2021. november 2., kedd

Várható magyar nyelvű megjelenések – negyedik rész | Upcoming Hungarian releases – part four


Sziasztok!
Ismét egy olyan bejegyzéssel érkeztem, amelybe összegyűjtöttem azokat a regényeket, amelyek a közeljövőben fognak megjelenni magyar nyelven.
A kötetek magyar nyelvű leírása után közvetlenül megtalálhatjátok majd az angol változatot is, ezt a bejegyzést azért írom most így, hogy a blog külföldi olvasói is láthassák, mely könyvekkel bővül a magyar romantikus regény kínálat. Így ti is megtudhattok néhány dolgot az eredeti könyvről, plusz láthatjátok azt is, hogy külföldön milyen borítóval jelentek meg ezek a kötetek. Engem mindig is nagyon le tudtak nyűgözni a külföldi kiadások, mindig is nagyon szerettem látni, hogy egyes országok hogyan adják ki a fordításaikat; ha megváltoztatják a borítókat, akkor hogyan alakítják át, valamint hogyan és milyen eszközökkel ragadják meg az adott történet lényegét. Remélem, hogy ti is érdekesnek fogjátok találni ezt a bejegyzést.
Jó böngészést mindenkinek!
 
Hi everyone!
Here I am with another upcoming Hungarian releases post. There are so many upcoming Hungarian romance releases, and this makes me so happy, so I will continue this list in another blog post, so stay tuned if you are interested in seeing different editions of English books. Just a quick note: I will mention a young adult book written by a Hungarian author (Laura Leiner), so that one will not have an English description.
Right after the Hungarian descriptions of the novels, you can find the English ones too, so you can easily find them if you want to read or add them to your TBR. I thought this post could be interesting for everyone, foreign editions have always been so fascinating to me, personally I have always loved seeing how different countries release books, if they change the cover what they do with it, how they capture and decide to represent the story. I hope you will find it interesting too.
Happy reading!
 
Kasie West: Az igazság pillanata | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. november 8.
Fülszöveg:
A  ​tizenhat éves Hannah Moore pontosan tudja, ki is ő: a sikeres úszó, aki hamarosan ösztöndíjjal fog bejutni az egyetemre. Ami persze abszolút megéri a kemény munkát, még ha a folyamatosan sajgó válla nem is feltétlenül ért egyet ezzel az állítással. Így hát, amikor az uszodában felbukkan a mozihős Heath Hallnak öltözött fickó, és tönkreteszi az úszóversenyt, Hannah nincs oda az örömtől. Elhatározza, hogy meg fogja akadályozni, hogy ez az alak még egyszer keresztülhúzhassa a számításait. Csak hát nem igazán tudja, ki lehetett a rendbontó.
Az ismeretlen figura nem az úszóversenyen okozott először felfordulást. Egy kis nyomozást követően az is kiderül, hogy meglepően sok ember lapulhat a maszk mögött – többek között Hannah volt barátja, valamint a legjobb barátnőjének imádottja is. A lányt hamarosan beszippantja az ál Heath Hall titokzatos világa.
Amint egyre közelebb kerül a maszkos fiú kilétének felfedéséhez, Hannah magával kapcsolatban is ráébred pár meglehetősen kellemetlen igazságra: például, hogy mennyire nehezen viseli rég elhunyt bátyja árnyékát, amely még mindig meghatározza a család mindennapjait, vagy, hogy talán nem is annyira elégedett a döntéseivel, mint ahogyan azt állítja… És hogy úgy tűnik, belezúgott abba a pasiba, akiről a legkevésbé sem gondolta volna, hogy valaha is megkedveli.
 
Moment of Truth by Kasie West | Book profile
Publishing date: March 3rd, 2020
Expected Hungarian release: November 8th, 2021
Blurb:
Beloved ​ author Kasie West once again delivers a witty, lighthearted romance that will charm her legions of fans and is perfect for readers of Jenny Han and Huntley Fitzpatrick.
 
At sixteen, Hadley Moore knows exactly who she is—a swimmer who will earn a scholarship to college. Totally worth all the hard work, even if her aching shoulders don’t agree.
So when a guy dressed as Hollywood’s latest action hero, Heath Hall, crashes her swim meet, she isn’t amused. Instead, she’s determined to make sure he doesn’t bother her again. Only she’s not sure exactly who he is.
The swim meet isn’t the first event the imposter has interrupted, but a little digging turns up a surprising number of people who could be Heath Hall, including Hadley's ex-boyfriend and her best friend’s crush. She soon finds herself getting caught up in the mysterious world of the fake Heath Hall.
As Hadley gets closer to uncovering the masked boy’s identity, she also discovers some uncomfortable truths about herself—like she might resent the long shadow her late brother has cast over her family, that she isn’t as happy as she pretends to be with her life choices…and that she's falling for the last guy she ever thought she would like.
 

 
Ilsa Madden-Mills: Filthy English – Mocskos angol | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. november 9.
Sorozat: Azok a csodálatos angolok
A sorozat kötetei:
Balhés brit
Mocskos angol
Fülszöveg:
Egy  ​iszonyú dögös brit csajozógép…
Egy faképnél hagyott lány…
Egy éjszaka, ahol nem ismerik fel egymást…
Két héttel az esküvő előtt Remi Montague-t dobja a vőlegénye, ő pedig nagyobbat zuhan, mint egy részeg egyetemista csaj a magas sarkújában. A legjobb barátnőjével és egy üveg tequilával repülőre pattan, hogy Londonban heverje ki a bánatát, mielőtt elkezdődik az új szemeszter az amerikai Whitman Egyetemen.
Nem tervezte, hogy egy álarcos buliban köt ki. Azt pedig pláne nem tervezte, hogy egy brit rosszfiú mellett ébred majd, aki három évvel korábban összetörte a szívét – a pusztítóan jóképű és meztelen Dax Blay mellett. Ráadásul fogalma sincs, hogyan jutottak odáig, hogy egymáshoz passzoló tetoválásokat csináltattak.
Miután visszatértek a Whitmanre, úgy tesznek, mintha a féktelen londoni éjszaka meg sem történt volna.
De ez rohadt nehéz, ha ugyanabban a házban laktok…
 
Egy modern szerelmi történet, amit a Rómeó és Júlia inspirált. A regény írása közben senki nem halt meg.
A Wall Street Journal bestsellerszerző, Ilsa Madden-Mills új, önállóan is olvasható regénye dögös brit alfákról.
 
Filthy English by Ilsa Madden-Mills | Book profile
Publishing date: July 9th, 2016
Expected Hungarian release: November 9th, 2021
Blurb:
**THIS IS A STANDALONE BOOK**
 
A smokin’ hot British player…
A jilted girl…
One night of mistaken identity…
Two weeks before her wedding, Remi Montague’s fiancé drops her faster than a drunken sorority girl in stilettos. Armed with her best friend and a bottle of tequila, she hops a plane to London to drown her sorrows before fall semester begins at Whitman University.
She didn’t plan on attending a masquerade party.
She sure didn’t plan on waking up next to the British bad boy who broke her heart three years ago—the devastatingly handsome and naked Dax Blay. Furthermore, she has no clue how they acquired matching tattoos.
Once back at Whitman together, they endeavor to pretend they never had their night of unbridled passion in London.
But that’s damn hard to do when you live in the same house…
One night. Two damaged hearts. The passion of a lifetime.
 
*A modern love story inspired by Romeo and Juliet*
**no one dies in the writing of this novel**
 
 
Rachel Smythe: Lore Olympus 1. – Olümposzi história 1. | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. november 11.
Sorozat: Lore Olympus
A sorozat kötetei:
Olümposzi história 1.
Fülszöveg:
Botrányos ​pletykák, vad bulik és tiltott szerelem – tekints bele az istenek éjszakai életébe Rachel Smythe stílusos képregényében, mely kortárs környezetben gondolja újra a görög mitológia legismertebb történeteit.
Perszephoné, a tavasz ifjú istennője nemrég érkezett Olümposzba. Anyja, Démétér a halandók világában nevelte fel, de miután lánya ígéretet tesz neki, hogy szent szűzként tanul tovább, megengedi, hogy az istenek pörgő, csillogó világába lépjen. Amikor Perszephonét szobatársnője, Artemisz elviszi egy buliba, az egész élete a feje tetejére áll: találkozik Hádésszal, és azonnal szikra lobban közte és az Alvilág sármos, de félreértett uralkodója között. Perszephoné belegabalyodik az Olümposzt uraló intrikák és viszonyok szövedékébe, miközben megpróbálja megtalálni a helyét – és a valódi hatalmát.
 
Az Eisner-díjra jelölt webképregénynek ez a kiadása egy új előzménytörténetet is tartalmaz, és a görög panteont egy rendkívül szellemes és romantikus képregényben repíti el a modern korba.
Az első kötet a Webtoon első számú képregényének, a Lore Olympusnak az 1–25. fejezeteit tartalmazza.
 
Lore Olympus 1. by Rachel Smythe | Book profile
Publishing date: November 2nd, 2021
Expected Hungarian release: November 11th, 2021
Series: Lore Olympus
Books in the series:
Lore Olympus 1.
Lore Olympus 2.
Blurb:
Experience the propulsive love story of two Greek gods—Hades and Persephone—brought to life with lavish artwork and an irresistible contemporary voice.
Scandalous gossip, wild parties, and forbidden love—witness what the gods do after dark in this stylish and contemporary reimagining of one of mythology’s most well-known stories from creator Rachel Smythe. Featuring a brand-new, exclusive short story, Smythe’s original Eisner-nominated web-comic Lore Olympus brings the Greek Pantheon into the modern age with this sharply perceptive and romantic graphic novel.
This volume collects episodes 1-25 of the #1 WEBTOON comic, Lore Olympus.
 
 
Skye Warren: The Pawn – A gyalog | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. november 11.
Sorozat: Endgame
A sorozat kötetei:
A gyalog
Fülszöveg:
Gabriel Miller tornádóként söpört végig az életemen. Váratlanul, mindent elpusztított. Kíméletlen megtorlással állt bosszút az apámon, aki egy kórházi ágyon végezte, nincstelenül.
Miatta a főiskolát is abbahagytam, hogy gondoskodjak róla, hiszen már csak ő maradt nekem. A családi házat is csak egy módon menthettem meg. Csupán egyetlen értékem maradt, a szüzességem, amit egy titkos aukción megvásároltak.
Gabriel Miller mindenhol ott van. Mélyebb játszmát űz, mint gondolnám. Minden lépéssel közelebb kerülök hozzá, az érzékisége rabul ejt, miközben minden újabb titokkal darabokra tépi a lelkem.
A végső játszma után biztos, hogy csak egyikőnk marad talpon.
 
The Pawn by Skye Warren | Book profile
Publishing date: December 6th, 2016
Expected publishing date: November 11th, 2021
Series: Endgame
Books in the series:
The Pawn
The Knight
The Castle
Blurb:
Gabriel Miller swept into my life like a storm. He tore down my father with cold retribution, leaving him penniless in a hospital bed. I quit my private all-girl’s college to take care of the only family I have left.
There’s one way to save our house, one thing I have left of value.
My virginity.
A forbidden auction...
Gabriel appears at every turn. He seems to take pleasure in watching me fall. Other times he’s the only kindness in a brutal underworld.
Except he's playing a deeper game than I know. Every move brings us together, every secret rips us apart. And when the final piece is played, only one of us can be left standing.
* * * * * * * * * * * * * * *
THE PAWN is a full-length contemporary novel from New York Times bestselling author Skye Warren about revenge and seduction in the game of love. It's the first book in the brand new ENDGAME series.
 
 
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. november 11. (országos megjelenés)
Sorozat: King
A sorozat kötetei:
King
Zsarnok
Törvényen kívül
Fülszöveg:
MEGGYÖTÖRT. MEGTÖRT. ELVESZETT.
Thia mindent elvesztett. Végső elkeseredésében ahhoz a motoroshoz fordul segítségért, akivel gyerekkorában találkozott. Szüksége lenne a szívességre, amit a srác évekkel ezelőtt megígért.
Bear legjobb barátja meghalt, az apja pedig el akarja tenni láb alól. Kisebb gondja is nagyobb a rózsaszín hajú lánynál, akivel egyszer találkozott egy benzinkúton, és többé nem is gondolt rá.
Aztán a lány összevert teste a küszöbén várta.
Ha Bear meg akarja tartani az ígéretét, akkor kockára kell tennie mindent, akár az életét is… és ami a szívéből maradt. Thia összetört és magára maradt. Bear törvényen és bandán kívüli. Kettejüknek esélyük sincs. Majdnem el is hiszik ezt a hazugságot…
Élvezd a sodrását!
 
Lawless by T. M. Frazier | Book profile
Publishing date: December 8th, 2015
Expected Hungarian release: November 11th, 2021
Series: King
Books in the series:
King
Tyrant
Lawless
Soulless
All the Rage
Preppy: The Life & Death of Samuel Clearwater, Part One
Preppy: The Life & Death of Samuel Clearwater, Part Two
Preppy: The Life & Death of Samuel Clearwater, Part Three
Up in Smoke
N9ne: The Tale of Kevin Clearwater
King of the Causeway
Blurb:
RUINED. BROKEN. LOST.
Thia’s lost it all. With no options left she turns to the biker she met as a kid to cash in the favor he swore to return all those years ago.
Bear’s best friend is dead. His old man wants to put him to ground.
He has bigger things on his mind than the pink-haired girl from the gas station he never thought he’d see again.
Until her battered body is tossed onto his doorstep.
Keeping his promise to Thia means Bear has to be willing to risk everything, including his life...and what’s left of his heart.
Thia’s bruised and battered.
Bear’s leather and lawless.
It will never work between them.
It’s a lie they ALMOST believe.
 
LAWLESS is book THREE in the King Series and meant to be read after KING & TYRANT.
 
 
Leiner Laura: Állj mellém | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. november 23. (L&L Könyvesboltban) / 2021. november 24. (országos megjelenés)
Sorozat: Iskolák versenye II. trilógia
A sorozat kötetei:
Bízz bennem
Higgy nekem
Állj mellém
Fülszöveg:
A végéhez közeledik az Iskolák Országos Versenye, a négy kitaszított szirteses diák pedig rendületlenül menetel a döntő felé. Sára, Vivi, Rajmund és Dominik határozott céllal érkeztek a versenyre: meg akarják nyerni a kupát, ezzel bizonyítva, hogy ők többek, mint néhány múltbéli hiba.
Napról napra szorosabb barátság fűzi össze a piros csapat tagjait a Hortobágyon, ahol az elszántság, a taktikázás, néha pedig a megérzésük az, ami továbbsegíti őket a következő körbe. Kérdés, hogy ez elegendő-e a végső győzelemre.
Az Iskolák Országos Versenye befejező kötetében kiderül, hogy Kocsis jól döntött-e, amikor Sárát, Vivit, Rajmundot és Dominikot választotta a címvédő csapatba, és lesz-e másodszor is “Nyertes Szirtes”, emellett arra is fény derül, hogyan alakul a még függőben lévő kapcsolat…
 
Az Állj mellém az Iskolák versenye második trilógia harmadik része.
 
 
Penelope Ward: Gentleman Nine – Kilences Gavallér | Könyvprofil
Megjelenés várható időpontja: 2021. november 18. (elit start) / 2021. november 25. (országos megjelenés)
Fülszöveg:
Egyikünk  ​hazudott. Fiatalkorunkban hárman voltunk barátok. Egy kocka, egy szoknyavadász és egy szépség.
A szívem mélyén mindig is őt akartam. De eltitkoltam, mert Roryval alkut kötöttünk, hogy a közös barátunk, Amber tiltott gyümölcs.
Elmentem egyetemre, és az övé lett a lány. Amber sosem szerzett tudomást az érzéseimről. Évekig voltak együtt – míg Rory végül összetörte a szívét.
Mindezek során a távolság dacára felszínesen tartottuk a kapcsolatot. Mikor egy három hónapos munkaszerződés Bostonba szólított, Amber a rendelkezésemre bocsátotta a vendégszobáját.
A szakításából lábadozó lány lemondott a férfiakról. Egy este elképesztő dolog fogadott a számítógépe képernyőjén. A randizástól és a további csalódásoktól tartva kötöttség nélküli szexet keresett. Érzelmek vihara söpört át rajtam: féltés, féltékenység és kíváncsiság. Amber a Kilences Gavallért választotta, és üzenetet küldött neki. Kitárulkozott előtte, többek között azt is bevallotta neki, micsoda testi vonzalmat kelt benne a barátja: én. De engem meg ő tart tiltott gyümölcsnek – ráadásul selyemfiúnak is. (Ami a körülmények fényében vicces.)
Végül egy hotelben beszélt meg találkozót a Kilences Gavallérral, ahol egy visszautasíthatatlan ajánlat várta.
 
Gentleman Nine by Penelope Ward | Book profile
Publishing date: February 19th, 2018
Expected Hungarian release: November 25th, 2021
Blurb:
From  ​New York Times bestselling author Penelope Ward, comes a new, sexy standalone novel.
 
Growing up, the three of us were friends.
He was the nerd.
I was the playboy.
She was the beauty.
Deep down, I only ever wanted her. I kept it inside because Rory and I made a pact that our friend, Amber, was off-limits.
He lied.
I went off to college, and he got the girl.
Amber never knew how I felt.
They were together for years—before he broke her heart.
Through it all and across the miles, she and I casually stayed in touch. When my job sent me to Boston for a three-month contract position, Amber let me stay in her spare room.
Still reeling from her breakup, she’d sworn off men. One night, I opened her computer to find the shock of my life. She’d hesitantly contacted a male escort company. Afraid to date and get her heart broken again, she was looking for sex with no strings. Every emotion imaginable ran through me: protectiveness, jealousy—curiosity. Amber had chosen Gentleman Number Nine and sent him a message. She opened up to him, confessing, among other things, her physical attraction to her friend—me. But she considered me off-limits—and she thought I was a manwhore. (Ironic, considering the circumstances.)
Eventually, she set up a date to meet Gentleman Nine at a hotel. When she showed up several nights later to meet him, she was stunned to see me standing there—with an offer I hoped she wouldn’t refuse.
 
 
Teagan Hunter: I Wanna Text You Up – Kattanj rám! | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. november 26. (országos megjelenés)
Sorozat: Légy merész
A sorozat kötetei:
Légy merész!
Kattanj rám!
Fülszöveg:
A lakótársam… és a legjobb barátnőm exe.
Amikor kitettem a LAKÓTÁRSAT KERESEK-hirdetést, legkevésbé őrá számítottam jelöltként. Ő az utolsó ember a világon, akivel önszántamból összeköltöznék.
Mégis lakótársak lettünk. Biztos menni fog kínos jelenetek nélkül, részemről azon leszek. Szó sincs a minden egyes véletlen érintéssel erősödő vágyról, nem önt el melegség, amikor fordítva veszi fel azt a hülye baseballsapkát, és eszünkbe sem jut flörtölgetős SMS-partikat csapni.
Nem kezdhetek ki Caleb Millsszel, hiszen a legjobb barátnőm exe. Ilyet nem szabad tenni. Ugye? Delia és Zach története után Caleb és Zoe derűs és pikáns történetébe is megéri belefeledkezni.
Hagyd, hogy magával ragadjon!
 
I Wanna Text You Up by Teagan Hunter | Book profile
Publishing date: January 28th, 2018
Expected Hungarian release: November 26th, 2021
Series: Text
Books in the series:
Let’s Get Textual
I Wanna Text You Up
Can’t Text This
Text Me Baby One More Time
Blurb:
ROOMMATE WANTED
Chicks or dudes welcome!
Looking for a new roomie? I have a place for you! Like your music loud? I own headphones. Enjoy having late-night guests over? Again, headphones. Want someone to help pay the bills? Do the dishes? Take out the trash? You scratch my back and I’ll scratch yours (metaphorically, of course).
Check us out, getting along already.
Must be able to pay first and last month’s rent up front.
Must be okay with Breakfast & Beats.
No dogs.
No trying to sleep with me.
Two bedrooms. One bathroom.
$350/month plus electricity.
If interested, email ineedarobin@gmail.com.
P.S. Wiener pics sent directly to my grandmother. Don’t do that crap to her.
 
This book does feature characters from Let’s Get Textual but can be read as a standalone as the book does not follow the same timeline. 
 
 
Rachel Van Dyken: Cheater – A hűtlen | Könyvprofil
Megjelenés várható ideje: 2021. november 23. (elit start) / 2021. november 30. (országos megjelenés)
Sorozat: Különös kalandok
A sorozat kötetei:
A hűtlen
Fülszöveg:
„Ez ​az én történetem. Utálni fogod. Utálni fogsz engem. De fogsz nevetni és sírni is rajta. És végül mindent megértesz majd.”
Lucas Thorn nem született hűtlennek, de elég volt egyetlen pillanat, egyetlen katasztrofális ballépés az esküvője előestéjén, és azzá vált. Hírnevének mindörökre annyi, de ezt most már büszkén vállalja: minden este más nővel bújik ágyba – kivéve a vasárnapot, mert az mégiscsak az Úr napja. Szabályai egyszerűek: nincs elköteleződés, és nincs kivétel.
Mégis, egy bizonyos nagyszájú, vörösesszőke boszorkány megrengeti világa alapköveit.
Avery Black sosem bocsátotta meg Lucasnak, hogy megcsalta a nővérét, most mégis vele kell dolgoznia. Rémálom a köbön, bár így legalább minden erejével megnehezítheti Lucas életét. A bosszúért azonban mindig fizetség jár – Lucas Thorn megtanult egyet s mást a nőkről, miközben azzá vált, aki.
Avery bosszúvágyából lassan eltűnik a bosszú. És ha Lucas végre abbahagyja a hűtlenkedést, annak biztosan nem az az oka, hogy szerelmes…
 
Cheater by Rachel Van Dyken | Book profile
Publishing date: February 28th, 2017
Expected Hungarian release: November 30th, 2021
Series: Curious Liaisons
Books in the series:
Cheater
Cheater’s Regret
Blurb:
Lucas Thorn wasn’t born a cheater. All it took was a single moment—say, a certain disastrous incident on the night before his wedding—and boom. Reputation destroyed forever and always. So now he owns it. He has a lady friend for every night of the week (except Sundays—God’s day and all), and his rules are simple: No commitments. No exceptions.
But a certain smart-mouthed, strawberry blonde vixen is about to blow that all to hell.
Avery Black has never forgiven Lucas for cheating on her sister. And suddenly being forced to work with him is pretty much a nightmare on steroids. Of course, it does afford her the opportunity to make his life as difficult as possible. But no good revenge scheme comes without payback. Because he didn’t become the Lucas Thorn without learning a few things about women.
Now Avery’s lust for vengeance has turned into, well, lust. And if Lucas stops cheating, it’s definitely not because he’s falling in love…
 
 
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok ezt a bejegyzést, remélem, hogy sikerült olyan könyvet (vagy könyveket) találnotok, amiket ti is szívesen elolvasnátok.
Legyen csodás napotok!
 
Thank you so so much for reading this post, I hope you could find a book (or more) that you would love to read.
Have a wonderful day!
 
xoxo, Fruzsi
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése