2022. május 3., kedd

Várható Magyar Nyelvű Megjelenések – Májusi Kiadás | Upcoming Hungarian Releases – May Edition

 
Sziasztok! :)
Ismét egy olyan bejegyzéssel érkeztem, amelybe összegyűjtöttem azokat a regényeket, amelyek a közeljövőben fognak megjelenni magyar nyelven. Ezúttal pedig az májusi megjelenéseken lesz a hangsúly.
A kötetek magyar nyelvű leírása után közvetlenül megtalálhatjátok majd az angol változatot is, ezt a bejegyzést azért írom most így, hogy a blog külföldi olvasói is láthassák, mely könyvekkel bővül a magyar romantikus regény kínálat. Így ti is megtudhattok néhány dolgot az eredeti könyvről, plusz láthatjátok azt is, hogy külföldön milyen borítóval jelentek meg ezek a kötetek. Engem mindig is nagyon le tudtak nyűgözni a külföldi kiadások, mindig is nagyon szerettem látni, hogy egyes országok hogyan adják ki a fordításaikat; ha megváltoztatják a borítókat, akkor hogyan alakítják át, valamint hogyan és milyen eszközökkel ragadják meg az adott történet lényegét. Remélem, hogy ti is érdekesnek fogjátok találni ezt a bejegyzést.
Jó böngészést mindenkinek!
 
Hi everyone! :)
Here I am with another upcoming Hungarian releases post. There are so many upcoming Hungarian romance releases, and this makes me so happy, so I will continue this list in another blog post, so stay tuned if you are interested in seeing different editions of English books. Today, I will focus on novels that will be released during the month of May. Just a quick note: I will mention some books written by Hungarian authors, so those will not have English descriptions.
Right after the Hungarian descriptions of the novels, you can find the English ones too, so you can easily find them if you want to read or add them to your TBR. I thought this post could be interesting for everyone, foreign editions have always been so fascinating to me, personally I have always loved seeing how different countries release books, if they change the cover what they do with it, how they capture and decide to represent the story. I hope you will find it interesting too.
Happy reading!
 
Leiner Laura: Random
Megjelenés várható ideje: 2022. május 3.
Fülszöveg:
Az egyetemista Emma egy meglehetősen rosszul alakult nyaralás óta nem utazott sehová és ehhez a fogadalmához három éve tartja magát, amikor is véletlenül, mondhatni önhibáján kívül nyer egy tengerparti társasutazást. Megpróbálja lemondani vagy átruházni, de nem sikerül, ezért az utolsó pillanatban végül mégiscsak felül a repülőre. Emma nem akar a társaság központja lenni, nem szereti, ha mindenki rá figyel, ő csak a háttérbe húzódva kivárná, hogy leteljen a nyaralás.
Azonban a dolgok ezúttal egy kicsit másként alakulnak. Kezdve ott, hogy a szállodában egy váratlan szobatársat kap, a nagyképű és bunkó, média szakos Noelt…
 
A Random Leiner Laura 2009-ben íródott regénye, amely most jelenik meg először.
 
 
Kristen Callihan – Samantha Young: Kiütéses szerelem
Megjelenés várható ideje: 2022. május 3.
Fülszöveg:
Az ​ ellentétek tényleg vonzzák egymást?
 
Parker Brown nem akarja elhinni, hogy kamupasit kell felfogadnia. Amikor megkapta álmai állását, úgy hitte, hogy a haladó gondolkodás világába lép. Csakhogy a főnöke a „megállapodott” alkalmazottak előrejutását segíti. Szerencsére azonban megtalálta a tökéletes jelöltet, egy hasonlóan eszes srác személyében, aki könnyű pénzszerzési lehetőséget keres. Ám akit végül Parker kap, az a fiú védelmező bátyja – Rhys Morgan. A magas, izmos, szabadszájú egykori ökölvívó éppen egyszerre bukkan fel a főnökével, és a lány most a manipulatív szemétláda mellett ragadt.
 
Rhys vállára nagy felelősség nehezedik. Végleg kiszállva a ringből megpróbálja összetartani néhai apja edzőtermét és a helyes útra terelni öccsét, Deant. Hogy megóvja Deant önmagától, átveszi a helyét, készen arra, hogy beolvasson ennek a beképzelt lánynak. Ehelyett lehetőséget talál. Bár alig tudják elviselni egymást, párt játszani mindkettőjük számára előnyös helyzetet teremt. A lány megtarthatja a munkahelyét, ő pedig elbűvöli Parker megszállott bokszrajongó főnökét, hogy patronálja az edzőtermét.
 
A gond az, hogy alig tudnak ellenállni egymásnak. Hisz milyen jövője lehet egy zord exbunyósnak, aki fél megnyitni a szívét, és egy kényesen választékos okostojásnak, aki lemondott a valódi kapcsolatokról?
Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást. Ezek az ellentétek hamarosan felizzanak a becsapódástól.
 
Outmatched by Kristen Callihan & Samantha Young
Publishing date: November 19th, 2019
Expected Hungarian release: May 3rd, 2022
Blurb:
Parker ​ Brown can’t believe she needs to hire a fake boyfriend. When she landed her dream job in renewable energy, she thought she’d be entering a world at the forefront of progressive thinking. But the head boss prefers to promote employees who are “settled.” Thankfully, she’s found the perfect candidate, a fellow intellectual looking for some quick cash. What Parker gets is his protective big brother—Rhys Morgan. The tall, muscled ex-boxer with a foul mouth shows up just as her boss does, and now she’s stuck with the manipulative jerk.
 
Responsibility weighs heavily on Rhys. Now permanently out of the ring, he’s trying to hold together his late father’s gym and keep his younger brother, Dean, on the straight and narrow. To save Dean from himself, Rhys takes his place, ready to give this society girl a piece of his mind. Instead, he finds an opportunity. Even though they can hardly stand each other, posing as Parker’s boyfriend is a win-win deal. She gets to keep her job, and he’ll charm her star-struck boss into sponsoring his gym.
 
Problem is, they can barely keep their hands off each other. And what started as an easy deal isn’t so easy anymore. Because what future can a rough ex-boxer, afraid to open his heart, and a polished society geek, who has sworn off real relationships, possibly have?
They say opposites attract. These opposites are about to combust on impact.
 
 
Baráth Viktória: A lótusz virága
Megjelenés várható ideje: 2022. május 9.
Sorozat: Szabadon
A sorozat kötetei:
A napfény földje
A lótusz virága
Fülszöveg:
Elizabeth végre úgy élheti az életét, amire mindig is vágyott: a maga ura lehet, senki nem parancsol neki, és senkitől nem függ. Egészen addig, amíg egy váratlan idegen be nem kopogtat az ajtaján. A lány múltja újra a felszínre kerül, aminek hatására ismét meg kell küzdenie háborgó lelkével. Ám a tettvágya és az újabb kaland ígérete erősebbnek bizonyul még a félelmeinél is.
 
Elizabeth új kihívásokat keresve Indiába utazik, hogy segítse az ott élő, nehéz sorsú embereket. Csodálatos, ugyanakkor szívfacsaró kalandok várnak rá, amelyek során nemcsak a világról, de az önmagáról alkotott képe is megváltozik. Megtanulja, mennyit ér az igaz barátság, és talán még a rég nem látott szerelem is újra felbukkan az életében. A boldogságát azonban hamarosan sötét felhők árnyékolják be, amitől a lány választás elé kényszerül: önmagát mentse meg, vagy az emberiséget?
Mekkora utat kell bejárnunk ahhoz, hogy végül ráleljünk az igaz valónkra? Elkövethetjük ugyanazt a hibát újra és újra, mielőtt tanulnánk belőle?
 
Baráth Viktória Szabadon-sorozatának második kötetében a varázslatos Indiába utazunk, ahol nemcsak a gyönyörű tájak, hanem a gyötrelmes emberi sorsok is gondolkodásra késztetnek.
 

 
Samantha Young: Scotland Street
Megjelenés várható ideje: 2022. május 10.
Sorozat: Dublin Street
A sorozat kötetei:
Dublin Street
London Road
Jamaica Lane
India Place
Scotland Street
Fülszöveg:
Mindig is a problémás pasikra bukott.
 
Shannon McLeod egyik mérgező kapcsolatból a másikba sodródott, mígnem az exbarátja a lehető legdurvább módon ébresztette rá a rideg valóságra. Shannon világa darabokra tört, és a lány örökre lemondott a férfiakról – különösen a rosszfiúkról.
 
Cole Walker pontosan az a típus, akit Shannon el akar kerülni: jóképű, tetovált, sármos, vagány. A durva külső azonban érző embert takar, aki készen áll arra, hogy megtalálja „az igazit”.
 
Cole elhatározza, hogy kirángatja Shannont az önként vállalt magányból, és elnyeri a lány szívét. Cole odaadását látva Shannon lassan megnyílik és a szenvedély lángra lobban. Ám amikor Shannont kísérteni kezdi a múlt, félő, hogy a folytonos rettegése aláássa a Cole iránti bizalmát, és akár végleg szétválasztja őket.
 
A nagy sikerű Dublin Street-sorozat legújabb kötete.
Csábító történet a megbocsátásról és a második nekifutásról.
Hagyd, hogy magával ragadjon!
 
Echoes of Scotland Street by Samantha Young
Publishing date: October 7th, 2014
Expected Hungarian release: May 10th, 2022
Series: On Dublin Street
Books in the series:
On Dublin Street
Until Fountain Bridge
Down London Road
Castle Hill
Before Jamaica Lane
Fall From India Place
Echoes of Scotland Street
Valentine
Moonlight on Nightingle Way
One King’s Way
Stars Over Castle Hill
On Hart’s Broadwalk
Blurb:
Shannon MacLeod has always gone for the wrong type of man. After she drifted from one toxic relationship to the next, her last boyfriend gave her a wakeup call in the worst possible way. With her world shattered, she’s sworn off men—especially those of the bad-boy variety.
 
Cole Walker is exactly the sort that Shannon wants to avoid—gorgeous, tattooed, charming, and cocky. But his rough exterior hides a good man who’s ready to find “the one.” He’s determined to pull Shannon from her self-imposed solitude and win her heart.
 
As Shannon opens up in the face of Cole’s steady devotion, the passion between them ignites to blazing levels. But when Shannon’s past comes back to haunt her, her fears may destroy the trust Cole has built between them—and tear them apart for good…
 
 
Elena Armas: Spanyol szerelmi átverés
Megjelenés várható ideje: 2022. május 10.
Fülszöveg:
Az esküvő Spanyolországban lesz. A pasi kiállhatatlan. Három napon át úgy kell tenned az összes rokon előtt, mintha szerelmes lennél belé.
 
Catalina Martín szingli, de nem akar egyedül menni a húga/nővére esküvőjére. Korábban elejtett egy megjegyzést, hogy van valami amerikai pasija, és mostanra mindenki készpénznek veszi a dolgot a családban és az ismeretségi körben. A volt pasija – és annak jelenlegi menyasszonya – például alig várják, hogy megismerkedjenek Catalina jövendőbelijével. 

Négy hete van, hogy találjon valakit, aki hajlandó átrepülni vele Európába, és végig úgy tesz, mintha együtt lennének. A New York–Spanyolország repülőút hosszú, és Catalina érdes modorú családját nem lesz könnyű átverni.
 
Színre lép Aaron Blackford – Catalina magas, jóképű, tenyérbemászó stílusú kollégája –, aki meglepő módon felajánlja, hogy beugrik a szerepbe. Catalina legszívesebben közölné, hogy nem kér belőle – életében nem látott még ilyen idegesítő, bicskanyitogató, kiállhatatlan alakot.
 
De kiszolgáltatott helyzetben van, az esküvő közeleg, és mégiscsak Aaron a legmegfelelőbb megoldás. Catalina lassanként rájön, a férfi talán nem is olyan szörnyű, mint amilyennek a munkahelyén elkönyvelte.
 
The Spanish Love Deception by Elena Armas
Publishing date: February 23rd, 2021
Expected Hungarian release: May 10th, 2022
Blurb:
A ​wedding. A trip to Spain. The most infuriating man. And three days of pretending. Or in other words, a plan that will never work.
 
Catalina Martín, finally, not single. Her family is happy to announce that she will bring her American boyfriend to her sister’s wedding. Everyone is invited to come and witness the most magical event of the year.
 
That would certainly be tomorrow’s headline in the local newspaper of the small Spanish town I came from. Or the epitaph on my tombstone, seeing the turn my life had taken in the span of a phone call.
Four weeks wasn’t a lot of time to find someone willing to cross the Atlantic–from NYC and all the way to Spain–for a wedding. Let alone, someone eager to play along my charade. But that didn’t mean I was desperate enough to bring the 6’4 blue eyed pain in my ass standing before me.
 
Aaron Blackford. The man whose main occupation was making my blood boil had just offered himself to be my date. Right after inserting his nose in my business, calling me delusional, and calling himself my best option. See? Outrageous. Aggravating. Blood boiling. And much to my total despair, also right. Which left me with a surly and extra large dilemma in my hands. Was it worth the suffering to bring my colleague and bane of my existence as my fake boyfriend to my sister’s wedding? Or was I better off coming clean and facing the consequences of my panic induced lie?
Like my abuela would say, que dios nos pille confesados.
 
The Spanish Love Deception is an enemies-to-lovers, fake-dating romantic comedy. Perfect for those looking for a steamy slow-burn romance with the sweetest Happily Ever After.
 
 
Marissa Meyer: Instant Karma
Megjelenés várható ideje: 2022. május 11.
Fülszöveg:
Lecsap ​az igazság – történjen jó vagy rossz.
 
A betegesen maximalista Prudence Barnett hajlamos gyorsan ítélkezni tengerparti városkájának lusta, faragatlan és arrogáns lakói felett. A karmikus igazságszolgáltatással kapcsolatos álmai beteljesülnek, amikor a barátaival töltött este után másnap reggel képes azonnal igazságot osztani a környezetében.
Pru örömmel használja az erejét, a vandáloktól a gonosz pletykafészkekig mindenkit megbüntet.
 
Csakhogy van valaki, akin hiába használja a képességét, mindig visszaütnek a próbálkozásai: Quint Erickson a semmirekellő párja a biológiaóráról. Quint bosszantóan jóképű és lenyűgözően nagylelkű, főleg, ha a helyi tengeri állatok megsegítésére alapított menhelyről van szó.
 
Pru a jobb jegy reményében önkéntesnek jelentkezik a menhelyen, és jó néhány nagy igazságra rádöbben a kisvidrákkal, a természet megbolygatásával és a félreérthető romantikus jelzésekkel kapcsolatban – persze nem feltétlenül ebben a sorrendben. Újdonsült karmikus képessége nyomán világossá válik számára, milyen vékony a határvonal az erény és a hivalkodás, a nagylelkűség és az önzés… a szerelem és a gyűlölet… meg a végzet között.
 
Instant Karma by Marissa Meyer
Publishing date: November 3rd, 2020
Expected Hungarian release: May 11th, 2022
Blurb:
In ​Marissa Meyer’s young adult contemporary romance, a girl is suddenly gifted with the ability to cast instant karma on those around her – both good and bad.
 
Chronic overachiever Prudence Daniels is always quick to cast judgment on the lazy, rude, and arrogant residents of her coastal town. Her dreams of karmic justice are fulfilled when, after a night out with her friends, she wakes up with the sudden ability to cast instant karma on those around her.
 
Pru giddily makes use of the power, punishing everyone from public vandals to mean gossips, but there is one person on whom her powers consistently backfire: Quint Erickson, her slacker of a lab partner. Quint is annoyingly cute and impressively noble, especially when it comes to his work with the rescue center for local sea animals.
 
When Pru resigns herself to working at the rescue center for extra credit, she begins to uncover truths about baby otters, environmental upheaval, and romantic crossed signals―not necessarily in that order. Her newfound karmic insights reveal how thin the line is between virtue and vanity, generosity and greed . . . love and hate… and fate.
 
 
Jana Aston: Emeld a tétet!
Megjelenés várható ideje: 2022. május 17.
Sorozat: A szerencse lovagjai
A sorozat kötetei:
Emeld a tétet!
Mindent egy lapra
Fülszöveg:
Las Vegasban minden megtörténhet. És meg is történik.
Mindig jó kislány voltam. Keményen dolgozom, betartom a szabályokat és elérem a kitűzött célt.
De néha a jó kislányok is olyasmire vágynak, ami nem tesz jót nekik. Vagy olyasvalakire, aki nem tesz jót nekik. Mondjuk, az új főnökre.
És néha nagyon csúnya dolgokat tesznek, hogy felkeltsék a figyelmét. Mondjuk, árverésre bocsátják a szüzességüket.
Ki gondolta volna, hogy ennyire mérges lesz?
Talán nem ez volt életem legjobb terve…
 
A New York Times és USA Today bestsellerszerző, Jana Aston a rá jellemző frenetikus humorral írta meg édesen szexi, önálló regényekként olvasható sorozatát, A szerencse lovagjait, amelynek szereplői a legképtelenebb eszközöket is bevetik, hogy beteljesítsék a vágyaikat.
 
Good Girl by Jana Aston
Publishing date: May 13th, 2018
Expected Hungarian release: May 17th, 2022
Series: Vegas Billionaires
Books in the series:
Good Girl
Good Time
Lucky Girl
Blurb:
I’ve always been a good girl.
I work hard, I follow the rules and I always achieve my goals.
But sometimes good girls want things that aren’t good for them.
Or someone who isn’t good for them.
Like their new boss.
And sometimes they do very bad things to get his attention.
Like sell their virginity in an auction.
Who knew he’d be so very, very mad?
Maybe this was not my best laid plan…
 
 
Willow Winters: Könyörtelen
Megjelenés várható ideje: 2022. május 18.
Sorozat: A bűn szívében
A sorozat kötetei:
Könyörtelen
Szívtelen
Féktelen
Végtelen
Fülszöveg:
Ne ​számíts a kegyelmemre!
 
Abban a pillanatban tudnom kellett volna, hogy ez a lány tönkretesz, amikor először megpillantottam. Az ilyen nők arra születtek, hogy romba döntsék a hozzám hasonló férfiakat. Mégsem tudtam ellenállni neki. Csupán rajtam állt, hogy kitörjön a háború; lelkesen elfogadtam a kihívást.
Csak éppen nem tudtam, mit tesz majd velem ez a lány. Hogy minden megváltozik miatta. Úgy néz rám, ahogy előtte még senki más. Ártatlansága és sebezhetősége miatt elgyengülök. Gyűlölöm ezt a helyzetet.
Nem leszek annyira ostoba, hogy engedjek a csábításnak.
Egy könyörtelen férfi senkit sem enged közel magához. A kőszívű senki kedvéért nem vállal kockázatot.
Ha egy gyönyörű nő van kiszolgáltatva egy nagy hatalmú férfinak…, akkor a zord férfi nem szeret belé.
 
A USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző, Willow Winters négyrészes sorozatával hozza el olvasóinak a Crossok világát. Carter szexi, megingathatatlan maffiavezér, aki nem hibázik. Ő a város ura, egyedül a Talvery család áll az útjában, akiknek a lánya a keze közé kerül. A bűn szívében nincs kegyelem, de Carternek a hatalma megtartásához az ösztöneit kell legyőznie.
 
Merciless by Willow Winters
Publishing date: May 15th, 2018
Expected Hungarian release: May 18th, 2022
Series: Merciless
Books in the series:
Merciless
Heartless
Breathless
Endless
Blurb:
I should’ve known she would ruin me the moment I saw her.
Women like her are made to destroy men like me.
I couldn’t resist her though.
Given to me to start a war; I was too eager to accept.
But I didn’t know what she’d do to me. That she would change everything.
She sees through me in a way no one else ever has.
Her innocence and vulnerability make me weak for her and I hate it.
I know better than to give in to temptation.
A ruthless man doesn’t let a soul close to him.
A cold-hearted man doesn’t risk anything for anyone.
A powerful man with a beautiful woman at his mercy … he doesn’t fall for her.
 
 
Kendall Ryan: Utálom, hogy kívánlak
Megjelenés várható ideje: 2022. május 20.
Sorozat: Kacér játszmák
A sorozat kötetei:
Utálom, hogy akarlak
Utálom, hogy szeretlek
Utálom, hogy kívánlak
Fülszöveg:
A ​szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.
 
Nagy megpróbáltatás elé állított az élet egy imádni való, aprócska kislány személyében, aki az anyja szemét és az én sötét hajamat örökölte. Szeretném hinni, hogy jól boldogulok egyedülálló apaként, de őszinte lehetek? Kínlódom egy kicsit.
 
Amikor egy gyönyörű fiatal nő költözik a szomszédba, és felajánlja a segítségét, gyorsan megragadom az alkalmat, és felfogadom a lányom dadusának. Jessica fantasztikusan bánik a lányommal. Ráadásul türelmes, kedves és túl csinos is. A dadusok alkalmazásának első szabálya? Ne vidd ágyba a dadust. Feltett szándékom betartani ezt a szabályt. De ahogy telnek-múlnak a napok, kezdek rájönni, hogy milyen sok minden hiányzik az életemből.
 
Társaság. Románc. Intimitás. Ráébredek ugyan, hogy a szívemben van bőven hely még egy nő számára, de hiába, ez is csak egy újabb kihívás. A pokolian dögös dadus hamarosan elmegy Közép-Amerikába. Nincs értelme arról ábrándozni, hogy Jessica állandó része lehet az életemnek. Minél inkább közeledik az elválás ideje, annál nehezebb kordában tartanom az érzéseimet, mert a szívem egyszerűen nem hallgat rám. Ahogyan a libidóm sem. Tudjátok, hogy mit mondanak a szabályokról…
 
A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.
 
The Stud Next Door by Kendall Ryan
Publishing date: January 19th, 2021
Expected Hungarian release: May 20th, 2022
Series: Frisky Business
Books in the series:
The Boyfriend Effect
My Brother’s Roommate
The Stud Next Door
Blurb:
A ​sexy, single dad standalone romance coming soon from New York Times bestselling author Kendall Ryan.
 
Life threw me a curveball. An adorable eight-pound, four-ounce curveball with her mother’s eyes and my dark hair. I’d like to think my single-dad game is strong, but honestly? I’ve been struggling a little.
When a beautiful young woman moves in next door and offers to give me a hand, I jump at the chance to hire her as a nanny. Jessa is amazing with my daughter. She’s also patient, kind, and way too pretty.
The number one rule of hiring a nanny? Don’t bed the nanny.
It’s a rule I intend to keep.
But as the days pass, I begin to realize how much my life is missing. Companionship. Romance. Intimacy. When I discover my heart has space for one more female, it’s a lost cause, another curveball. The hot-as-hell nanny is leaving soon for a mission trip to Central America. No sense in letting myself fantasize about Jessa being a permanent part of my life.
The closer we get, the more difficult it becomes to keep my feelings in check, because my heart won’t listen. And neither will my libido.
Well, you know what they say. Rules are meant to be broken . . .
 
 
Anne L. Green: Egyszerűen bonyolult
Megjelenés várható ideje: 2022. május 23.
Sorozat: Perzselő románc Provance-ban
A sorozat kötetei:
Egyszerűen bonyolult
Fülszöveg:
A harmincas éveit taposó Alyssa a levendulamezőkről híres Provence-ban éli idillinek látszó életét férjével, ám a valóság az, hogy már egy ideje nem perzsel köztük a levegő úgy, mint a kapcsolatuk elején. Hogy kitörjön az egyhangúságból, úgy dönt, egy másfajta édes csábításnak enged: cukrászdát nyit a város szívében, ahol megszállottan a macaronok iránti szenvedélyébe fojtja bánatát.
 
Alessandro Cross hamarosan befejezi az orvosi egyetemet és készen áll arra, hogy beteljesítse szülei nagy álmát: jól fizető állást szerezzen, és fiatal feleséget, akivel az olasz hagyományoknak megfelelően családot alapít. A sors azonban próbára teszi Alyssa és Axel hitét és hűségét is.
 
A fiatalok a tengerparton botlanak egymásba, ahol már az első pillanattól vibráló feszültség érzékelhető kettőjük között. Némi vívódás után be is következik a katarzis, szenvedélyes és tiltott viszonyba bonyolódnak.
 
Anne L. Green legújabb története, az Egyszerűen bonyolult rávilágít arra, milyen nehéz a hétköznapokban megküzdeni a megfelelési kényszerrel, hiszen sem a tekintély, sem a rangos szakmai elismerés nem véd meg mások ítélkezéséitől. És mi történik, ha minden észérv ellenére a szívnek nem lehet parancsolni?
 

 
Shelby Mahurin: Kígyó & Galamb
Megjelenés várható ideje: 2022. május 28.
Sorozat: Kígyó & Galamb
A sorozat kötetei:
Kígyó & Galamb
Fülszöveg:
Louise ​le Blanc két évvel ezelőtt tagadta meg a mágiát, és menekült el boszorkánytársai közül Cesarine városába, ahol abból él, amit el tud emelni. A boszorkányokra vadásznak, és ha az Egyház sikerrel jár, akkor máglyán végzik.
 
Reid Diggory az Egyház vadászaként egyetlen szent elvnek rendeli alá életét: Boszorkányt ne hagyj életben. A kifürkészhetetlen végzet azonban úgy látja jónak, hogy Lou, a renegát boszorkány és Reid, a könyörtelen boszorkányvadász a házasság szent kötelékében egyesüljön.
 
Kényszerházasságuk lassan valódi szerelemmé érik, de jövőjük egyre bizonytalanabb. Az Egyház és a boszorkányok között dúló ősi háború új erőre kap, és Lounak nem pusztán férjétől kell megóvnia halálos titkát – saját fajtája is rá vadászik. A szerelem azonban vakká tesz, és könnyen lehet, hogy közös sorsuk a máglyán teljesedik be…
 
Shelby Mahurin Kígyó & Galamb-trilógiája az elmúlt évek egyik legnagyobb Young Adult sikere, ami olvasók millióinak szívét ejtette rabul világszerte, és mind az Amazon, mind a Goodreads olvasói 2019 egyik legjobb könyvének választották.
 
Serpent & Dove by Shelby Mahurin
Publishing date: September 3rd, 2019
Expected Hungarian release: May 28th, 2022
Series: Serpent & Dove
Books in the series:
Serpent & Dove
Blood & Honey
Gods & Monsters
Blurb:
For ​her sixteenth birthday, Louise le Blanc’s mother gave her three things: a sacrificial altar, a ritual knife, and a wicked scar.
 
Lou’s death would have ended the ancient war between the Church and witches, but Lou refuses to become a martyr. Forsaking her coven, she escapes to the gloomy city of Cesarine and hides her magic as a thief in the criminal underworld. But life in Cesarine has its own dangers. Huntsmen roam the city revered as holy men. Witches burn without trial. And the Archbishop, the Church’s austere patriarch, revels in violence.
 
As a huntsman, Reid Diggory lives by one verse: thou shalt not suffer a witch to live.
He’s devoted his entire life to eradicating the occult and making his surrogate father, the Archbishop, proud. Finally given the chance to capture a witch of his own, Reid is devastated when a foul-mouthed thief thwarts him—and doubly devastated when she too disappears. Hell-bent on bringing her to justice, Reid vows she won't escape again. But when Lou tricks him into public scandal trying to avoid capture, the two are forced into an impossible situation—marriage.
 
Marriage to a huntsman could provide real protection from the witches—if Lou can convince Reid she isn’t one herself. The secret proves difficult to keep as Lou begins practicing magic in secret within the heart of the Church, determined to prepare for her mother’s inevitable return. As time passes, however, Lou discovers yet another danger lurking: her own growing feelings for her husband. But Reid is still dangerous. He’s just as likely to tie her to the stake as defend her if he learns her true identity. With enemies closing in—and more than her own life at stake—Lou must decide who she can trust before it's too late…and she's not the only one with a secret.
 
 
Kirsty Moseley: A nőcsábász
Megjelenés várható ideje: 2022. május 31.
Sorozat: Szívek testőre
A sorozat kötetei:
Nincs vesztenivalóm
A nőcsábász
Fülszöveg:
Nate-et még soha senki nem pattintotta le…
Nate Peters igazi playboyéletet él. Jó fej haverok veszik körül, szereti a munkáját, lazán, felelősségmentesen telnek a napjai. A csajozás terén lekörözhetetlen. Soha egy lány kegyeiért sem kell küzdenie… amíg meg nem ismeri Rosie-t.
Így aztán elhatározza, hogy meghódítja ennek a barna hajú lánynak a szívét. Kiderül azonban, hogy Rosie olyan meglepetéssel szolgál számára, ami az élvhajhász életvitelét alapjaiban forgatja fel.
Még a végén a nagy nőcsábász lesz elcsábítva?
 
Kirsty Moseley Nothing left to Lose – Nincs vesztenivalóm című regényének társkötete.
Vesd bele magad!
 
Enjoying the Chase by Kirsty Moseley
Publishing date: March 24th, 2014
Expected Hungarian release: May 31st, 2022
Series: Guarded Hearts
Books in the series:
Nothing Left to Lose
Blurring the Lines
Enjoying the Chase
One Wild Night
Blurb:
Nate Peters is living the playboy life. He has great friends, a great job, no responsibilities, no girlfriend, and he loves it. Nate, being incredibly skilled with a pick-up line, has never failed to get a girl in his life… until one day he meets Rosie York. Rosie is completely uninterested in him. Being unable to stand a dented ego, Nate makes it his mission to win her over. Not used to putting in much effort, Nate is surprisingly enjoying the chase of this off-limits little brunette. Maybe he has finally met his match… But Rosie has a few surprises of her own which will make it remarkably more difficult for him to get close to her.
 
 
Joya Goffney: Bocs, hadd bőgjem ki magam
Megjelenés várható ideje: 2022. május 31.
Fülszöveg:
Érezted már valaha úgy, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj? Hogy egyszerűen tehetetlen vagy, és nem tudod irányítani az életed? Ha igen, nem vagy egyedül…
 
Quinn Jackson:
fekete
tizennyolc éves
vegetáriánus
krónikus listaíró
nehezen barátkozik
hazugságban él
megzsarolták
szembe kell néznie az igazsággal
 
Quinn mindenről listát vezet az életében – a napokról, amikor bőgött; a fiúkról, akiket megcsókolna, és a dolgokról, amiket sosem vallana be senkinek. Azzal, hogy kiírja magából a problémáit, nem kell megbirkóznia velük a való életben. Egészen addig, amíg valaki el nem lopja a naplóját…
 
Excuse Me While I Ugly Cry by Joya Goffney
Publishing date: May 4th, 2021
Expected Hungarian release: May 31st, 2022
Blurb:
Quinn keeps lists of everything—from the days she’s ugly cried, to “Things That I Would Never Admit Out Loud,” to all the boys she’d like to kiss. Her lists keep her sane. By writing her fears on paper, she never has to face them in real life. That is, until her journal goes missing…
 
An anonymous account posts one of her lists on Instagram for the whole school to see and blackmails her into facing seven of her greatest fears, or else her entire journal will go public. Quinn doesn’t know who to trust. Desperate, she teams up with Carter Bennett—the last known person to have her journal—in a race against time to track down the blackmailer.
 
Together, they journey through everything Quinn’s been too afraid to face, and along the way, Quinn finds the courage to be honest, to live in the moment, and to fall in love.
 
 
Köszönöm szépen, hogy elolvastátok ezt a bejegyzést, remélem, hogy sikerült olyan könyvet (vagy könyveket) találnotok, amiket ti is szívesen elolvasnátok.
Legyen csodás napotok!
 
Thank you so so much for reading this post, I hope you could find a book (or more) that you would love to read.
Have a wonderful day!
 
xoxo, Fruzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése