2021. november 4., csütörtök

Book Cover Icons

 
Sziasztok!
Ma egy igazán különleges kihívással érkeztem, amely a Book Cover Icons nevet viseli, a megalkotóját Instagramon @bookpop_ felhasználónévvel találhatjátok meg. Ennek a kihívásnak az a lényege, hogy kiválasztotok magatoknak egy hírességet, és ennek a személynek az öltözetéhez párosítotok egy olyan borítót, amely szerintetek a legjobban illik hozzá. És lényegében ennyi is lenne az egész. Ha meg szeretnétek nézni, hogy mások milyen párosításokat készítettek, akkor érdemes felkeresni Instagramon a #bookcovericons hashtaget. Én személy szerint imádom ezeket az alkotásokat, mindegyik annyira kreatív és egyedi.
Én a bejegyzésemhez Ariana Grande énekesnőt választottam, hiszen már nagyon régóta hatalmas rajongója vagyok a munkásságának, így számomra egyértelmű volt, hogy ő lesz az első híresség, akiből ihletet merítek ennek a kihívásnak a teljesítéséhez. Bevallom, nem volt egyszerű elkészíteni ezt a posztot, de minden pillanatát élveztem, és őszintén megmondva, én elégedett vagyok a végeredménnyel, remélem, hogy nektek is tetszeni fognak az általam készített összeállítások. Ha nagyobb méretben is meg szeretnétek tekinteni a képeket, akkor csak annyit kell tennetek, hogy a választott képre kattintotok.
És most nem is húznám tovább az időt, mutatom is a könyves borítók által inspirált Ariana Grande ruhakölteményeket.

Hey everyone!
Today, I decided to participate in a very unique bookish challange titled Book Cover Icons that was created by a bookstagrammer (@bookpop_), if you do not follow him, go and check out his page too.
This challenge is very simple: all you have to do is to pick an icon you love and pair a book cover with an outfit your icon wore. And basically that’s it. If you want to see how other readers completed this challenged, check out the #bookcovericons hashtag on Instagram, these edits are so creative and unique, I love them all.
I chose Ariana Grande for my Book Cover Icons post, because I have been a huge fan of hers for years now, and when I saw this challange and decided that I want to do it, I immediately knew that I want to pick her. It was not easy to complete it, but I enjoyed every second of it, and to be completely honest, I am so happy with the result. I hope you will like my version of this challenge too. If you want to see those edits in a bigger version, just click on them.
And now, without further ado, here are my book cover inspired Ariana Grande looks.

Ariana Grande x Corrupt
 
Ariana Grande x Marriage for One
 
Ariana Grande x The Darkest Star
 
Ariana Grande x Say Yes
 
Ariana Grande x Tattered
 
Ariana Grande x Body of the Crime

 
Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastátok ezt a bejegyzést, remélem, hogy elnyerte a tetszéseteket. Ha titeket is megihletett ez a kihívás, és szeretnétek megcsinálni, akkor vegyétek úgy, hogy ki lettetek hívva. ;)
Legyen csodás napotok!
 
Thank you so so much for reading this post, I hope you liked it. If you love this challange too and want to do it, please consider yourself tagged. ;)
Have a wonderful day!

xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése