2022. június 6., hétfő

Könyvek, Amiket Idén Nyáron El Szeretnék Olvasni | Books I Would Like to Read This Summer

 
! PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH !
 
Elérkeztünk a nyári időszakhoz (ami számomra még mindig nagyon hihetetlen, még csak most kezdődött el az év, és már a felén túl is vagyunk???), ilyenkor sokan összeállítanak maguknak egy olvasmánylistát olyan regényekből, amelyeket el szeretnének olvasni a nyári hónapok során.
Én nem igazán tudok ragaszkodni semmilyen olvasmánylistához, az, hogy mit olvasok, mindig nagyban függ a hangulatomtól. Viszont nekem is vannak a polcaimon olyan regények, amelyek olvasását már régóta halogatom, ezért úgy döntöttem, hogy összeállítok egy rövidebb listát azokból, amelyeket a nyár folyamán el szeretnék olvasni. Nem lett egy hosszú lista, mivel tartok attól, hogy egy hosszabb csak nyomást helyezne rám, annak meg semmi értelme nem lenne. Azért olvasok, hogy kikapcsolódjak, ne azért, hogy még ilyenkor is stresszeljek.
Ősz elején majd szeretnék egy olyan bejegyzést hozni, amelyben mesélek nektek arról, hogy ezek közül mely terveimet sikerült megvalósítanom.
Most pedig nem is húznám tovább az időt, mutatom is, hogy mely könyveket szeretném elolvasni az elkövetkezendő hetek során.
Jó böngészést mindenkinek!
 
Penelope Douglas: Punk 57
Penelope Douglas Punk 57 című alkotását néhány évvel ezelőtt szereztem be, szóval már ideje lenne végre sort is kerítenem rá. Nagyon szerettem Birthday Girl című regényét, mai napig ez az egyik legnagyobb kedvencem, ezért jó lenne az írónő többi könyvével is megismerkednem.

 
Jennifer L. Armentrout: A lángoló árny
Jennifer L. Armentrout A legsötétebb csillag című alkotása az egyik legnagyobb kedvenc fantasy regényem. A kötet folytatását, a Lángoló árnyat, decemberben amint megjelent magyarul, meg is vásároltam, de azóta még nem sikerült sort kerítenem rá. Idén nyárra az az egyik célom, hogy elolvassam a Lángoló árnyat, valamint az Originek sorozat harmadik részét is, a The Brightest Night-ot.
 
 
Ana Huang Twisted sorozata
Ana Huang Twisted sorozatáról szerintem már sokan hallottatok. Külföldön igencsak nagy népszerűségnek örvend, és a Maxim Kiadónak köszönhetően magyarul is meg fognak jelenni ezek a kötetek (katt ide).
Ez a sorozat is már egy jó ideje a várólistámon csücsül, ha nem is az összes részét, de legalább a nyitókötetét jó lenne még idén nyáron elolvasni. Természetesen ha elnyeri a tetszésemet a Twisted Love, akkor biztosan folytatni fogom a sorozat olvasását.
 
 
Rebecca Jenshak Wildcat Hockey sorozata
Rebecca Jenshak írónő az idei év során lett hatalmas kedvencem, egyszerűen imádom a jégkorongos-romantikus történeteit. Szerencsére egész sokat olvastam már tőle, és ezt a számot szeretném még növelni, szóval a nyári hónapok során mindenképpen szeretnék sort keríteni a Wildcat és a Wild About You című regényeire.
 
 
Mona Kasten Again sorozata
Mona Kasten Again című sorozatáról is sok jót olvastam már, a nyitókötetének fülszövege pedig nagyon felkeltette az érdeklődésemet, szóval ha az egész sorozatot nem is, de legalább ezt el szeretném olvasni a nyár folyamán. Aztán meglátjuk, ha nagyon tetszik, akkor biztosan folytatni fogom. (A sorozat Újrakezdés címen már magyar nyelven is elérhető. Ha szeretitek az egyetemen játszódó történeteket, akkor mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást.)
 
 
Ti olvastátok már valamelyiket? Nektek mely könyvek szerepelnek a nyári olvasmánylistátokon?
 
Köszönöm szépen, hogy ma is velem tartottatok. Remélem, hogy sikerült olyan könyvet (vagy esetleg könyveket) találnotok, amit ti is szívesen elolvasnátok.
Legyen csodás napotok!
 
xoxo, Fruzsi
 
 
It is already summertime (which is still so unbelievable to me, like 2022 has just started, and we are already halfway through it???), and recently, many readers started to share their summer reading lists including books they would love to read in the upcoming weeks.
I am a mood reader, so I can not really stick to a fixed tbr. But there are some books I have been putting off reading for a long time, and I thought this summer would be the perfect time to read them. I made a list of those books, however, it is not a long one since I did not want to put pressure on me. Reading is supposed to be fun, I do not want to stress about not being able to read a certain number of novels.
I am planning on sharing a post with you about my summer reading plans and how many books I completed near the beginning of autumn.
And now, without further ado, let me show you the books I would like to read this summer.
Happy reading!
 
Punk 57 by Penelope Douglas
I have purchased Punk 57 by Penelope Douglas a few years ago, so its about time I finally read it. I really liked her book titled Birthday Girl, it is actually one of my biggest favourite romances, so I am really curious about her other works.
 

 
The Burning Shadow by Jennifer L. Armentrout
The Darkest Star by Jennifer L. Armentrout is one of my all-time favourite fantasy romances. I have bought the second book in the Origins series, titled The Burning Shadow, as soon as it released in Hungarian way back in December, but unfortunately, I still have not read it. I would like to change this in the upcoming weeks, plus I would also like to read the third book in the series, titled The Brightest Night.
 
 
Twisted series by Ana Huang
I think many of you have come across the Twisted series by Ana Huang on social media platforms. It is a super popular series, and I was so happy when I heard the news about its Hungarian translation. Yes, it will be released in Hungarian, but we do not have a release date yet.
This series has been on my to-be-read list for quite a while, one of my goals for the summer is to read at least the first book, Twisted Love. Of course, if I like it, I will continue reading it.
 
 
Wildcat Hockey by Rebecca Jenshak
Rebecca Jenshak became one of my favourite authors this year, I am so in love with her hockey romances. Fortunately, I have managed to read quite a lot of her books, and I would love to read more. My plan for the summer is to read Wildcat and Wild About You.
 
 
Again series by Mona Kasten
I have read so many amazing things about the Again series by Mona Kasten, and the blurb of the first book just sounds so good, I highly recommend you to check it out if you love college romances. Even if I do not get to read the whole series, I would love to pick up the first one. And of course, if I like it, I will definitely continue reading it.
 

 
Have you read any of these? What would you like to read this summer?
 
Thank you so so much for reading this post, I hope you could find a book (or more) that you would love to read.
Have a wonderful day!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése