2022. június 5., vasárnap

Várható Magyar Nyelvű Megjelenések – Júniusi Kiadás: Második Rész | Upcoming Hungarian Releases – June Edition: Part Two

 
Sziasztok! :)
Ahogy megígértem, hozom is azoknak a magyar nyelvű romantikus könyveknek a listáját, amelyek a júniusi hónap során fognak megjelenni. Ha esetleg lemaradtatok az első részről, de el szeretnétek olvasni, katt ide.
Jó böngészést mindenkinek!

Hey everyone! :)
As I have promised, here I am with the second part of my upcoming Hungarian romance releases post. If you have missed the first one, but you are interested in reading it, please click here.
Happy reading!
 
Melissa Foster: Végre szerelem | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 9.
Sorozat: Harmony Pointe
A sorozat kötetei:
Végre az enyém
Végre szerelem
Fülszöveg:
Remi  ​Divine színésznőnek elege van a zaklatókból — és a testőrökből is. Egyáltalán abból, hogy minden lépését figyelik. De azért egy cseppet sem kell félteni! Tudja, hogyan kovácsoljon előnyt lázadó szelleméből: meg kell szabadulnia basáskodó testőreitől, akik tapadnak rá, és ennek legjobb módja a szökés.
 
Mason Swift biztonsági céget vezet, élete mások védelméről szól. Amikor Remi megszökik a két legjobb emberétől, a férfi átveszi az irányítást, és maga áll a színésznő mellé testőrnek, minden tőle telhetőt megtéve, hogy jól végezze a munkáját. Mivel állami gondozásban nőtt fel, és egykor a különleges erőknél szolgált, minden trükköt jól ismer. Semmi sem kerüli el a figyelmét, főleg nem a gyönyörű, leleményes Remi.
 
A férfi azt hiszi a nőről, hogy hisztérikus. A nő azt hiszi a férfiról, hogy arrogáns. De azonnal szikrák lobbantják lángra őket a másik jelenlétében, és megnyílnak egymás felé, így kapcsolatuk hamarosan megállíthatatlan lesz. Amikor pedig bekövetkezik, amitől félt, Remi rájön, hogy nem az a legrosszabb dolog a világon, ha valaki meg akarja védeni.
 
This Is Love by Melissa | Book profile
Publishing date: December 3th, 2019
Expected Hungarian release: June 9th, 2022
Series: Harmony Pointe
Books in the series:
Call Her Mine
This Is Love
She Loves Me
Blurb:
She has everything money can buy, but her bodyguard is all she wants—and together they’re exactly what each other needs in this heart-racing romance by Melissa Foster, the New York Times bestselling author of Call Her Mine.
 
Actress Remi Divine is sick of bodyguards, sick of stalkers, and sick of feeling like she is always under a microscope. But this movie star isn’t helpless by any means. She’s got a rebellious streak, and she knows how to use it. First order of business: getting rid of the overbearing bodyguards who are sticking to her like glue.
 
Mason Swift has made protecting others his life, and when Remi ditches his two best men, he takes over and gives it everything he has. Having grown up in the foster-care system, and as a former special operative, he knows all the tricks. Nothing gets by him, especially not gorgeous, sneaky Remi.
 
He thinks she’s a diva. She thinks he’s arrogant. But when sparks turn to flames and their walls come down, their true hearts are revealed, and their connection is unstoppable. And when tragedy strikes, Remi realizes that being protected isn’t the worst thing in the world—but losing Mason just might be.
 
 
J. J. McAvoy: Fekete szivárvány | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 9. (országos megjelenés: 2022. július 8.)
Sorozat: Szivárványok
A sorozat kötetei:
Fekete szivárvány
Fülszöveg:
Egy sorsfordító találkozás története.
 
Az érzéki egyhetes kaland után, amit a bárban megismert zenésszel átélt, Thea Cunning nem hitte, hogy valaha újra látja Levi Blacket.
Majd elérkezett a hétfő reggel, és ráébredt, hogy a korábbi szeretője nemcsak a professzora, hanem Massachusetts állam egyik legmenőbb büntetőügyvédje is.
Mivel a kurzuson mindenki abba a tizenkét diákból álló csoportba akar bekerülni, akiket Black professzor a szárnyai alá vesz, a feszültség egyre csak fokozódik. Thea az óra leadását fontolgatja, tekintettel az együtt töltött szenvedélyes hétre és a tagadhatatlan vonzalmukra. Végül is vannak más (kevésbé dühítően szexi) jogászprofesszorok is az egyetemen.
Ám hogy elérje célját és kiszabadítsa az apját a börtönből, Thea tudja, hogy a legjobbtól kell tanulnia – és az nem más, mint Levi Black.
De lehetséges a legjobbtól tanulni anélkül, hogy a legjobb ágyában kötnénk ki?
 
Publishing date: May 15th, 2015
Expected Hungarian release: June 9th, 2022
Series: Rainbows
Books in the series:
Black Rainbow
Rainbows Ever After
Blurb:
After an erotic one-week fling with a musician she meets in a bar, Thea Cunning never expects to see Levi Black again. Then Monday morning comes around, and she discovers that her former lover is not only her professor, but he’s also one of the top criminal lawyers in the state of Massachusetts.
With everyone in class vying to be one of the twelve disciples—a group of twelve students that Professor Black takes under his wing—tensions run high. Thea considers dropping his class, given their passionate week together and their undeniable chemistry. After all, there are other (less infuriatingly sexy) law professors on campus.
But to accomplish her goal and get her father out of prison, Thea knows she needs to learn under the best of the best—and that’s Levi Black. 
But can she learn under the best, without being under the best?
 
 
Zakály Viktória: Esküvő elvitelre | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 9.
Fülszöveg:
A tökéletes esküvő receptje: néhány kanál szerelem, egy kis kalamajka és egy csipetnyi nevetés. Mi sül ki ebből?
 
Zita, az esküvője előtt álló mérnöklány gyanút fog, hogy a vőlegénye egy másik nővel utazott Prágába. Visszatér hát a szülővárosába és az ott lakók életébe is, hogy gyerekkori barátja, Bese segítségével útra keljen egy büfékocsival és végre ne az eszét, hanem a szívét kövesse. Zita nemcsak Prágába utazik Besével, de a múltba is. A nyomozás közben kamaszkori hibájukon is próbálnak túllépni, ám egy későn kézbesített levél mindent elront. A szédületes kalandokban távolból a segítségére vannak a városrész kotnyeles nyugdíjasai is, akik úgy gondolják, jobban tudják, mi tenné boldoggá Zitát. És persze Besének is van egy terve… Vajon ki tud-e békülni Zita a múltjával, hogy építse a jövőjét? Megtalálja-e az új helyét egy régi világban? És tud-e válaszolni a mindent eldöntő kérdésre: IGEN! NEM?
 
 
Meagan Brandy: Brayshaw balhé | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 10. (országos megjelenés: 2022. július 8.)
Sorozat: A banda
A sorozat kötetei:
Brayshaw bandái
Brayshaw balhé
Fülszöveg:
„Sehova se tartozol!”
Sosem volt még dühödten suttogott szavakban ekkora igazság. Ők a Brayshaw királyai, lábuk előtt hever a világ, nagyságra és hatalomra ítéltettek. Én csak egy ágrólszakadt vagyok a gettóból, de dacos, amennyire csak lehetséges.
Azt mondják, lényegtelen, hogy most egy vagyok közülük, és ezen semmi sem változtathat. Még én sem, nem is érdemes próbálkoznom.
De tévednek.
Alábecsülik, milyen messzire mennék el azért, hogy megvédjem őket. Közeleg a vész… és fogalmuk sincs róla.
 
Készen állsz az őrületre?
 
Trouble at Brayshaw High by Meagan Brandy | Book profile
Publishing date: May 26th, 2019
Expected Hungarian release: June 10th, 2022
Series: Brayshaw High
Books in the series:
Boys of Brayshaw High
Trouble at Brayshaw High
Reign of Brayshaw
Be My Brayshaw
Break Me
Blurb:
“You don’t belong.”
No words whispered in anger have ever rung more true.
They’re the Kings of Brayshaw with the world at their feet, destined for greatness and in need of control.
I’m the girl from the ghetto with nothing to offer and as defiant as they come.
They say it doesn’t matter, that I’m one of them now, and nothing could ever change that. Not even me, should I dare try.
But they’re wrong.
They underestimate how far I’ll go to protect them.
Trouble is coming…and they have no idea.
 
 
Alice Oseman: Heartstopper – Fülig beléd zúgtam 2. | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 10. (országos megjelenés: 2022. július 8.)
Sorozat: Szívdobbanás
A sorozat kötetei:
Fülig beléd zúgtam
Fülig beléd zúgtam 2.
Fülszöveg:
Nick
Azért átjössz holnap?? :D
Mert lenne egy ötletem
Mit szólnál egy igazi randihoz?
 
Omg… hát PERSZE
Mit csináljunk? :)
 
Lehet meglepetés??
 
Omg oké! Nagyon izgulok alkjdfldsg
 
Heartstopper 2. By Alice Oseman | Book profile
Publishing date: July 11th, 2019
Expected Hungarian release: June 10th, 2022
Series: Heartstopper
Books in the series:
Heartstopper: Volume 1
Heartstopper: Volume 2
Heartstopper: Volume 3.
Heartstopper: Volume 4
Blurb:
Nick and Charlie are best friends. Nick knows Charlie’s gay, and Charlie is sure that Nick isn’t.
But love works in surprising ways, and Nick is discovering all kinds of things about his friends, his family … and himself.
Heartstopper is about friendship, loyalty and mental illness. It encompasses all the small stories of Nick and Charlie’s lives that together make up something larger, which speaks to all of us.
 

 
Vi Keeland: Kockázatos kaland | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 15.
Fülszöveg:
Már akkor tudtam, hogy Donovan Decker milyen méretű cipőt hord, mielőtt megismertem.
Annyira rohantam a reptéren, hogy nem a saját bőröndömet kaptam le a futószalagról.

Felhívtam a bőröndcímkén található számot, és a vonal túlsó végén egy mély, bársonyos hang szólalt meg. Szerencsére nála volt a csomagom.

Donovan és én egy kávézóban találkoztunk, hogy megejtsük a cserét. Ott kiderült, hogy nem csupán a hangja szexi, hanem ő maga is, és emellett okos, vicces és meglepően normális ahhoz képest, hogy hétszáz dolláros cipőt visel. Meghívott egy kávéra. A kávéból vacsora lett, a vacsorából desszert, a desszert után pedig az egész hétvégét együtt töltöttük.
Nyilván mindez túl szép volt, hogy igaz legyen. Az életem túlságosan bonyolult ahhoz, hogy közel engedjek magamhoz egy ilyen szuper pasit. Ezért kámforrá váltam. New Yorkban nyolcmillió ember él – mennyi volt az esélye, hogy egy év múlva újra összefutunk? Amikor épp elkezdtem járni a főnökével?
 
Vi Keeland a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője. Kötetei több millió példányban keltek el világszerte. Az írónő ismét egy szenvedélyes és fordulatokban gazdag romantikus történettel készült az olvasóinak.
 
The Spark by Vi Keeland | Book profile
Publishing date: July 10th, 2021
Expected Hungarian release: June 15th, 2022
Blurb:
Before ​ I even met Donovan Decker, I knew his shoe size.
You see, I’d gone away for a few days, and in my haste to get out of the airport, I’d grabbed the wrong suitcase.
After checking out the expensive footwear and tailored clothes, I dialed the number on the luggage tag hoping maybe Mister Big Spender might have my bag.
A deep, velvety voice answered, and as luck would have it, he had my suitcase, too.
Donovan and I met at a coffee shop to do the exchange.
Turned out, it wasn’t just his voice that was sexy. The man holding my luggage was absolutely gorgeous, and we had an immediate spark.
He got me to admit that I’d snooped in his bag and then convinced me to make it up to him by letting him buy me coffee.
Coffee led to dinner, dinner led to dessert, and dessert led to spending an entire weekend together. Donovan wasn’t just handsome with a panty-dropping voice. He was also funny, smart, and surprisingly down to earth for a man who wore seven-hundred-dollar shoes.
Did I mention he also did my laundry while I slept?
Definitely too good to be true.
So what did I do to repay him for his kindness?
I waited until he was in the shower, then ghosted him.
My life was too complicated for such a great guy.
In the months that passed, I thought about Donovan often. But New York City had eight-million people, so what were the chances I’d run into him?
Then again, what were the chances I’d run into him a year later…when I’d just started dating his boss?
 
 
Jodi Ellen Malpas: A brit | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 20.
Sorozat: Törvényen kívüli férfiak
A sorozat kötetei:
A brit
Fülszöveg:
Gyönyör  ​még sohasem volt ilyen halálos.
 
Rose Cassidy nem igazán él, inkább csak vegetál. Érzéketlenné teszi magát a félelemmel és a fájdalommal szemben, mert csak így maradhat életben ebben a kegyetlen világban. Így amikor a hírhedt Danny Black egy halálos hatalmi játszmában biztosítéknak magával viszi, leteríti a lelke mélyéről feltörő iszonyatos félelem. És ami annál is rosszabb, az elsöprő vágy.
 
Hallott már történeteket a britről. Kőszívű. Hidegvérű. De még soha senki nem említette, hogy hihetetlenül szép és vészjóslóan elragadó. Átlát az álarcán, és kegyetlen reményérzetet ébreszt benne. De Rose-nak küzdenie kell a torz vonzerő ellen vagy azt kockáztatja, hogy elveszti az egyetlent, amiért élnie érdemes.
 
Amikor Danny Black biztosítékként elrabolta az ellensége gyönyörű szeretőjét, nem számított ilyen következményekre. Vagy a beteges vonzalomra, ami fellobban közöttük. Rose Cassidy az őrület határára sodorja Dannyt az áthatolhatatlan külszínével és vad varázsával. Emlékeztetnie kell magát, hogy a nő csupán csali. Megoldás egy problémára. Rose mégis erős érzéseket vált ki Dannyből, amik veszélyesek, ha számtalan ellenség akarja holtan látni.
 
A legveszedelmesebb játszmára kerül most sor.
Győzhet-e bármelyikük is?
 
A történet kemény, komor, hatásos és olyan jeleneteket tartalmaz, amiknek olvasása egyesekben kényelmetlen érzéseket támaszhat. NEM a nyúlszívűeknek való.
 
The Brit by Jodi Ellen Malpas | Book profile
Publishing date: March 15th, 2021
Expected Hungarian release: June 20th, 2022
Series: Unlawful Men
Books in the series:
The Brit
The Enigma
The Resurrection
Blurb:
Pleasure ​ has never been so deadly.
 
Rose Cassidy doesn’t truly live; she just exists. Numbing herself to fear and pain is the only way she can survive in this cruel world. So when she’s taken as collateral by the notorious Danny Black in a deadly game of power, she’s thrown by the deep fear she feels rising within her. And, worse than fear, a profound desire. She’s heard tales of The Brit. He’s callous. Coldblooded. But no one ever said he was wickedly beautiful and darkly captivating. He sees past her mask, giving her a cruel sense of hope. But she must fight their twisted attraction or risk losing the one thing she survives for.
 
When Danny Black took an enemy’s beautiful lover as security, he never anticipated the repercussions. Or the warped attraction they would share. Rose Cassidy pushes Danny to the brink of madness with her impenetrable façade and savage allure. He has to remind himself that she’s bait. A solution to a problem. Yet she evokes powerful feelings in Danny, and feelings are risky when you’re wanted dead by endless enemies.
 
The most dangerous game is about to be played.
But can either of them win?
 
 
Ava Harrison: A zsarnok | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 23.
Sorozat: Alvilági játszmák
A sorozat kötetei:
A becstelen
A zsarnok
A vétkes
A bűnös
Fülszöveg:
Az egyetlen célja, hogy eltiporjon.
 
A terv egyszerű volt: feljutok a jachtjára és kémkedek utána.
Ám Alaric Prince-re nem voltam felkészülve.Ez a veszélyes és csábító férfi aranykalitkába zárt.
Könnyedén kihasznál.
Könnyedén megtör.Ellen kell állnom a kísértésnek, mert nem hagyhatom, hogy tönkretegyen.
Esküdt ellensége apámnak.
A családommal háborúzik.
Veszélyt jelent rám.
Ha beleszeretek, utolér a vég.
Ám ha beválik a tervem, ő fog elbukni.
 
A USA Today és az Amazon bestsellerszerző, Ava Harrison ismét egy vad, veszedelmes és erotikus történettel készült olvasóinak. Az Alvilági játszmák-sorozat második kötete egy forró hangvételű maffiarománc, mely felkorbácsolja a vágyakat.
 
Tarnished Empire by Ava Harrison | Book profile
Publishing date: October 8th, 2020
Expected Hungarian release: June 23rd, 2022
Series: The Corrupt Empire
Books in the series:
Corrupt Kingdom
Tarnished Empire
Ruthless Monarch
Shattered Dynasty
Blurb:
My plan was simple.
Get invited onto his yacht.
Find information to destroy him.
But I wasn’t prepared for Alaric Prince.
Dangerous and seductive, he trapped me in his gilded cage.
He calls me Dove.
Easily preyed on.
Easily broken.
A man that ruthless only wants to crush me.
I must resist the temptation to let him.
He’s my father’s enemy.
At war with my family.
A danger to me.
Falling for him would be my demise.
But if my plan works, it will be his.
 
 
Jana Aston: Mindent egy lapra! | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 26.
Sorozat: A szerencse lovagjai
A sorozat kötetei:
Emeld a tétet!
Mindent egy lapra!
Fülszöveg:
Hogy  ​mit nem szabad csinálni Las Vegasban? Hozzámenni egy idegenhez.
Az egész este az én ötletem volt. Én voltam az, aki „ébredjünk tigrissel” jellegű éjszakát javasolt, csak a végén nem egy nagymacskával, hanem Vince Rossival az ágyamban ébredtem, és egy gyűrű csillogott az ujjamon.
Vince teljesen más, mint képzeltem, és megtestesít mindent, amiről fogalmam sem volt, hogy kellhet nekem. Hirtelen minden porcikámmal szerelmes lettem a véletlen hozta férjembe, és egyáltalán nem akartam véget vetni ennek a házasságnak.
Tartson örökkön örökké. Mit számít, hogy alig ismerjük egymást? Statisztikai szempontból legalább olyan jó esélyeink voltak, mint bármelyik párnak.
És szinte már el is hittem ezt, míg meg nem kaptam az érvénytelenítő papírokat…
 
A New York Times és USA Today bestsellerszerző, Jana Aston a rá jellemző frenetikus humorral írta meg édesen szexi, önálló regényekként olvasható sorozatát, A szerencse lovagjait, amelynek szereplői a legképtelenebb eszközöket is bevetik, hogy beteljesítsék a vágyaikat.
 
Good Time by Jana Aston | Book profile
Publishing date:  November 6th, 2018
Expected Hungarian release: June 26th, 2022
Series: Vegas Billionaires
Books in the series:
Good Time
Good Girl
Lucky Girl (not yet released)
Blurb:
Marrying a stranger tops the list of things you should never do in Las Vegas, but I did it anyway.
The entire night was my idea. I was the one who suggested a wake-up-with-a-tiger kind of night. Instead, I woke up with a ring on my finger and Vince Rossi in my bed.
Vince, who was nothing like I thought he was and everything I never knew I needed. Suddenly I was falling head-over-heels in love with my accidental husband and the idea of ending this union was the last thing I wanted.
I wanted forever. So what if we barely knew each other? Statistically speaking, our odds were as good as anyone’s.
Until the annulment papers landed on my doorstep…
 

 
Melanie Harlow: Édes szívtipró | Könyvprofil
Elit start: 2022. június 27. (országos megjelenés: 2022. július 29.)
Sorozat: After We Fall
A sorozat kötetei:
Édes szívtipró
Mindig van tovább
Fülszöveg:
Te mit tennél, ha kamaszkorod bálványa újra felbukkanna az életedben?
 
Quinn visszajött.
Nemcsak itt van a városban, hanem ráadásul pont az alattam lévő lakásba költözött. És olyan jól néz ki, hogy legszívesebben felfalnám. Tehát legjobb, ha távol tartom magam tőle. De képtelen vagyok.
A szex lélegzetelállító (szerintem a ház alapzata is belereng), de Quinn nem fog átverni – ezúttal nem.
A marketinges tanulmányaim és a reklámszakmában eltöltött öt év megtanított arra, hogy az „igaz szerelem” csak tündérmese, amivel rúzsokat, gyémántot és parfümöt adnak el.
A valóságban nem létezik.
Quinn szerint tévedek, és ezt be akarja bizonyítani.
Szerintem őrült, így állok elébe a kihívásnak. Lehet, hogy ezzel követem el életem legnagyobb hibáját?
 
Szexi és vicces történet második esélyről és az igaz szerelemről – ami lecsap rád, akár hiszel benne, akár nem.
Ne próbálj ellenállni Quinn-nek! Tarts Jaime-vel, és fald fel te is ezt az édes szívtiprót!
 
Man Candy by Melanie Harlow | Book profile
Publishing date: June 18th, 2016
Expected Hungarian release: June 27th, 2022
Series: After We Fall
Books in the series:
Man Candy
After We Fall
If You Were Mine
From This Moment
Blurb:
He’s back.
Not just back in town, but living in the flat right beneath mine. And he looks good enough to eat, which is just one more reason to stay away from him.
But I can’t resist.
The sex is incredible (pretty sure we’ve shaken the house right off its foundation), but he can’t fool me—not this time. A degree in marketing and five years in advertising have taught me that “true love” is a fairy tale used to sell lipstick, diamonds, and perfume. It doesn’t exist.
He thinks I’m wrong, and he wants to prove it.
I think he’s crazy, so I dare him to try.
It might be the biggest mistake of my life.
 
 
Vi Keeland & Penelope Ward: Adok-kapok | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2022. június 28. (országos megjelenés: 2022. július 29.)
Fülszöveg:
Ez  ​volt a leggyönyörűbb szerelmes levél, amit valaha olvasott. Bárcsak neki írták volna!
 
Minden egy esküvői ruhába varrt titokzatos kék üzenettel kezdődött.
Valami kék.
A sosem viselt menyasszonyi ruhámat mentem eladni egy használtruhaboltba. Ekkor találtam meg egy másik menyasszony „valami régijét”. Egy lélegzetelállító, tollas, egyedi tervezésű ruha bélésébe volt tűzve a legszebb üzenet, amit valaha olvastam: „Köszönöm, hogy valóra váltottad minden álmom.”
A kék levélpapíron dombornyomással a Reed Eastwood név szerepelt, aki nyilvánvalóan a földkerekség legromantikusabb férfija lehetett. És mint kiderítettem, a legvonzóbb is. Bárcsak itt véget értek volna az igaz szerelemmel kapcsolatos képzelgéseim! Mert azóta megtudtam egyet s mást Mr. Romantikáról. Arrogáns, cinikus és lekezelő. Én aztán tudom! A sors fintorának köszönhetően ráadásul még az új főnököm is.
De ez nem fog megakadályozni abban, hogy kiderítsem, mi a története az utolsó szerelmes levelének. Annak a szerelmes levélnek, aminek nem a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak” lett a vége. Az a történet azonban semmi ahhoz képest, ami köztünk van kibontakozóban. Egyre forróbb, csábítóbb és meglepőbb – őrjítőbb, mint bármi, amit el tudtam volna képzelni.
Valami új.
De fogalmam sincs, hogyan fog végződni…
 
Hagyd, hogy magával ragadjon!
 
Hate Notes by Vi Keeland & Penelope Ward | Book profile
Publishing date: November 6th, 2018
Expected Hungarian release: June 28th, 2022
Blurb:
It ​ all started with a mysterious blue note sewn into a wedding dress.
Something blue.
I’d gone to sell my own unworn bridal gown at a vintage clothing store. That’s when I found another bride’s “something old.”
Stitched into the lining of a fabulously feathered design was the loveliest message I’d ever read: Thank you for making all of my dreams come true.
The name embossed on the blue stationery: Reed Eastwood, obviously the most romantic man who ever lived. I also discovered he’s the most gorgeous. If only my true-love fantasies had stopped there. Because I’ve since found out something else about Mr. Starry-Eyed.
He’s arrogant, cynical, and demanding. I should know. Thanks to a twist of fate, he’s my new boss. But that’s not going to stop me from discovering the story behind his last love letter. A love letter that did not result in a happily ever after.
But that story is nothing compared to the one unfolding between us. It’s getting hotter, sweeter, and more surprising than anything I could have imagined.
Something new.
But I have no idea how this one is going to end . . .
 
 
Köszönöm szépen, hogy ma is velem tartottatok. Remélem, hogy sikerült olyan könyvet (vagy esetleg könyveket) találnotok, amit ti is szívesen elolvasnátok.
Legyen csodás napotok!
 
Thank you so so much for reading this post, I hope you could find a book (or more) that you would love to read.
Have a wonderful day!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése