2021. november 30., kedd

Várható magyar nyelvű megjelenések – ötödik rész | Upcoming Hungarian releases – part five


Sziasztok!
Ismét egy olyan bejegyzéssel érkeztem, amelybe összegyűjtöttem azokat a regényeket, amelyek a közeljövőben fognak megjelenni magyar nyelven.
A kötetek magyar nyelvű leírása után közvetlenül megtalálhatjátok majd az angol változatot is, ezt a bejegyzést azért írom most így, hogy a blog külföldi olvasói is láthassák, mely könyvekkel bővül a magyar romantikus regény kínálat. Így ti is megtudhattok néhány dolgot az eredeti könyvről, plusz láthatjátok azt is, hogy külföldön milyen borítóval jelentek meg ezek a kötetek. Engem mindig is nagyon le tudtak nyűgözni a külföldi kiadások, mindig is nagyon szerettem látni, hogy egyes országok hogyan adják ki a fordításaikat; ha megváltoztatják a borítókat, akkor hogyan alakítják át, valamint hogyan és milyen eszközökkel ragadják meg az adott történet lényegét. Remélem, hogy ti is érdekesnek fogjátok találni ezt a bejegyzést.
Jó böngészést mindenkinek!
 
Hi everyone!
Here I am with another upcoming Hungarian releases post. There are so many upcoming Hungarian romance releases, and this makes me so happy, so I will continue this list in another blog post, so stay tuned if you are interested in seeing different editions of English books. Just a quick note: I will mention some books written by Hungarian authors, so those will not have English descriptions.
Right after the Hungarian descriptions of the novels, you can find the English ones too, so you can easily find them if you want to read or add them to your TBR. I thought this post could be interesting for everyone, foreign editions have always been so fascinating to me, personally I have always loved seeing how different countries release books, if they change the cover what they do with it, how they capture and decide to represent the story. I hope you will find it interesting too.
Happy reading!
 
Sarah J. Maas: A Court of Silver Flames – Ezüst lángok udvara | Könyvprofil
Elit start: 2021. december 6. (országos megjelenés: 2022. 02. 18.)
Sorozat: Tüskék és rózsák udvara
A sorozat kötetei:
Tüskék és rózsák udvara
Köd és harag udvara
Szárnyak és pusztulás udvara
Fagy és csillagfény udvara
Ezüst lángok udvara
Fülszöveg:
Féktelen erő. Féktelen szenvedély.
Nesta Archeron mindig is ingerlékeny és büszke volt, hirtelen gerjed haragra, és lassan bocsát meg. Mióta az Üstbe kényszerítették, és akarata ellenére főtündérré vált, nehezen találja a helyét a különös, veszedelmes világban, ahol él. Úgy tűnik, képtelen túllépni a Hybern elleni háború rémségein és mindazon, amit ott elveszített.
És van valaki, aki mindenki másnál könnyebben feldühíti: Cassian, a sok csatát megjárt harcos, aki a Rhysand és Feyre uralta Éjszaka udvarában betöltött pozíciója miatt folyamatosan Nesta útjába keveredik. De Cassian nem csak a haragját szítja fel. Le sem tagadhatnák a kettejük közötti szikrákat – és a szenvedélyük fellángol, amikor kénytelenek egy fedél alá költözni.
Mindeközben az áruló emberkirálynők, akik az előző háború során visszatértek a kontinensre, veszélyes új szövetséget kötnek, és a vidék törékeny békéjét fenyegetik. A megállításuk kulcsa pedig azon múlik, képes-e Cassian és Nesta szembenézni az őket kísértő múlttal.
Ők ketten belső és külső rémekkel küzdenek a bizonytalansággal teli világban, miközben elfogadást – és gyógyulást – keresnek egymás karjában.
Sarah J. Maas gazdagon megálmodott, szenvedélyes sorozata Feyre tüzes nővérével, Nestával folytatódik.
 
A Court of Silver Flames by Sarah J. Maas | Book profile
Publishing date: February 16th, 2021
Expected Hungarian release: December 6th, 2021 (exclusively from the publisher)
Series: A Court of Thorns and Roses
Books in the series:
A Court of Thorns and Roses
A Court of Mist and Fury
A Court of Wings and Ruin
A Court of Frost and Starlight
A Court of Silver Flames
Blurb:
Nesta Archeron has always been prickly-proud, swift to anger, and slow to forgive. And ever since being forced into the Cauldron and becoming High Fae against her will, she’s struggled to find a place for herself within the strange, deadly world she inhabits. Worse, she can't seem to move past the horrors of the war with Hybern and all she lost in it.
The one person who ignites her temper more than any other is Cassian, the battle-scarred warrior whose position in Rhysand and Feyre’s Night Court keeps him constantly in Nesta’s orbit. But her temper isn't the only thing Cassian ignites. The fire between them is undeniable, and only burns hotter as they are forced into close quarters with each other.
Meanwhile, the treacherous human queens who returned to the Continent during the last war have forged a dangerous new alliance, threatening the fragile peace that has settled over the realms. And the key to halting them might very well rely on Cassian and Nesta facing their haunting pasts.
Against the sweeping backdrop of a world seared by war and plagued with uncertainty, Nesta and Cassian battle monsters from within and without as they search for acceptance-and healing-in each other’s arms.
 
 
Kylie Scott: Dirty – Húzós | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. december 7.
Sorozat: A csehó
A sorozat kötetei:
Dirty – Húzós
Fülszöveg:
Vaughan Hewsonnak álmában sem jutna eszébe, hogy amikor hazatér gyermekkori otthonába, egy összetört szívű menyasszonyt talál majd a kádjában. Arra pedig végképp nem számít, micsoda drámát és káoszt hoz magával a fiatal nő.
Lydia Green azt sem tudja, hogy üvöltsön a dühtől vagy inkább kétségbeesetten bőgjön a sarokban. Már önmagában az is elég baj lenne, hogy az esküvője napján szembesült a ténnyel, hogy élete szerelmének viszonya van. De a tetejébe a vőlegénye a legjobb haverjával, a saját esküvői tanújával csalja meg Lydiát.
Éppen akkor, amikor úgy tűnik, hogy a szökevény menyasszonynak már nincs kihez fordulnia, egy jóképű idegen felajánlja széles, izmos vállát, hogy azon sírhassa ki magát. Vaughan minden szempontból az ellentéte a látszólag tökéletes, tiszteletre méltó üzletember típusnak, amihez Lydia általában vonzódik. A csaposnak szegődött egykori zenész maga is válaszút előtt áll, és nem éppen könnyű eset. De Lydia már próbálta megtalálni álmai férfiját, és csak rémálom lett belőle – úgyhogy talán ideje megpróbálkoznia erotikus álmai férfijával.
Elvégre mi baj lehet egy futó kalandból? Hiszen mindketten ugyanarra szomjaznak: valami jó húzósra.
 
Dirty by Kylie Scott | Book profile
Publishing date: April 19th, 2016
Expected Hungarian release: December 7th, 2021
Series: Dive Bar
Books in the series:
Dirty
Twist
Chaser
Blurb:
Love — on the rocks….
The last thing Vaughan Hewson expects to find when he returns to his childhood home is a broken hearted bride in his shower, let alone the drama and chaos that come with her.
Lydia Green doesn’t know whether to scream or cry in a corner. Discovering the love of your life is having an affair on your wedding day is bad enough. Finding out it's with his best man is another thing all together.
Just when this runaway bride has nowhere left to turn, a handsome stranger offers her a broad, muscular shoulder to cry on. Vaughan is the exact opposite of the picture perfect, respected businessmen she’s normally drawn to. This former musician-turned-bartender is rough around the edges and is facing his own crossroads. But Lydia’s already tried Mr. Right and discovered he's all wrong--maybe it’s time to give Mr. Right Now a chance.
After all, what’s wrong with getting dirty?
Dirty is the first book in the Dive Bar series from bestselling author Kylie Scott.
 
 
Jennifer L. Armentrout: The Burning Shadow – Lángoló árny | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. december 9. (elit start: 2021. december 3.)
Sorozat: Originek
A sorozat kötetei:
The Darkest Star – A legsötétebb csillag
The Burning Shadow – Lángoló árny
Fülszöveg:
Evelyn Dasher és Luc útjai keresztezték egymást, és a lány egy szempillantás alatt a luxenek világában találta magát. Ráadásul arra is fény derült, hogy egykor nem volt ismeretlen számára ez a közeg.
Ám nem csak a luxenek múltja rejt titkokat – Evie az emlékezetkiesése miatt több hónapra nem emlékszik az életéből, de érzi, hogy történt vele valami, amit nem tud felidézni, és nem is hajlandó senki elárulni neki az igazat. Ki kell derítenie, ki ő most – és ki volt valaha. De a válaszok újabb kérdéseket vetnek fel. Kutakodásai közben egyre közelebb kerül Luchoz, az erős, arrogáns, éteri szépségű és rendkívül veszélyes originhez… aki valószínűleg szerelmes belé. És ahogy Evie lassan viszonozni kezdi a fiú érzéseit, akaratlanul is felmerül benne a kérdés, hogy Luc vonzalma vajon neki szól-e, vagy egy rég létezett lány emlékének.
Eközben új fenyegetés üti fel a fejét: egy influenzaszerű, halálos vírus, amit – a kormány sziklaszilárd meggyőződése szerint – a luxenek terjesztenek. A szörnyű betegség mindenkit megváltoztat, aki elkapja, pánikot keltve a már amúgy is az összeroppanás szélén álló országban.
Ismerd meg Evie és Luc közös történetének következő fejezetét!
 
The Burning Shadow by Jennifer L. Armentrout | Book profile
Publishing date: October 8th, 2019
Expected Hungarian release: December 9th, 2021
Series: Origins
Books in the series:
The Darkest Star
The Burning Shadow
Blurb:
When Evelyn Dasher crossed paths with Luc, she was thrown headfirst into the world of the Lux — only to discover that she was already far more involved in their world than she ever suspected.
Because the Luxen aren’t the only ones with a hidden past. There’s a gap in Evie’s memory, lost months of her life and a lingering sense that something happened, something she can’t remember and nobody is willing to tell her. She needs to find out the truth about who she is — and who she was. But every answer she finds only brings up more questions.
Her search for the truth brings her ever closer to Luc, the Origin at the center of it all. He’s powerful, arrogant, inhumanly beautiful, extremely dangerous…and possibly in love with her. But even as Evie falls for him, she can’t help but wonder if his attraction is to her, or to the memory of a girl who no longer exists.
And all the while, a new threat looms: reports of a flu-like, fatal virus that the government insists is being spread by Luxen. A horrifying illness that changes whoever it touches, spreading panic across a country already at its breaking point.
#1 New York Times, USA Today, and internationally bestselling author Jennifer L. Armentrout returns to the world of the Lux with this steamy, shocking second installment of the Origin series that will leave readers reeling.
 

 
Brigid Kemmerer: A Heart So Fierce and Broken – Harcos, megtört szív | Könyvprofil
Elit start: 2021. december 10. (országos megjelenés: 2022. 01. 28.)
Sorozat: Az Átoktörő
A sorozat kötetei:
Sötét, magányos átok
Harcos, megtört szív
Fülszöveg:
Szívdobogtatóan  ​gyönyörű mese szeretetről, barátságról és hűségről.
Keresd meg az örököst, nyerd el a trónt!
Az átok végül megtört, de Rhen, Emberfall hercege most még aggasztóbb nehézségekkel szembesül. Szárnyra kelt a pletyka, hogy nem ő a trón jogos örököse, és hogy tiltott varázslat szabadult Emberfallra. Bár Harper Rhen mellett áll, Grey, a herceg testőre eltűnt, ami komoly kérdéseket vet fel.
Nyerd el a trónt, mentsd meg a királyságot!
Lehet, hogy Grey a trónörökös, de ő nem akarja kiadni a titkát. Mióta megölte Lilithet, szökésben van, és nem kíván szembeszállni Rhennel – mindaddig, amíg Karis Luran ismét fenyegetőzni nem kezd, hogy lerohanja Emberfallt. Karis Luran lánya, Lia Mara azonban gyűlöli az erőszakot, és meglátja a rést anyja tervében. De vajon meg tudja győzni Greyt, hogy Emberfall érdekében álljon ki Rhen ellen?
Az izgalmas, lebilincselő történet folytatódik, miközben emberek mérettetnek meg, és egy új szerelem is kibontakozik a háború szélére sodródott birodalomban.
Varázsold el magad vele te is!
 
A Heart So Fierce and Broken by Brigid Kemmerer | Book profile
Publishing date: January 7th, 2020
Expected Hungarian release: December 10th, 2021 (exclusively from the publisher)
Series: Cursebreakers
Books in the series:
A Curse So Dark and Lonely
A Heart So Fierce and Broken
A Vow So Bold and Deadly
Blurb:
Find the heir, win the crown.
The curse is finally broken, but Prince Rhen of Emberfall faces darker troubles still. Rumors circulate that he is not the true heir and that forbidden magic has been unleashed in Emberfall. Although Rhen has Harper by his side, his guardsman Grey is missing, leaving more questions than answers.
Win the crown, save the kingdom.
Rumored to be the heir, Grey has been on the run since he destroyed Lilith. He has no desire to challenge Rhen--until Karis Luran once again threatens to take Emberfall by force. Her own daughter Lia Mara sees the flaws in her mother’s violent plan, but can she convince Grey to stand against Rhen, even for the good of Emberfall?
The heart-pounding, compulsively readable saga continues as loyalties are tested and new love blooms in a kingdom on the brink of war.
In the sequel to New York Times bestselling A Curse So Dark and Lonely, Brigid Kemmerer returns to the world of Emberfall in a lush fantasy where friends become foes and love blooms in the darkest of places.
 
 
Vi Keeland & Penelope Ward: Park Avenue Player – Szerelem a Park Avenue-n | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. 12. 10. (csak a Könyvmolyképzőnél; országos megjelenés: 2022. 01. 18.)
Fülszöveg:
Átlagos ​napnak indult, aztán megtörtént a baleset.
A férfi, akivel összekoccantam, drága autót vezetett, és lélegzetelállítóan jóképű volt. Nagy kár, hogy egyben egy igazi seggfej is. Összevesztünk, hogy melyikünk hibázott, és azon is, hogy milyen lekezelő mondatok hagyták el száját. Végül megérkezett a rendőrség, mi pedig mentünk az utunkra, a biztosítótársaságokra hagyva a helyzet tisztázását. Nekem amúgy is oda kellett érnem arra az állásinterjúra, ami miatt annyira izgatott voltam. Ám az izgalom abban a pillanatban vált csalódottsággá, amikor megláttam, kihez is mentem interjúra. A koccanásos pasashoz. Upsz!
Persze hogy nem kaptam meg az állást. A gond csak az volt, hogy nagyon meg akartam. Pontosabban, szükségem volt rá. Ezért, bár Hollis LaCroix pont annyira volt ijesztő, mint sármos, visszamentem hozzá, hátha ki tudom könyörögni, hogy adjon még egy esélyt. Gondolod, hogy lesz egy része a történetnek, amikor szerelmesek leszünk, majd boldogan élünk, amíg meg nem halunk, ugye? Hát, az élet szép kis csavart labdákat tud dobni. És amit mi kaptunk, arra egyáltalán nem számítottam.
Merülj el a történetünkben!
 
Park Avenue Player by Vi Keeland & Penelope Ward | Book profile
Publishing date: September 23rd, 2019
Expected Hungarian release: December 10th, 2021 (exclusively from the publisher)
Blurb:
It ​started out like any normal day.
Then the fender bender happened.
The guy I collided with drove an expensive car and was drop-dead gorgeous. Too bad he was also a total jerk. We argued over whose fault it was and any other thing that came out of his condescending mouth.
Eventually, the police came and we went our separate ways. The insurance companies would have to figure things out. I had a job interview to get to anyway — one I was excited about.
Though that excitement changed to disappointment the moment the person interviewing me walked in. The guy from the accident.
Whoops!
Yeah, so I didn’t get the position.
The problem was, I really wanted it. No, I neededit. Anything to get me out of my current career and back into working with kids.
So, even though Hollis LaCroix was as intimidating as he was devastatingly handsome, I went back to see him and begged for a chance.
To my surprise, he gave me a shot taking care of his troubled niece.
At least my attraction to him wouldn’t be able to go anywhere. I wasn’t about to jeopardize my job or the strong bond Hailey and I formed.
But resisting the magnetic pull between us wasn’t that simple. (Then there was our little underwear game—don’t ask.)
We continued to flirt without crossing the line — until it finally happened.
This is the part of the story where we fall in love and live happily ever after, right?
Well, life has a way of throwing some major curveballs.
Ours was one I didn’t see coming.
 
 
Sarah MacLean: A megérdemelt szerető | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. 12. 15. (csak a Könyvmolyképzőnél; országos megjelenés: 2022. 01. 28.)
Sorozat: A szerencsejáték szabályai
A sorozat kötetei:
Hozományvadászok kíméljenek!
A megérdemelt szerető
Fülszöveg:
Lady Philippa Marbury meglehetősen… különc.
A két őrgrófsággal rendelkező márki éles eszű, szemüveges leányát sokkal jobban érdeklik a könyvek, a tudomány és a laboratórium titkai, mint a bálok és a szerelem. Hamarosan oltár elé vezeti együgyű vőlegénye, aki mellett az egyhangú napokba csak a kutyák és a tudományos kísérletek hoznak majd némi változatosságot. A menyegző előtt Pippának mindössze két hete van arra, hogy felderítse a házasélet izgalmas oldalát – szigorúan tudományos szempontból. Az idő szorít, és hogy a lehető leghasznosabban töltse, olyan tanítót keres, aki otthonosan mozog London sötét bugyraiban.
Egy szélhámos tökéletesen megfelel a célnak.
Az eszes és megfontolt Crossra, London legexkluzívabb szerencsejáték-barlangjának társtulajdonosára esik a választása, aki szándékosan mutatkozik tisztességtelennek a külvilág előtt. A hírnév azonban gyakran sötét titkokat rejt, és amikor a különc Pippa merész ajánlatot tesz neki, hogy segítsen érzelmek nélkül lefolytatni egy tudományos kísérletet, fennáll a veszélye, hogy Cross eddig féltve őrzött titkai napvilágra kerülnek. A férfi készséggel megadná Pippának, amire vágyik, de a szélhámos álarca mögött érző lélek lakik, ezért minden cseppnyi akaraterejére szüksége van, hogy ne váltsa valóra a lady minden álmát.
Vajon sikerülhet-e ez a tudományos kísérlet érzelmek nélkül?
 
One Good Earl Deserves a Lover by Sarah MacLean | Book profile
Publishing date: January 29th, 2013
Expected Hungarian release: December 15th, 2021 (exclusively from the publisher)
Series: The Rules od Scoundrels
Books in the series:
A Rogue by Any Other Name
One Good Earl Deserves a Lover
No Good Duke Goes Unpunished
Never Judge a Lady by Her Cover
Blurb:
The second in the incredible new Rules of Scoundrels series from New York Times bestselling author Sarah MacLean.
Lady Philippa Marbury is odd. The bespectacled, brilliant fourth daughter of the Marquess of Needham and Dolby cares more for books than balls, flora than fashion and science than the season. Nearly engaged to Lord Castleton, Pippa wants to explore the scandalous parts of London she’s never seen before marriage. And she knows just who to ask: the tall, charming, quick-witted bookkeeper of The Fallen Angel, London's most notorious and coveted gaming hell, known only as Cross.
Like any good scientist, Pippa’s done her research and Cross’s reputation makes him perfect for her scheme. She wants science without emotion—the experience of ruination without the repercussions of ruination. And who better to provide her with the experience than this legendary man? But when this odd, unexpected female propositions Cross, it’s more than tempting... and it will take everything he has to resist following his instincts—and giving the lady precisely what she wants.
 
 
Amira Stone: Elszakítva | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. december 15.
Sorozat: A mágia rabjai
A sorozat kötetei:
Kitaszítottak
Elszakítva
Fülszöveg:
Áruló foglalta el a palotát. Kein, a kitaszított ezt látszólag kihasználja, és miközben segédkezet nyújt a hatalom átvételéhez, egyre több különleges képességet fedez fel magában.
A halott király lányai menekülni kénytelenek. Ene rabként ébred egy felkelőkkel teli hajón, viszontagságai során barátságok, szövetségek és szerelmek szövődnek.
De mekkora árat kell fizetnie a bosszúért?
Mena és Ray a túlélőket mentik, mígnem kénytelenek elszakadni egymástól. Rayt ígérete köti, Menát a nyomasztó bűntudata és a kötelessége.
Hárman három különböző úton indulnak, bár a céljaik közösek.
Vajon az útjaik összeérnek valahol?
Vajon Ray és Ene szerelme elég erős?
És vajon ki a meeshai? Kié az igazi hatalom?
Titok, cselszövés, szerelem és szenvedélyes küzdelem a túlélésért Amira Stone új regényében.
Két hercegnő és a két számkivetett fiú történetének folytatása, egy váratlan csavarral.
 
 
Rácz-Stefán Tibor: Nincs hozzád hasonló | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. december 15.
Fülszöveg:
Mit áldoznál fel a szerelemért?
Egész életemben csak egy dologra vágytam: egy kedves, vicces és helyes srácra, aki meglátja az embert a plusz kilók mögött, és úgy szeret, ahogy vagyok.
Most belépett az életembe ez a srác: Kristófnak hívják. Ő az, akiről mindig is álmodoztam. Órákon át tudok vele beszélgetni, úgy csókol meg, hogy attól megőrülök, és mindig képes mosolyt csalni az arcomra. Mellette keltem életre igazán.
A könyvekben, amiket fordítok, itt jönne el a happy end. Hát, az én életemben a szerelem egy lehetetlen döntéshelyzettel párosul, amiben az egészségem a tét…
Szívszorítóan őszinte történet arról, hogy mi történik, ha a szív harcba száll az ésszel.
Mélyedj el benne!
 
 
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem | Könyvprofil
Elit start: 2021. december 16. (országos megjelenés: 2022. 01. 28.)
Fülszöveg:
Milyen szerelmet érdemelsz?
Zane Phillips összetévesztett azzal, aki a kutyáját szokta sétáltatni. Nem is kéne, hogy meglepjen, hogy egy férfi, akinek az öltönye is többe kerül, mint nekem egyhavi lakbérem, azt feltételezte, hogy az ő szolgálatára vagyok ott.
Hogy mi ebben a jó? Az, hogy rendesen helyre tettem. És mi a rossz?
Az, hogy lekéstem miatta az állásinterjúmat.
Aztán kiderült róla, hogy egy kőgazdag ausztrál vállalkozó, és hogy ki akar engesztelni, amiért elszúrta nekem azt az interjút. Igen, szédítően jó pasi, ugyanakkor egy arrogáns seggfej is…
Úgyhogy kösz, de nem kérek belőle.
Végül miért szelem át keresztbe-kasul az országot – és miért osztozom az ágyon – azzal a fickóval, akit ki nem állhatok? És miért izzik fel közöttünk a szenvedély?
Ha nem vigyázok, még a végén tényleg elhiszem, hogy a tündérmesék valóra válhatnak?
 
Faking It by K. Bromberg | Book profile
Publishing date: January 8th, 2019
Expected Hungarian release: December 16th, 2021 (exclusively from the publisher)
Blurb:
Faking it never felt so good in this red-hot new standalone by New York Times bestselling author K. Bromberg—available in audio first!
Zane Phillips mistook me for his dog walker. It shouldn’t surprise me that the man with a suit more expensive than my rent would assume that I was there to serve him. The positive? I put him in his place. The negative? I missed my job interview because of it.
Now I find out he’s a rich Australian entrepreneur, and he wants to make up for tanking my interview. Yes, he’s impossibly hot – but he’s also an arrogant jackass—so . . . no thanks.
But after a little white lie I tell spirals out of control, I’m somehow offered the chance to play Zane’s girlfriend to help promote his new dating website – and the best part? He can’t say no because he’ll get caught in his lie too.
Little did I know this would entail sharing a tour bus with him for the next few months. The fact that the bus has just one bed isn’t the most ideal of circumstances, but this spokesperson gig might be the kick in the pants my career needs, so why not take a chance?
Famous last words.
Now I’m crisscrossing the country–and sharing that bed—with the one guy I can’t stand. And even worse, my traitorous body is wondering at every turn what it’s like to be down under the gorgeous Australian. But as the miles unfurl, so does our passion…and if I’m not careful, I might end up believing that fairytales really do come true.
 
 
K. A. Tucker: Négy másodperc, és nincs tovább | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. 12. 17. (csak a Könyvmolyképzőnél; országos megjelenés: 2022. 01. 28.)
Sorozat: Tíz apró lélegzet
A sorozat kötetei:
Sodrás
Tíz apró lélegzet
Egyetlen kis hazugság
Négy másodperc, és nincs tovább
Fülszöveg:
Sztriptízklubot ​üzemeltetni nem olyan felemelő, mint amilyennek a legtöbb srác gondolja.
Hosszú munkanapok, munkavállalók egy pszichiátriára is elegendő problémával, a rendőrség folyamatos szaglászása – a huszonkilenc éves Cain kezd elbizonytalanodni kimondatlan küldetésében, hogy óvja a nőket, akiket felvett. Aztán a szőke, barna szemű Charlie Rourke belép az ajtaján, és a dolgok még sokkal bonyolultabbá válnak. Cain tartja a fogadalmát, hogy nem fekszik le az alkalmazottakkal.
A huszonkét éves Charlie Rourke-nak sok pénzre van szüksége, méghozzá gyorsan, hogy el tudjon tűnni, mielőtt túl késő lesz. Felfordul a gyomra a gondolattól, hogy levegye a ruháit egy klubnyi férfi előtt, de meggyőzi magát, hogy így legalább bevetheti színészi és táncosi képességeit. És bár a többi táncoslány alig várja, hogy megkaparintsa szexi, elegáns, gondoskodó főnöküket, a lányt ez egyáltalán nem érdekli. Végtére Charlie Rourke nem is létezik – és nem terelheti el a figyelmét romantikázással.
Charlie sajnos hamar rájön, hogy a Cain iránti érzései egyre inkább átveszik fölötte a hatalmat – és hogy talán nem is viszonzatlanok. De elveszíteni a férfit, ha rájön, mibe is keveredett, sokkal fájóbb lenne, mint bármi más, ami rá vár.
Hiszem, hogy nincsenek éveid, hónapjaid vagy heteid arra, hogy hatással legyél egy másik ember életére. Csak másodperceid vannak. Másodperceid arra, hogy megnyerd. És másodpercek alatt el is veszítheted.
 
Four Seconds to Lose by K. A. Tucker | Book profile
Publishing date: November 4th, 2013
Expected Hungarian release: December 17th, 2021 (exclusively from the publisher)
Series: Ten Tiny Breaths
Books in the series:
Ten Tiny Breaths
In Her Wake
One Tiny Lie
Four Seconds to Lose
Five Ways to Fall
Blurb:
When a gorgeous young dancer walks through his door, a strip club owner must decide whether to follow his rules or his heart in the third novel by the author of One Tiny Lie and Ten Tiny Breaths.
Owning a strip club isn’t the fantasy most guys expect it to be. With long hours, a staff with enough issues to keep a psych ward in business, and the police regularly on his case, twenty-nine-year-old Cain is starting to second guess his unspoken mission to save the women he employs. And then blond, brown-eyed Charlie Rourke walks through his door, and things get really complicated. Cain abides by a strict “no sleeping with the staff” rule. But being around Charlie challenges Cain’s self-control... and it’s been a long time since any woman has done that.
Twenty-two-year-old Charlie Rourke needs a lot of money, really fast, in order to vanish before it’s too late. Taking her clothes off for men makes her stomach curl but Charlie tells herself that at least she’s putting her acting and dancing skills to good use. And though her fellow dancers seem eager to nab their sexy, sophisticated, and genuinely caring boss, she’s not interested. After all, Charlie Rourke doesn’t really exist—and the girl pretending to be her can't get distracted by romance.
Unfortunately, Charlie soon discovers that developing feelings for Cain is inevitable, and that those feelings may not be unrequited—but losing him when he finds out what she’s involved with will be more painful than any other sentence awaiting her.
 
 
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok ezt a bejegyzést, remélem, hogy sikerült olyan könyvet (vagy könyveket) találnotok, amiket ti is szívesen elolvasnátok.
Legyen csodás napotok!
 
Thank you so so much for reading this post, I hope you could find a book (or more) that you would love to read.
Have a wonderful day!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése