2022. március 15., kedd

Egyedülálló szülők – második rész | Single parents – part two

Sziasztok!
Ahogy azt már az előző bejegyzésemben is megemlítettem, én kifejezetten szeretem az olyan könyveket, amelyekben az egyik, vagy esetleg mindkét, főszereplő egyedülálló szülő. Szerencsére már egész sok ilyet sikerült elolvasnom, ha szeretnétek megtudni, hogy melyek a legnagyobb kedvenceim, akkor katt ide. Azonban még mindig sok olyan regény van a várólistámon, amelyek ezt a témát dolgozzák fel, a mai bejegyzést pedig ezeknek szeretném szentelni.
A mai posztban először azokat a regényeket fogom nektek megmutatni, amelyek jelenleg a várólistámon vannak, ezután pedig sort kerítek azokra is, amelyeknek a megjelenését már nagyon, de nagyon várom.

És most nem is húznám tovább az időt, mutatom is, hogy melyek azok az egyedülálló szülőkről szóló történetek, amelyek még a várólistámon vannak.
Kellemes böngészést kívánok mindenkinek!
 
Hi everyone!
As I have mentioned in my previous post, I wholeheartedly adore single parent stories. Fortunately, I have read quite a few, if you want to check out my biggest favourites, click here. However, there are still a lot on my to-be-read list, so this post is dedicated to those.
Firstly, I am going to show you those single parent books that I have not read yet, and then I am going to talk about two of my most anticipated single parent romance releases.

And now, without further ado, let me show you some of the single parent books that are still on my to-be-read list.
Happy reading!
 













 
Jelenleg két egyedülálló szülőkről szóló történet megjelenését várom már szinte tűkön ülve, szerencsére mind a kettő a közeljövőben fog megjelenni. Ha szeretitek az olyan könyveket, amelyeknek főszereplői között van egy nagyobb korkülönbség, akkor mindenképpen vessetek ezekre is egy pillantást, szerintem nagyon, de nagyon jónak ígérkeznek.

Right now, there are two single parent romance releases that I am super excited for, and fortunately, these will be released in the very near future. If you love age gap romances, please do check these out, they sound super good.
 
 
 
Nagyon szépen köszönöm, hogy ma is velem tartottatok! Remélem, hogy sikerült egy (vagy akár több) olyan könyvet találnotok, amelyet ti is szívesen elolvasnátok.
Legyen csodás napotok!
 
Thank you so so much for joining me today! I hope you could find a book (or maybe even more) that you would also love to read.
Have a wonderful day!

xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése