegeti őket. Mielőtt bármelyikünkben tudatosulna a változás, hirtelen elmosódnak a határok. Már nem tudom, mi a valóság és mi az, amit csak megjátszunk.
Az egy dolog, hogy a munkám forog kockán – nagyobb baj, hogy a szívem is.
 
A New York Times bestsellerszerző, Claire Contreras egy olyan Franciaországba repíti az olvasót, ahol a nagy dinasztiák nem szűntek meg uralkodni, sarjaik pedig hatalmasnak és ellenállhatatlannak születnek. A Kékvérűek második kötetében egy elbűvölően arcátlan herceg teszi próbára az erkölcsöket.
 
The Wicked Prince by Claire Contreras | Book profile
Publishing date: March 11th, 2021
Expected Hungarian release: April 20th, 2022
Series: Naughty Royals
Books in the series:
The Sinful King
The Wicked Prince
Blurb:
My job was to clean up his reputation and find him a wife.
It was supposed to be easy, but nothing about Prince Aramis was ever easy.
I was about to throw in the towel when he came up with a solution: Id be his pretend girlfriend. Forget the fact that I was sort of seeing someone, or that I had no interest in joining the royal family. Once Aramis sets his eyes on something, theres no use in fighting him on it, besides, in a way it would make my job a little easier.
I accept the offer but set boundaries. Boundaries that Aramis is intent on testing. Before either of us know what's happening, the lines start to blur and I can no longer tell the difference between pretend and reality.
My job on the line is one thing, but losing my heart to Aramis was never in the cards.
 
 
Skye Warren: A bástya | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2022. április 21.
Sorozat: Endgame-trilógia
A sorozat kötetei:
A gyalog
A huszár
A bástya
Fülszöveg:
Gabriel Miller azzal hiteget, hogy az elefántcsonttornyában tökéletes biztonságban vagyok, holott az üldözőim folyton a nyomomban vannak, a ház körül ólálkodva alig várják, hogy végezzenek velem. Egy hadseregnyi biztonsági őr strázsál az udvaron, sőt, még a falakon belül is.
Az ösztöneim azt súgják, a veszélyt mégis közelebb kell keresnem. Nem tudom, Gabriel a pártfogóm vagy ellenségem, a háza az én védelmező bástyám vagy a börtönöm.
Nincs hová mennem. Senki sem maradt, akiben bízhatnék.
A múlt elől azonban nincs menekvés. Rettegek, hogy megtalál az, aki egész életemben a sarkamban volt.
Vajon Gabriel lesz a megmentőm?
 
A Bástya az Endgame-trilógia befejező kötete: bosszúról, csábításról, szerelmi játszmákról és az igaz szerelemről.
 
The Castle by Skye Warren | Book profile
Publishing date: April 4th, 2017
Expected Hungarian release: April 21st, 2022
Series: Endgame
Books in the series:
The Pawn
The Knight
The Castle
Blurb:
I’m safe in the ivory tower Gabriel Miller made for me. That’s what he says. Enemies lurk outside, waiting to strike. An army of enemies held back by these walls.
Except some animal instinct warns me the danger is much closer. It’s already here. Is Gabriel Miller my protector or my enemy? Is this house a castle or a cage?
There’s nowhere for me to go, no one left for me to trust.
No escape from a past determined to capture its prize.
 
 
Tammara Webber: Jó neked | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2022. április 22.
Sorozat: A sorok között
A sorozat kötetei:
A sorok között
Ahol te vagy
Jó neked
Fülszöveg:
Reid ​ Alexander igazi híresség, az élete nyitott könyv. Minden kapcsolatát, minden egyes hibás döntését vadidegenek elemezgetik. A legutóbbi bakijával sikerült totálkárosra törnie a kocsiját, tönkretett egy házat, és még kórházba is került. A PR-csapata mindent bedob, hogy valahogy mentsék az imidzsét, de egy dolog biztos: ebből a kutyaszorítóból csak úgy szabadulhat, ha megdolgozik érte.
Dori Cantrell igazi emberbarát, tökéletes ellentéte mindennek, amit Reid képvisel. Amikor Reid a vádalku miatt az ő felügyelete alá kerül a közösségi szolgálaton, a lányt kicsit sem hatja meg a fiú hírneve és a közelsége, így hamarosan Reid egyetlen vágya lesz, hogy lerántsa a magas lóról, és bebizonyítsa, hogy ő is csak ember.
Miközben számolják a napokat a közösségi szolgálat végéig, Dori minden erejével küzd Reid ördögi vonzereje ellen, Reid pedig kénytelen szembenézni azzal, mi mindent vesztegetett el a benne rejlő lehetőségekből. Csakhogy Dorinak is megvan a maga titka, amit mélyen elzárt egy végzetes éjszakáig, amitől fenekestül felfordul az egész világa. Végül minden reményük az őszinte kapcsolatra és a megváltásra egyetlen döntés függvénye lesz: hogy képesek-e valóban bízni egymásban.
 
Ismerd meg még jobban a sorozat legérdekesebb szereplőjét!
 
Good for You by Tammara Webber | Book profile
Publishing date: December 15th, 2011
Expected Hungarian release: April 22nd, 2022
Series: Between the Lines
Books in the series:
Between the Lines
Where You Are
Good for You
Here Without You
Blurb:
Reid  ​Alexander’s life is an open book. His Hollywood celebrity means that everything he does plays out in the public eye. Every relationship, every error in judgment is analyzed by strangers. His latest mistake totaled his car, destroyed a house and landed him in the hospital. Now his PR team is working overtime to salvage his image. One thing is clear—this is one predicament he won’t escape without paying for it.
Dori Cantrell is a genuine humanitarian—the outward opposite of everything Reid is about. When his DUI plea bargain lands him under her community service supervision, she proves unimpressed with his status and indifferent to his proximity, and he soon wants nothing more than to knock her off of her pedestal and prove she's human.
Counting the days until his month of service is over, Dori struggles to ignore his wicked magnetic pull while shocking him with her ability to see past his celebrity and challenging him to see his own wasted potential. But Dori has secrets of her own, safely locked away until one night turns her entire world upside down. Suddenly their only hope for connection and redemption hinges on one choice: whether or not to have faith in each other.
 
 
Gayle Callen: Botrányos portré | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2022. április 22.
Sorozat: Gátlástalan hölgyek
A sorozat kötetei:
Botrányos portré
Fülszöveg:
London legféltettebb titka hamarosan lelepleződik!
Mostanában minden úriember azt találgatja: ki lehet a szépség, akinek botrányos aktképe London egyik legdivatosabb férfiklubjában van kifüggesztve? Igaz, hogy az arisztokrácia tagja? Ki lehet ennyire merész, ennyire vakmerő? Julian Delane-nek, Parkhurst grófjának van egy tippje. Méghozzá olyan jó tippje, hogy fogadni is hajlandó rá, hiszen felismeri a Botrányos Hölgy nevű, szív alakú gyémántmedált a modell nyakában.
Csakhogy nem csupán a fogadás sikere forog kockán…
Julian, aki tisztázni szeretné a családja nevét egy olyan botrány árnyékától, amely az apja életébe került, szentül meg van győződve róla, hogy az elbűvölő modell elvezeti őt a válaszokhoz. A talpraesett, kalandvágyó és kissé vadóc Rebecca Leland azonban elszántan kibújik a keresztkérdései alól. Amikor aztán Juliannek végül sikerül sarokba szorítania, rádöbben, hogy Rebeccáért megéri mindent kockára tenni…
 
In Pursuit of a Scandalous Lady by Gayle Callen | Book profile
Publishing date: April 27th, 2010
Expected Hungarian release: April 22nd, 2022
Series: Scandalous Lady
Books in the series:
In Pursuit of a Scandalous Lady
A Most Scandalous Engagement
Every Scandalous Secret
Blurb:
The biggest secret in London is about to be . . . revealed.
Every gentleman is wondering: Who is the beauty in the scandalous nude portrait hanging in one of London’s most fashionable clubs? Is it true that she's a member of the ton? Who would be so daring? So reckless?
Julian Delane, Earl of Parkhurst, has a good idea. So good, in fact, that he's willing to make a wager on it. If only the bet were all thats at stake…
Determined to clear the family name from a scandal that claimed his fathers life, Julian believes the ravishing model will lead him to answers. Rebecca Leland—spirited, adventurous, with a bit of a wild streak—is just as determined to evade his questions. But when Julian finally corners his quarry, he may find Rebecca well worth the pursuit.
 
 
A. L. Jackson: Veled játszom | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2022. április 27.
Sorozat: Összhang
A sorozat kötetei:
Érted dobban
Neked írom
Rád hangolva
Veled játszom
Fülszöveg:
Ha megcsókol, semmivé foszlik az önuralmam.
Ha van lány, akit nem lenne szabad lefektetnem, akkor az Maggie Fitzgerald. Nemsokára nagykorú lesz, és ott áll előtte az élet. Megdöbbentően vonzó, miközben olyan erővel árad belőle az ártatlanság, hogy jól tudom: semmiképpen sem lenne szabad bemocskolnom. Ehhez képest most mégis itt vagyok, és remegek a vágytól, hogy megérintsem. Közben azt érzem, már azzal is halálos bűnt követek el, ha egyszerűen csak rá gondolok! Csakhogy imádok a tűzzel játszani!
Ha van valaki, akire semmiképpen sem vágyhatok, akkor az nem más, mint Rhys Manning. Szupersztár! Vicces! Vad! Szigorúan tilos még csak gondolni is rá. Mi ketten maximum csak barátok lehetünk. Tudnom kellett volna, milyen nagy hülyeséget követek el, amikor beosontam a szobájába. Főleg, mivel nyilvánvaló, hogy valamit titkol. Olyan dolgokat, amelyek mind a kettőnket sírba vihetnek. De mégis! Egyetlen éjszakáért ezzel a komor, zabolátlan pasival nem bánnám, ha meg kellene fizetnem.
 
A New York Times és USA Today bestsellerszerző, A. L. Jackson Összhang-sorozatában a Carolina George nevű zenekar tagjainak szerelmeiről mesél. A sorozat záró kötetében az elérhetetlen rocksztárt és a legjobb barátja húgát kísérti meg a szenvedély.
 
Beneath the Stars by A. L. Jackson | Book profile
Publishing date: February 22nd, 2021
Expected Hungarian release: April 27th, 2022
Series: Falling Stars
Books in the series:
Kiss the Stars
Catch Me When I Fall
Falling Into You
Beneath the Stars
Blurb:
Maggie  ​Fitzgerald is the last girl I should think about taking to my bed.
On the cusp of turning 21, she has her whole life waiting out ahead of her. Sexy AF while still radiating an innocence that I know better than to taint.
And here I am, itching to reach out and touch a girl who is so forbidden that just thinking about her feels like committing a mortal sin.
Thing is, I love playing with fire.
Rhys Manning is everything I shouldn’t want.
Country-rock’s newest superstar.
Fun. Wild. Ready to show the world a good time.
He’s so off-limits it isn’t even funny.
So out of reach he might as well be a poster tacked on my wall.
Too bad every time he looks at me, my heart races out of control.
Now, I’m stuck living with him for the entire summer…
We’re only supposed to be friends. Still, I should have known it was a terrible idea when I started sneaking into his room. Especially when it’s clear he’s keeping secrets.
Secrets that might destroy us both.
One touch, and I want more.
One kiss, and I’m spiraling out of control.
I know it’s reckless to start dancing in the flames.
But in exchange for getting to spend one night with this brooding bad boy? I might be willing to get burned…
 
 
Helena Hunting: Költözz az ágyamba | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2022. április 30.
Sorozat: Shacking Up
A sorozat kötetei:
Költözz az ágyamba
Piszkosul akarlak
Fülszöveg:
Ruby Scott hónapok óta késik a lakbérrel, és képtelen normális munkát találni. De ekkor jön egy meghallgatás, ami mindent megváltoztathat! A nagy áttörés helyett azonban megbetegszik, és a lehető legmegalázóbb módon járatja le magát. És mindez egy rejtélyes, jóképű srác miatt történik, aki az előző este megcsókolta – és rá is köhögött.
Szerencsére legjobb barátja egy tökéletesnek tűnő megoldással áll elő: egy hihetetlen munkalehetőséggel. Rubynak be kell költöznie a hotelmágnás, Bancroft Mills luxuslakásába, amíg ő elutazik, és gondoznia kell egzotikus háziállatait. De amikor a frissen hajléktalanná vált Ruby először találkozik jövendő munkaadójával, kiderül, hogy Bane ugyanaz a srác, aki miatt beteg lett. Amikor Bane rájön, hogy mekkora bajt okozott Rubynak, felajánlja neki, hogy költözzön hozzá, és gondozza az állatait, egészen addig, amíg rendbe nem jön az élete.
 
Shacking Up by Helena Hunting | Book profile
Publishing date: May 30th, 2017
Expected Hungarian release: April 30th, 2022
Series: Shacking Up
Books in the series:
Shacking Up
Getting Down
Hooking Up
I Flipping Love You
Making Up
Handle with Care
Blurb:
Ruby  ​Scott is months behind on rent and can’t seem to land a steady job. She has one chance to turn things around with a big audition. But instead of getting her big break, she gets sick as a dog and completely bombs it in the most humiliating fashion. All thanks to a mysterious, gorgeous guy who kissed—and then coughed on—her at a party the night before.
Luckily, her best friend might have found the perfect opportunity; a job staying at the lavish penthouse apartment of hotel magnate Bancroft Mills while he’s out of town, taking care of his exotic pets. But when the newly-evicted Ruby arrives to meet her new employer, it turns out Bane is the same guy who got her sick.
Seeing his role in Ruby’s dilemma, Bane offers her a permanent job as his live-in pet sitter until she can get back on her feet.
 
Filled with hilariously awkward encounters and enough sexual tension to heat a New York City block, Shacking Up, from NYT and USA Today bestselling author Helena Hunting, is sure to keep you laughing and swooning all night long.
 
 
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok ezt a bejegyzést, remélem, hogy sikerült olyan könyvet (vagy könyveket) találnotok, amiket ti is szívesen elolvasnátok.
Legyen csodás napotok!
 
Thank you so so much for reading this post, I hope you could find a book (or more) that you would love to read.
Have a wonderful day!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése