2022. október 9., vasárnap

Magyarul is meg fog jelenni Laura Thalassa Rhapsodic című alkotása | Rhapsodic by Laura Thalassa will be released in Hungarian

 
! PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH !
 
Laura Thalassa: Rhapsodic – Az Éjszaka Királya | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2022. november 3.
Fülszöveg:
Callypso  ​Lillis egy szirén, aki az elmúlt hét év során egy fekete gyöngyökből álló karkötőt gyűjtögetett a csuklójára. Minden gyöngy egy-egy mágikus adósságlevél olyan szívességekért, amiket megvásárolt. Csak a törlesztés vagy a halál oldja fel őket.
Mindenki tudja, hogy akinek szívességre van szüksége, az az Alkuszhoz fordul segítségért. Ő az a férfi, aki bármit képes megszerezni… persze jó áron. És azt is mindenki tudja, hogy előbb vagy utóbb behajtja a kölcsönt.
Az egyik ügyfelétől viszont még soha nem kért fizetséget. Egészen mostanáig. Amikor Callie a szobájában találja az éjszaka ravaszul vigyorgó és csillogó szemű királyát, azonnal világossá válik számára, hogy a dolgok hamarosan megváltoznak. Az Alkusz először csupán egy félszeg csókot követel tőle. Mindössze egyetlen gyöngyszemnyit. És ígéretet a folytatásra.
Az Alkusz számára több ez egy rég elfeledett románc felélesztésénél. Mert mostanában valami titokzatos és fenyegető dolog zajlik a Másvilágban. Egymás után tűnnek el az árnyharcosok. Csak a nők térnek vissza. Mozdulatlanul fekszenek üvegkoporsójukban, mellükön egy-egy gyermekkel. És persze ott vannak a rabszolgák között suttogott titkok a gonoszról, aki állítólag felébredt.
Ha az Alkusz meg akarja menteni a népét, szüksége lesz a szirén segítségére, akinek évekkel ezelőtt összetörte a szívét. Csakhogy a felébredt gonosz is rajong a különleges teremtményekért. Pont az olyanokért, mint Callie.

“And when I look at you even now – especially now – I see one simple truth.”
He stops speaking.
I sit up a little. “What was that truth?”
In the darkness, I can see him staring back down at me.
“You are magic, love.”
 
Az egyik kedvenc romantikus regényem, Laura Thalassa Rhapsodic című alkotása, hamarosan magyar nyelven is olvasható lesz. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ez tényleg igaz, a Rhapsodic megjelenésének a híre teljesen bearanyozta a napomat. Remélem, hogy a magyar olvasók is annyira szeretni fogják ezt a sorozatot, mint én.
A Rhapsodic - Az Éjszaka Királya az Anassa Könyvek Kiadó jóvoltából fog megjelenni magyarul, várhatóan 2022. november 3.-tól lesz megvásárolható. A magyar kiadás borítójába egyszerűen beleszerelmesedtem. A szín, a gyöngyök, az éjszakai égbolt, az óceán, az egymás felé nyúló kezek... Tökéletesen passzol Des és Callie történetéhez. Ha szeretnétek, Molyon már hozzá is adhatjátok ezt a könyvet a kívánságlistátokhoz (katt ide).
 
Rhapsodic | A magyar nyelvű kiadás borítója
 
Rhapsodic | Angol nyelvű kiadás eredeti borítója angol nyelvű kiadás új borítója magyar borító
 
Ti mit gondoltok a magyar kiadás borítójáról?
 
Köszönöm szépen, hogy ma is velem tartottatok!
Legyen csodás napotok!
 
xoxo, Fruzsi

 
Rhapsodic by Laura Thalassa | Book profile
Series: The Bargainer
Books in the series:
Rhapsodic
A Strange Hymn
Emperor of Evening Stars
Dark Harmony
Blurb:
Callypso ​Lillis is a siren with a very big problem, one that stretches up her arm and far into her past. For the last seven years she’s been collecting a bracelet of black beads up her wrist, magical IOUs for favors she’s received. Only death or repayment will fulfill the obligations. Only then will the beads disappear.
Everyone knows that if you need a favor, you go to the Bargainer to make it happen. He’s a man who can get you anything you want… at a price. And everyone knows that sooner or later he always collects.
But for one of his clients, he’s never asked for repayment. Not until now. When Callie finds the fae king of the night in her room, a grin on his lips and a twinkle in his eye, she knows things are about to change. At first it’s just a chaste kiss—a single bead’s worth—and a promise for more.
For the Bargainer, it’s more than just a matter of rekindling an old romance. Something is happening in the Otherworld. Fae warriors are going missing one by one. Only the women are returned, each in a glass casket, a child clutched to their breast. And then there are the whispers among the slaves, whispers of an evil that’s been awoken.
If the Bargainer has any hope to save his people, he’ll need the help of the siren he spurned long ago. Only, his foe has a taste for exotic creatures, and Callie just happens to be one.
 
“And when I look at you even now – especially now – I see one simple truth.”
He stops speaking.
I sit up a little. “What was that truth?”
In the darkness, I can see him staring back down at me.
“You are magic, love.”
 
One of my biggest favourite romance novels, Rhapsodic by Laura Thalassa, will be released in Hungary too.  I still can’t believe it, the announcement of its release literally made my day. I hope Hungarian readers will love this series as much as I do.
Also, I am absolutely in love with the cover of the Hungarian translation. The colours, the beads, the night sky, the ocean, the hands reaching for each other... Its just so perfect for Des and Callie’s story.
 
Rhapsodic | Hungarian cover

 
Rhapsodic | Orignal cover new cover the cover of the Hungarian translation
 
What do you think about the cover of the Hungarian translation?
 
Thank you so so much for joining me today!
Have a wonderful day!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése