2022. március 20., vasárnap

Leiner Laura: Random – fülszöveg- és teljes borítóleleplezés


! Note to my English speaking readers: This cover reveal will be about a book written by a Hungarian author, therefore, I will not include an English section in this post. !
 
Leiner Laura: Random | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2022. május 3.
Fülszöveg:
Az egyetemista Emma egy meglehetősen rosszul alakult nyaralás óta nem utazott sehová és ehhez a fogadalmához három éve tartja magát, amikor is véletlenül, mondhatni önhibáján kívül nyer egy tengerparti társasutazást. Megpróbálja lemondani vagy átruházni, de nem sikerül, ezért az utolsó pillanatban végül mégiscsak felül a repülőre. Emma nem akar a társaság központja lenni, nem szereti, ha mindenki rá figyel, ő csak a háttérbe húzódva kivárná, hogy leteljen a nyaralás.
Azonban a dolgok ezúttal egy kicsit másként alakulnak. Kezdve ott, hogy a szállodában egy váratlan szobatársat kap, a nagyképű és bunkó, média szakos Noelt…
A Random Leiner Laura 2009-ben íródott regénye, amely most jelenik meg először.
A Random egy egykötetes new adult regény, főszereplői huszonévesek.
 
Leiner Laura legújabb alkotása várhatóan 2022. május 3.-án fog megjelenni Random címmel, és ma végre leleplezésre került a regény teljes borítója és fülszövege is. Én személy szerint imádom ezt a kis noteszes-matricás megoldást, szerintem nagyon cuki lett, és ha csak ránézek, egyből elfog a nyár érzése. A fülszöveg alapján már most nagyon tudtam azonosulni a főhősnővel, szóval már tűkön ülve várom, hogy olvashassam a történetét. Még nem olvastam az írónőtől new adult könyvet, nekem ez lesz az első, úgyhogy duplán nagyon izgatott vagyok!

VISSZASZÁMLÁLÁS
megjelenik a Random: 44 nap múlva

A Random 511 oldal hosszúságú lesz, és 3990 forintért lehet majd megvásárolni. A kötet Leiner Laura nem ifjúsági regényeihez hasonlóan (Közhelyek, Remek 1-2) kizárólag az L&L Könyvesboltban lesz elérhető. Az előrendeléssel kapcsolatos tudnivalókat az írónő hamarosan meg fogja osztani velünk.
 
Random | Borító
 
Random | Teljes borító
 
Nagyon szépen köszönöm, hogy ma is velem tartottatok!
Legyen csodás napotok!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése